Stie cineva o super-crema?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu am un ten mixt, in plus sunt si alergica la creme , fond de ten , pudra.....Folosesc doar produse de la Avene .
Daca in momentul asta ti-ai suprasolicitat tenul fetei este bine sa-ti dai cu o crema gen Triderm sau Nidoflor (te dai doar 2 ture -incepi seara si apoi dimineata a doua zi) o sa se curete tenul de toate imperfectiunile, apoi iti dai cu ce crema consideri ca-ti va face tie bine.Ar fi bine sa consulti un dermatolog sau cosmeticiana totusi inainte de a epuiza toate gamele de produse .Mie mi-a fost recomandat Avene de catre o cosmeticiana acum 15 ani ( o gaseam doar la farmacia Doina de la Unirii pe vremea aia), bineinteles ca nu rezist tentatiilor si mai cumpar creme noi care-mi produc iritatii si dupa ce ma tratez cu antibiotice promit ca nu mai cumpar, da ce sa faci daca nu-mi stau banii bine in buzunar (apropo nu le arunc le folosesc la hidratat pantofii).
Sa stii ca eu ma demachez cu ulei de masline sau cu ulei pentru bebelusi

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

pentru tenul meu uscat uleiul de migdale a facut minuni.e o recomandare de pe forum pentru care sunt rewcunoscatoare. l-am gasit la plafar cca 3,5 lei. cateva picaturi sunt f eficiente. in plus raman fan vichy. daca sunt doar zone pe ten excesiv de uscate si care se exfoliaza este posibil sa fie un fel de micoza si sa fie necesar un unguent dermatologic anti micotic.recomandabil dermatologul, sau macar la o farmacista mai priceputa.intre timp nar trebui evitate orice produse care contin parfum sau alte ingrediente care sa amplifice reactiile pielii si daca se comfirma ca a fost micoza(daca pielea isi rfevine la unguent specific)trebuiesc aruncate sau spalate ff bine "puf"-urile de aplicat farduri sau alte kestii utilizate si care ar intretine micoza.succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Buna,
Am intrat sa va scriu ca am vesti bune - cat de cat mi-am reechilibrat tenul...La mine nu a functionat Apiderminul, dar in schimb mi-am luat de la Avene o crema Hydrance Optimale (din optiunele pe care le alesesem de incercat, e tot ce am gasit inainte de sarbatori, am avut surpriza sa gasesc rafturile goale la creme chiar si in farmacii...).

Am incercat-o fara sa imi pun prea mare speranta in ea si promitandu-mi pt a mia oara ca ajung la dermatolog ... dar uite ca nu a mai fost cazul, tenul si-a revenit destul de bine ( mai am niste zone usor uscate, dar imbunatatirea e vizibila).
Asa ca eu am scapat. Multumesc de sfaturi , sper sa nu mai ajung in situatii extreme, mi-a ajuns!
Mindy,
Merci de reteta. O sa incerc, tot raman in frigider mereu banane nemancate de fiumiu...

Maxinee,
si mie mi s-a recomndat, am auzit ca si untul de shea e bun. Din pacate nu am gasit nici unul nici altul...

Kokiy,
Uite ca fara sa vreau tot la Avene am ajuns si eu. Desi nu am crezut ca o sa dau vreodata atatia bani pe o crema atat de mica. Dar produsul e intr-adevar f bun, ma bucur ca am avut rezultate.

Carrye,
Eu foloseam deja Botanics. Sunt intr-adevar misto, am din gama lor si produse de par si de fatza, dar nu a fost suficient. Nu stiu ce are in plus Avene fatza de Botanics, poate ca eu am un ten mai sensibil si avema nevoie de o creme speciala...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

magghyc ma bucur ca ti-ai revenit. Sa stii ca mie imi ajunge o crema cam o luna si decat sa ajung pe la doctor sau la cosmeticiana prefer sa dau 50-60 RON pe luna.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Chiar m-ai facut curioasa cu produsele Avene. Desi sunt multumita de cele de la Botanics, cand ma uit afara si vsd ce iarna o sa avem...imi vine rau!
Am folosit multa vreme Vichy si nu mi se pareau cine stie ce. Si ma gandeam eu ca si astea Avene or fi la fel.
Ma bucur ca tenul tau si-a revenit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Carrye,
Daca esti multumita, eu zic sa ramai cu Botanics. EunNu am incercat de la Vichy decat crema pe baza de apa,de la o prietena, pe vremea aia eu aveam Nivea - tot pe baza de apa, si sincer mi s-au parut exact la fel...De aici si reticenta mea fatza de cremele scumpe...Dar pana la urma cred ca exista si exceptii. Stiu ca am incercat odata in duty-free o crema de la Clinique care mi s-a parut absolut bestiala. Dar tot nu am dat banii pe ea..nu de alta dar era vreo 30-40 de euro!

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

:)
Da, ai si tu dreptate, imi place tare mult crema aia si ma simt bine cu ea. Urmeaza sa plec in cateva zile si nu stiu daca o sa ma pot indura sa dau banii pe cine stie ce crema. Si eu am auzit vorbindu-se foarte frumos despre Clinique dar cand ma uit la preturi ma apuca groaza. Sau cel putin acum nu ma lasa sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Unt de shea gasesti la L`Occitane. Cred ca ar fi foarte bun pentru problema pe care o ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Si eu tot Apidermin zic, am recomandat-o si la serviciu si toate fetele sunt super incantate), o gasesti la orice Plafar si e o nimica toata, au si demachiant si lotiune tonica aferente. Super!

Mergi la inceput