Mamici de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
dma2007 spune:
oana o sa sun dupa 7 ian la dr care mi-a facut inseminarea sa merg la o eco, si eventual o sa o rog sa-mi recomande un medic
5s+!
sper sa fie bine samburelul!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
dr_anca spune:
Multumesc Dana de urari.Serbez de obicei prima zi de Craciun si a doua iar de sf Stefan imi vad de activitatile obisnuite desi sunt si Stefania.
Eu am avut parte de "sindromul geamanului disparut" adica la 5 sapt mi s-a spus de existenta a doi saci dar in sapt 7 doar un sac avea un bebica mic cu activitate cardiaca celalat era gol si presupun ca se resoarbe. Oricum stiu ca sarcina viabila e pe partea stanga si mi se pare ca am burtica mai mare in stanga, e putin asimetrica.
As fi vrut si gemeni desi era mai greu. Nu m-am ingrasat deocamdata deloc dar am putina burtica jos. Psihic mi-am mai revenit cu sarbatorile ca eram cam blazata asa dar cand vad atata energie pozitiva in jur nu am cum sa nu reactionez.
Pe 8 ian merg la eco morfo si pana atunci totul bine sper cu Duphaston inainte.M-a incurajat si nasa care a facut bb la 37 de ani si cica nu era asa stresata ca mine si a avut acelasi sindrom.
Va urez sarbatori fericite la toate gravidutele si 2008 cu bebei sanatosi,frumosi, mancaciosi si cuminti!
+10 sapt
crisoprea spune:
buna fetelor si... CASA DE PIATRA!! (frumoase poze, narcisa.s, romantic...) Sa va ajute D-zeu sa fiti mereu impreuna, frumosi, sanatosi si din cand in cand, cate un dram de noroc (nici prea des, ca mor vecinii de invidie
)
Cu greturile... pe mine m-a luat cam de la 4 sapt si in continuare ma tin si o zi intreaga. Abia astept sa scap ca e groaznic!
De Dr. Iosup stiu ca e fff aglomerat si e bine sa cam suni cu 1 luna inainte, sa fii sigura ca gasesti log la programare! E unul din cei mai buni si din cate stiu eu nu prea a dat rateuri chiar si la sexul bb-ului.
Eu mai am de luat un set de analize maine si pe 10 am o programare la dr pe care il vreau sa ma monitorizeze, deci ma va paste si o echo. Abia astept!
In rest, bun venit pentru noile 'colege' si sa ne auzim numai de bine,
Pup.
Mai tragem o data
trim 1, 7+
flo1980 spune:
Poate ma ajutati......am deschis un topic cu acest subiect dar sunt curioasa si va intreb si aici....este cineva sau a fost in evidenta dr. Doru Campean de la Municipal? As vrea sa fiu destul de atenta cu dansul deoarece am aflat ca este un dr. foarte bun.... Multam si pupici!
monik76 spune:
buna la toate fetele
mai intai La Multi Ani la toate Stefanele/Stefaniile cu bebei Stefan
am reusit sa citesc toate capitolele din urma, nici nu stiti ce ma bucur ca existati
narcisa Casa de Piatra si la cati mai multi ani fericiti impreuna. mi-au placut f mult pozele tale.
marybiti tin pumnii sa fie totul bine la controlul din ianuarie
anaxena felicitari pentru fetita, tot fetita credeam ca o sa fie si la mine...![]()
nina bine ai venit, o sarcina cat mai usoara
tuchi sa nu te descurajezi, fii optimista ca va fi bine la anul
azi am fost la medic sa controleze uterul dupa chiuretaj, s-a curatat bine (la inceput avusesem ceva probleme). din ianuarie avem liber la
, de abia astept sa concepem iar
si de data asta sper sa fie bine.
singura problema ce a gasit-o medicul, valori la limita inferioara la fier, asa ca voi lua fier timp de 2-3 luni. ma intreb cum de nu mi-au facut analizele de fier pana acum, in timpul sarcinii deloc...sa spun drept nu ma prea inteleg eu cu medicii din Germania si din ce citesc pe forum cred ca in Ro sunt medici mai buni (nu toti...)
