Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
Sephora, scuze, mi-a scapat, la multi ani si tie si numai bine!
Lakioana, sa stii ca si eu m-am gandit des la voi. Nu e usor, din pacate, dar ce lucru e usor? Mi-am dorit enorm de mult sa ajung aici si nu a fost usor. Cand ma gandesc la asta, prind curaj si mai mult. Noi am avut noroc cu romanii din zona care nu sunt putini. E foarte important si pentru voi sa intrati acolo in contact cu alti romani si sa va faceti prieteni cat mai repede posibil. De asemenea e important s-o socializati cat mai mult si pe Reby. Asta incercam si noi sa facem cu Maria. Deja pe 17 vrem s-o ducem la un curs de muzica, primul curs e gratuit ca sa vedem daca-i place, e un curs special pentru copii de la 15 luni la 3 ani. Daca-i va placea o sa continuam dar noi am hotarat s-o ducem in special pentru a intra in contact cu copii de varsta ei. Mai ales ca din toamna vrem sa cautam o gradinita sau o cresa pentru ea si pana atunci trebuie sa se obisnuiasca sa stea si fara noi.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Sephora spune:
Cam asa a fost la noi 3 poze
Asa-i place cocotit 2 poze
Am atata treaba de facut ,dar sincer nci o traire asa ca,cred a o sa ma bag langa piticul scump si somnambul 3 poze
Oricum si telefonul suna ca la gara cred ca n-am nici un spor nici la dormit.
Mi-a venit si mie leaganul de la quelle parca am vazut la cineva ca are leagan dar nu mai stiu sigur ....ma interesa sistemul de prindere.
ramomar spune:
Sephora multumim de beutura si mancarea cu care ne-ai omenit
Vreua si eu reteta pt Tiramisu, pleaseeee
lakioana, mii de scuze, te-am omis. La multi ani cu sanatate si multe impliniri! -ici multi la Reby ce frumoasa.
Lili ma topesc dupa puisorul tau. Are nistre trasaturi asa finute, zici ca e o domnisoara . Cam matinala a fost ora cand ati trecut prin Oradea, dar chiar si asacred ca as fi venit
xandrutza Sa stii ca abia am reusit sa o scoatem din cutie, nici cum nu mai vroia sa iasa din ea. A reusit sa faca pasi daca tragea de ea in sus si a fost lumea ei
Ioana, frumosi si dulci, ca de obicei, pufisorii tai!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)