Bucurii de sept-oct 2006 (100) - LMA 2008!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MamiLili, e atat de natural, ca-mi pica ochi-n gura....e facut de socrelul meu la casa lui de vacanta din Telega si e CHIAR natural si suuuuper buuuun...plec la nani, ca nu mai pot

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Nu pot sa cred ca nimeni n-a postat pana acum

Hai ca dau eu , daca nu mi-a luat-o nimeni inainte.

Cateva poze de la Craciun si de la cabana noastra.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Wooooow ce poze frumoase, am avut cu ce ma delecta! Imi place tare mult cabanuta voastra, cocheta si primitoare. Peisajul e minunat, protagonistul e si mai si. Rufus cu beteala e super!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Bine (c-)ati venit plimbaretzilor !

Lili, eu nu prea mai fac poze, ca numai din spate ii mai prind, iar Alex inchide tot timpul ochii, se teme de blitz - mai mult ii filmez.

Eloise am vazut pozele de vis, felicitari pt cabanutza, buna investitzie.
Si noi am vrea anul asta sa ne construim dar cu manutzele noastre 4 (sau 8 ca doar de aceea am facut flacai, nu?), o cabanutza de lemn langa Dej - nu se compara desigur cu peisajele de la voi, dar tot e ceva.

Sephora, si noua ne place mult sa mergem in vizita, dar pe noi nu ne mai prea invita nimeni :(. I-am prezis sotzului inca inainte sa nasc, dar n-a vrut sa ma creada, cred ca "deranjam " prea tare. Cam toti zic "Venim noi la tine, ca tu ai spatziu ".Asta e...
chiar si pe cumnata am anuntzat-o ca am vizita-o dupa Craciun, raspuns: "dar stii, maine merg la servici (servici de 4 ore), si o sa fiu prea obosita " foarte bine, o sa folosesc eu cadoul pt ea.

Hai ca v-am plictisit destuil, ne mai auzim.

O zi faina in continuare!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

MamiLili, sa mai repet? Te dadusem la disparitii. Asteptam impresii si pozici, daca se poate.

Eloise, mi-ai luat piuitul cu ccc casuta voastra. Este ceva feeric, nu te saturi se te uiti. S-o stapaniti sanatosi! De acum aveti unde invada in natura.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eloise, superb peisajul, intima si cocheta cabana voastra. Vladut, un dragalas ce-mi incanta privirea de fiecare data. Si tu arati minunat.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Xandrutza, Alexutza, Cristina, Pufymic, Lakioana, Itzy_bitzy?

Cine mai are vesti de la Mexxa?

Pe unde vous etes? N-am accente.

Cristinica s-ar putea sa fie ocupata cu fetita.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna seara.
Fac si eu prezenta, Gety, am tras o fuga pana la parinti si nu am mai apucat sa anunt.
Am vazut pozicile cu Dudu, sunt foarte frumoase, filmuletul cu Matti, pe tobogan, wow!! Lili, ai avut dreptate, parca e un copil de 2 ani Matti, asa bine se descurca, felicitari!
Sephora, si acum ma gandesc la platourile tale... yummy!
Lullabay, imi pare rau pentru cainele vostru. Iti doresc mult succes la examenul care te asteapta.
Lexi, ma bucur ca ne-ai dat vesti. Sa stii ca eu incerc de anul trecut sa-ti scriu un sms si nu reusesc sa-l trimit, intai ma tine in asteptare o zi intreaga dupa care primesc raport de livrare "nereusit" Acomodare rapida! Si sper sa va puneti net cat mai repede.
Lili, astept si eu poze
Andra, acum am ajuns la pozicile tale, deocamdata doar la cele cu bradutul vostru splendid. Si ma mai incanta ceva in fotografiile tale: biblioteca!
Adina, ii felicitam pe gemeni pentru folosirea linguritei!
Scumpik, e dulce Luca in poza aceea pe scaunel.
Mirabela, cand Narcisa cade, nu ma grabesc intotdeauna sa o ridic, o las pe ea; daca insa s-a lovit tare nu mai stau pe ganduri, o iau imediat in brate sa o linistesc.
Multumesc frumos tuturor pentru aprecieri!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Andra, am vazut si cabana, sa o stapaniti sanatosi, e super! Si peisajul inconjurator e de vis.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna seara mamici!!!

Uram si noi cam cu intarziere un An 2008 plin de reusite si succese pe toate planurile, multa sanatate fericire implinire si noroc!!!!

Noi am tot fost pe rand vizitatori, apoi gazde, apoi turisti si acum proaspat reveniti in caminul nostru dulce.

La noi Revu fuse cu peripetii, ne-am plimbat cu masina de la 2 noaptea de la Bucuresti la Ploiesti, dar am tras concluzia ca probabil asta va fi anul calatoriilor, ca de pe 1 ian, tot facem drumuri si vizite si plimbari!!!

Am vazut si noi pozici care mai de care mai frumoase....sa ne traiasca Bucuriile!!!!

Revin imediat...e cineva care nu-mi da pace pe aici prin zona!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput