Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sephora, scuze, mi-a scapat, la multi ani si tie si numai bine!
Lakioana, sa stii ca si eu m-am gandit des la voi. Nu e usor, din pacate, dar ce lucru e usor? Mi-am dorit enorm de mult sa ajung aici si nu a fost usor. Cand ma gandesc la asta, prind curaj si mai mult. Noi am avut noroc cu romanii din zona care nu sunt putini. E foarte important si pentru voi sa intrati acolo in contact cu alti romani si sa va faceti prieteni cat mai repede posibil. De asemenea e important s-o socializati cat mai mult si pe Reby. Asta incercam si noi sa facem cu Maria. Deja pe 17 vrem s-o ducem la un curs de muzica, primul curs e gratuit ca sa vedem daca-i place, e un curs special pentru copii de la 15 luni la 3 ani. Daca-i va placea o sa continuam dar noi am hotarat s-o ducem in special pentru a intra in contact cu copii de varsta ei. Mai ales ca din toamna vrem sa cautam o gradinita sau o cresa pentru ea si pana atunci trebuie sa se obisnuiasca sa stea si fara noi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Cam asa a fost la noi 3 poze

Asa-i place cocotit 2 poze

Am atata treaba de facut ,dar sincer nci o traire asa ca,cred a o sa ma bag langa piticul scump si somnambul 3 poze
Oricum si telefonul suna ca la gara cred ca n-am nici un spor nici la dormit.

Mi-a venit si mie leaganul de la quelle parca am vazut la cineva ca are leagan dar nu mai stiu sigur ....ma interesa sistemul de prindere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Sephora multumim de beutura si mancarea cu care ne-ai omenit
Vreua si eu reteta pt Tiramisu, pleaseeee
lakioana, mii de scuze, te-am omis. La multi ani cu sanatate si multe impliniri! -ici multi la Reby ce frumoasa.
Lili ma topesc dupa puisorul tau. Are nistre trasaturi asa finute, zici ca e o domnisoara . Cam matinala a fost ora cand ati trecut prin Oradea, dar chiar si asacred ca as fi venit
xandrutza Sa stii ca abia am reusit sa o scoatem din cutie, nici cum nu mai vroia sa iasa din ea. A reusit sa faca pasi daca tragea de ea in sus si a fost lumea ei
Ioana, frumosi si dulci, ca de obicei, pufisorii tai!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_so06 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput