Copiluti de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 17
elisor spune:
Anca icepusem sa ma uit la pozele voastre (ultimul link trimis) si cand mi-era lumea mai draga s-a luat curentul, si se pare ca nici serverul nu merge prea grozav sau site-ul de poze, dar astept sa intru maine de pe netul sefei sa ma delectez. Ce fain sa ninga si sa-ti permiti sa stai acasa din motive de troiane, aici mort copt trebuie sa semnezi prezenta.
Oana englezoaica bine ca ai mai dat un semn, chiar ma gandeam ce-o fi cu tine, ca de obicei esti mai vorbareata...Sa nu-ti fie jena sa ceri sfaturi sau infornatii cu privire la sanatatea copilului sau a ta sau a celor dragi, chiar daca tocmai ai intrebat, ai procedat bine cu caloriferul, bine ca a trecut repede.
Bea mie imi place mult apartamentul in care vreti sa va mutati, pare foarte aerisit si bine ingrijit, spatios, cu ce mai aranjati voi sigur va iesi ceva frumos.
Clara bun venit in clubul birourilor geroase , vin fiert cu scortiosoara? Mmmm, yami, yam...Am vazut-o pe Teo la Ema, impreuna cu Alexia si Antonia, tot delicata a ramas si finuta, exact ca mama ei. obrajorii imbujorati pe care cred ca-i are de la tavaleala cu tati din zapada
Nu stiu cum vor pleca Oana si Laura, am inteles ca e inchisa A2, de fapt de plecat e usor, de ajuns acasa pare imposibil deocamdata.
Acum chiar plec.
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru sfaturi si gandurile bune...maine dimineata plec, mi-a fost foarte greu sa ma hotarasc si m-am consumat teribil toata ziua, imi vine rau la gandul ca o las pe pitika singura atatea zile insa asta e, sper sa fie bine. raspund pe larg la ce mi-ati scris...de inmormantare se ocupa fratele mamei mele, deja a rezolvat mare parte din probleme. mama e inca internata la spital si nu se simte defel bine, azi am vorbit cu ea la telefon si a reactionat foarte urat cand i-am zis ca poate nu reusesc sa ajung...nu ma asteptam la asa ceva, in fine...sora-mea e si ea acolo si m-a frecat toata ziua intre "nu veni" si "trebuie sa vii" iar sotzul ma impinge de la spate sa merg ca asa se cade sa fiu alaturi de familie si bla bla bla. nu mai stiu de capul meu...
nelia spune:
Tdi, daca mama ta a reactionat urit cind i-ai spus ca nu te duci si ai posibilitatea sa o faci, eu spun ca ai luat hotarirea cea buna. Stii cum sint unii oameni, mai ales parintii, mai ales atunci cind sint bolnavi... decit sa-i dezamagesti si sa-ti reprozese apoi toata viata, mai bine te duci si gata. O vezi si pe ea, ii va face bine in suferinta ei si te intorci apoi cit de cit impacata la viata ta. Da, intaresc, cred ca e bine cum ai ales. Dar ramin la parerea mea, nu te duci pentru cel care s-a dus, ci pentru cei care au ramas si inca mai cred ca se putea si fara tine, daca mama ta nu era bolnava si in spital, fiind vorba chiar de tatal ei. Si stai linistita, ca se descurca bine copiii tai cit timp vei fi plecata. Spune-i sotului ca noi toate sintem aici si-i facem galerie ca sa-l sustinem. Drum bun si asteptam sa te intorci sanatoasa!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
blackpanterro spune:
Mai scriu si eu doua randuri, printre muci...nu mai pot de infundata ce sunt.
Aidan e si el racit in continuare....
Tdi, condoleante....e trist dar parerea mea e ca sa te duci numai daca e nevoie sa nu ai probleme cu atomica
Eli, Wii nu e ca Playstation, are si consola de tip playstation dar poti sa nu o cumperi.E un joc foarte activ, te misti incontinuu.
Cuscra, ti-am scris pm, sa imi trimiti numarul tau sa va sun.Faine poze si maxima distractie pe voi :).
Praga a fost superba, mergem iar in vara, nu mai calatoresc in veci iarna.