va pup pe toate
, aveti grija de voi, sarcini cat mai usoare va doresc
kity2004 spune:
Din pacate eu trebuie sa parasesc aceasasta odisee. Dupa o ecografie facuta ieri verdictul a fost dur pentru mine si total neasteptat sarcina oprita in evolutie desi acum 2 saptamini i-i auzisem inimoara cum batea. Asa ca azi mi s-a facut de urgenta chiuretaj ( ce urat cuvant ).
Nu vom abandona ideea unui bb 2 care este asa mult dorit. Putem sa reincepem lupta chiar si dupa 1 luna ni s-a spus.
Va doresc sa aveti sarcini usoare si sa va bucurati de fiecare clipa de burtica si dupa aceea de mamica si, va spun din proprie experienta si cu lacrimi in ochi, ca merita orice sacrificiu si ca este cea mai frumoasa lupta pentru o femeie.
O sa mai incerc sa mai va citesc din cind in cind dar dupa ce imi va mai trece din aceasta durere surda .
Sa aveti un an nou cu multi bebici sanatosi .
Oana Iza si bb2
monalac spune:
azi am fost la eco.bebe e bine si e mai dezvoltat decat varsta sarcinii,15 saptamani.si,se pare ca e...baietel...
ANAXENA,poate sa fie bebe.al meu azi a miscat non stop.
IRDA,ANA MARIA,CE ATI AFCUT AZI LA ECO?
KITTY,imi pare nespus de rau,nu te descuraja!
NADIA.BINE AI VENIT.si eu am patit la inceputul sarcinii o chestie asemanatoare.
fetelor,va pup pe toate ca nu mai pot scrie acum.cris nu m a vazut toata ziua si vrea atentie.
15+
Mami de
Cris
Poze Cris
oanasm spune:
kity imi pare rau ca treci prin asa ceva...te-ai simtit rau? ai aut ceva simptome? (scuze de intrebari dar...si mie mi-e frik...mai ales ca sarcina e ink micutza); Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste...
Oana
5s 
o noua viata
crisoprea spune:
Imi pare rau, kity2004... La mine sarcina a fost mica mica si pana sa ajung la o echo (nici vorba de inima sau altceva), deja se oprise... Sange, chiuretaj, a fost groaznic...
Fii tare, o sa treaca si o sa fii bine.
Mie doctorul mi-a zis ca intr-o luna, dupa un chiuretaj, e posibil ca endometrul sa nu se refaca asa cum trebuie, motiv pentru care mai bine sa las 2-3 luni sa treaca fara sa raman insarcinata. Nu iti zic ca sa te dezamagesc, pentru ca timpul pana la urmatoarea sarcina va trece foarte, foarte greu. Dar e bine sa fii tu ok si sa iti poate sustine endometrul o noua sarcina. Si aici, timpul le rezolva.
Te pup si-ti sunt alaturi daca vrei sa vb...
Mai tragem o data
trim 1, 7+
dia_filipas spune:
Kity imi pare rau, sper ca Dumnezeu sa te lumineze si sa iti dea putere sa treci peste aceste momente.
Trebuie sa recunosc ca eu am facut prostia sa citesc zilele trecute niste articole despre ce ar putea merge rau in timpul sarcinii, si cum eu nu primesc rezultatele la analize decat in 10 ianuarie, m-am cam speriat (mai ales ca nu prea am pus pret pe sanatatea mea in ultimii ani si acum ajung sa
).
Voi beti cafea sau ati renuntat? Stiti cumva daca afecteaza?
Eu am 12 sapt. si infara de sotul meu nu stie nimeni de sarcina, si la servici nu am de gand sa anunt inca (nu cred ca este vreo lege care sa specifice cand sa anunti, nu?) pentru ca vreau sa ma conving ca e totul bine mai intai.
dia
12+