Ar trebuie sa faceti si voi o excursie in Europa. De la noi suntem aproape de multe tari, facem multe day trip-uri
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
omustata spune:
Va spun si eu La multi ani, cu mare intarziere! Sa aveti un an cat mai bun, cu multe bucurii si realizari pe toate planurile!
Chris, La multi ani, sa fii fericita si sa ai parte numai de zile frumoase si realizari pe toate planurile!
Noi nu am facut absolut nimic de Revelion. A fost o seara banala, ca orice seara. Pe Maya nu am tinut-o pana la 12 pentru ca nu avea rost, oricum nu pricepea despre ce este vorba si ii stricam si programul.
Eu am inceput serviciul si ma simt de parca as fi cazuta de pe alta planeta. Am foarte multe de invatat si sper sa fac fata.
nelia-sunt mult in urma cu cititul, dar vroiam sa stiu daca a ajuns pachetul. L-am pus la posta luni.
Adina-mi se pare asa ciudata toata situatia. Noi avem parte de parinti minunati din acest punct de vedere, care ne ajuta cat pot de mult, asa ca efectiv nu pot sa inteleg atitudinea soacrei tale. Cred ca si eu as rupe orice relatie cu ea. Mi-a placut si mie tare mult ce povesteai despre cum o cresti pe Ema. Eu din pacate nu am rabdare si acum incerc sa ma autoeduc, dar este destul de greu.
Eli-bucuria pe care mi-a facut-o telefonul tau este imensa.
Ilinca-imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asa o chestie. Sper ca sunteti bine acum. Succes mult la examene.
OanaC, Anca-am vazut pozele voastre, unele de la cald, altele de la rece. Foarte frumoase!
Va las acum si sper sa intru mai des, desi timpul devine din ce in ce mai mult o problema.
Olga si Maya (28.05.2005)
nelia spune:
OlgaM, inca nu a ajuns, dar stai linistita, ca ajunge el. Te anunt imediat ce il voi primi. Multumesc mult de tot! Bafta multa la noul servici. Si am si eu o frustrare, eu tot nu am vazut pozele Mayei cu Alba-ca-Zapada, am intrat pe contul comun, dar sint cele mai vechi... se poate sa nu fi intrat unde trebuie.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
Nelia, eu am vazut pozele cu Maya ca Alba ca zapada aici. Este minunata, zici ca e o papusa-papusa. O sa-ti ceara sa te loghezi si dai adresa de mail a contului comun de yahoo, cu aceeasi parola.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
onixone spune:
monu:asa am patit eu cu alex .Alex in romania nu are nici pe naiba.Poate daca e vara sa faca diaree in rest nimic.L-am prins acum in decembrie in curte in sosete si tricou se juca afara cand eu credeam ca e in sufragerie la laptop.Eu si mama faceam curat la haine(adica o ajutam ce sa arunce)si cand ma duc sa vad ce face fii-miu ca nu il mai auzeam el era cu "puta in tarana" ca sa zic asa dezbracat.Nu a avut absolut nimic...spre deosebire de mine care de cate ori vin in romania fara exceptie ma intoxic din a doua zi de stat.Ultima data mi-au aparut bube de 3 ori in 2 saptamani.Am crezut ca ajung in prag de sinucidere....NU stiu la ce sunt alergica mai ales ca de data asta nu am mai mancat in oras si acasa se mananca de regim din cauza tatalui meu.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
onixone spune:
...stie cineva o prajitura simpla cu banane?am vreo 4 banane copate rau si alex nu le mananca daca le vede negre.Si ma gandeam sa fac ceva cu ele bun, insiropat...ieftin si usor.(daca exista asa ceva).Atentie Beatrice!!!sunt sigura ca tu stii dar eu nu sunt o artista ca tine!!!Asa ca te rog sa ma iei usor daca vezi mesajul asta.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Oana, poate ai alergie la apa, sau la ceva din casa, gen praf, acarieni.
Era pe culinar.ro o reteta de chec cu banane, sa vad daca o gasesc.
Edit: Am facut o cautare pe culinar, vezi daca te inspira ceva de www.culinar.ro/forum/index.php?act=Search&CODE=show&searchid=addab4b41dbb5fd5d323d263f6edace6&search_in=titles&result_type=topics&highlite=%2Bbanane" target="_blank">aici. Sunt retete cu poze.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla