Copiluti de mai-iunie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
Oana C spune:
Adriana, acum am vazut si eu ca v-ati intors de la Praga Si noi, eu si Eva, tot racite sintem. Eva are otita (diagnosticata), eu banuiesc ca are si pneumonie, si e pe amoxicilina de duminica. Tuseste ca o fumatoare inraita si ii curg mucii in briu de luni, dinainte de Craciun. Deh, ne-au trebuit simbata si duminica la Disney! Eu am racit saptamina asta, acum citeva zile.
Nelia, si noi planificam o vizita cit de curind la IKEA. Mai, daca va place Florida si aveti timp, dati o fuga pina la noi!!! Deja am fost de 4 ori la Disney pina acum (intr-o luna!) si inca o sa mai mergem weekendul care vine, simbata si duminica. Acum e cel mai fain, ca toti turistii au plecat, asa ca parcurile sint pe jumatate pustii si putem sa ne dam in toate atractiile de acolo, fara sa asteptam 2 ore la fiecare coada. O sa fie asa pina pe la sfirsitul lui februarie, ca apoi incepe vacanta lor de primavara din martie, deci aveti timp sa va decideti. Avem loc pentru toata lumea! Azi a fost mai frig, dar de obicei este foarte cald, vreme de mineca scurta.
Tdi, sper ca sotzer s-a refacut si si-a facut treaba cum trebuie in noaptea de revelion. Noi amindoi am picat lati la 2am, dupa ce am culcat printesa la 1:30 am, ca pina atunci am avut musafiri cu baietelul lor. Iar azi dimineata, cind tocmai ne gindeam ca o sa se trezeasca pe la prinz, ghiciti cine s-a trezit la 8 dimineata??? (doar 6,5 ore de somn???? Nu-i normala fiica-mea; apoi, azi a dormit doar 1 ora si s-a culcat abia la 10:45pm in seara asta.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
Oana C spune:
Trezireaaaaaaa!!!!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
gabitzam spune:
Mai bagam inca ceva lene si pe ziua de azi, ca maine merg la servici...
Cahhh, ce vreme e afara.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
La multi ani 2008!
M-ati facut sa rad...de Revelion Alyssa s-a culcat la ora 4 deci n-am mai sarbatorit decat sforaind!
Elisor, multumesc pentru telefon, mi-ai facut o surpriza de zile mari!
Sanatate multa la toata lumea!
Noi suntem tot asa cotonogiti, sotul e la serviciu si am ramas singura cu pitika nazdravana, imi vine sa-mi pun cenusa in cap ca nu mai stiu ce sa fac cu ea, nu asculta defel si i-au crescut o minunatie de pereche de coarne dupa atatea sarbatori si cadouri de ne mananca zilele.
Maica-mea e la spital, s-a imbolnavit inainte de Craciun si a tinut-o din rau in mai rau, are diabet si ia insulina dar i-a crescut glicemia peste 400 si a facut complicatii...in fine, nasol...luna trecuta taica-miu a avut un accident de masina, ca sa-l evite pe unul de pe contrasens care s-a bagat in depasire fara sa se asigure a iesit de pe sosea si a distrus masina, bine ca n-a patit nimic...daca mai pun si bunicii care o tin din boala in boala imi iau lumea in cap de bucurie.
revin.
Tdi spune:
azi a nins! cand ne-am trezit am vazut prima zapada live dupa mai bine de 2 ani, din pacate s-a topit deja ca e soare si destul de cald, n-am apucat s-o scot pe pitika afara.
Sa va povestesc cum am petrecut Revelionul...seara la 9 cina (relativ) festiva, apoi tati s-a jucat cu pitik iar eu am spalat vasele si am pus bucataria in ordine...pe la 23 au aparut vecinii sa ne invite la ei, a zis ca se auzea prea liniste la noi si s-au gandit ca suntem singuri asa ca ne-au luat pe sus la cheful lor...Aly a fugarit pisica, a sarit prin paturi si s-a simtit ca acasa spre disperarea mea si bucuria vecinei, daca mai stateam o ora cred ca le demonta toata casa...la miezul noptii s-a speriat pitika de pocnitul sampaniei si a plans juma' de ora, m-am si enervat ca facea intentionat teatru avand mai multi spectatori compatimitori pe metru patrat...la 2 ne-am intors acasa si dupa o ora am trecut la adormit atomicu' fara succes bineinteles, abia dupa ora 4 s-a dat batuta.
Ieri am fost la masa de anul nou la socri, ne-am intors seara obositi si Aly ne-a frecat pana la ora 3 noaptea ca dormise bine in masina si acasa era din nou fresh. Cam asta a fost...
NewMami spune:
Aseara m-am luat cu fiul si apoi m-a lovit o lene de zile mari.
De azi back to work, e tare greu dupa 10 zile off, mi-a fost mila si de Patrick cand l-am terzit de dimineata, dar asa cum spuneam are nevoie sa intre inapoi in program. La noi ninge si iar ninge, e zapada mare, numai 5 minute cat am oprit la daycare s-a pus o gramada de zapada, incat mi-a luat inca 5 sa curat masina. La serviciu e liniste, cei mai multi n-au venit din cauza nametilor, asa ca imi permit sa mai bag un ochi pe net fara mutsrari de constiinta.
TDI, multa sanatate mamei tale, sa dea Domnul ca anul 2008 sa fie bun, cu sanatate si fara ghinioane.
OlgaM, tie vroiam sa-ti urez aseara mult success in noul job, sa ai parte de satisfactii si realizari.
Zilele astea mi-am facut rost de ceva timp de vizionat poze, e o dulceata de fetita Maya, iar in costumul de Alba ca Zapada m-a topit cat de dragalasa este .
Nelia, ai de ce sa fii mandra cu asa copilasi. Unul mai scump ca celalalt. Eu una habar n-am cum reusesti sa te descurci cu toti trei, te admir efectiv. Eu am unul, al meu sot ma ajuta mult de tot si atunci cand e acasa petrece timp si facem tot felul de activitati cu Patrick, dar dupa cum vezi nici sa citesc pe forum de cele mai multe ori nu apuc, darmite sa mai si scriu cate ceva. As obosi numai uitandu-ma dupa 3 copii :).
Ca veni vorba de Ikea, am trecut si noi pe la ei, dar eu una sunt foarte nemultumita de calitatea mobilei lor. In afara de un organizer in garaj, ca si mobila restul mi s-a parut de f.f.f proasta calitate, la niste preturi destul de mari ptr. ceea ce ofera.
Merita de la ei lenjerii de pat ca sunt 100% cotton, dar cam atata.
Aurasa, acum am reusit si eu sa citesc cateva pagini din urma si despre “viziunea” sotului tau de a imparti responsabilitatile in familie. Parerea mea e ca ar trebui sa-l lasi pe el acasa cu cei doi pitici si tu sa fi cea care merge la cumparaturi singura, si sa se relaxeze. Da, intr-adevar el munceste - are un job care aduce bani, dar ar trebui ca in weekend-uri sa fie parte activa din ingrijirea micutilor. Nu numai ca iti da tie putin timp liber, dar baietii au nevoie de tatal lor, sa aiba timpul lor impreuna. Nu neaparat ca-ti face tie un bine, e vorba de relatia lui cu cei mici.
OanaC, da pana la urma a meritat osteneala cu omul de zapada , iar ochisori i-am pus pamant de la flori si cum i-am pus cu palma, degetele au fost pe post de sprancene .
I-a placut tare mult lui Patrick, cum s-a trezit de dimineata a trebuit sa-l ridic la geam sa-l vada. Nu stiu ce ne facem ca la sfarsit de saptamana se va incalzi si se va topi .
Mi-au placut tare mult pozele de la Disney, Eva e in lumea ei acolo. Patrick e inca speriat de costume, oameni costumati in diferite personaje, Santa.
ChrisDun, “La Multi Ani!” si la cat mai multi ani fericiti, cu sanatate si numai bucurii.
Carina nu e singura care vrea sa fie mica, baby inca. Patrick are perioade asemanatoare, cand imi spune ca vrea sa fie mic, baby, ca vrea sa coboare scarile pe fundulet ca un baby, se miorlaie, cica babies nu stiu sa vorbeasca, face in diaper (asta nu ca am avea nu stiu ce success la potty) si lista ar putea continua.
Multa sanatate bolnaviorilor, sa se faca bine cat mai repede.
monu spune:
Chris, la multi ani, multe bucurii, sanatate, fericire si tot ce e mai frumos pe lumea asta.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gtexro spune:
La multi ani!!!
Sper ca ati petrecut frumos trecerea in noul an!
Noi am fost la o petrecere de romani...am ajuns la 7pm si la 1.30am ne intorceam deja acasa. Diana s-a comportat excelent. A alergat atat de mult pe acolo incat a doua zi se vaita ca o dor picioarele. A si dansat dar numai cu mine de mana si nu a lasat pe nimeni sa intre in "hora" noastra. In fine, programul a fost scurt (asa se poarta la canadieni, se mananca repede la inceput, apoi se danseaza si la 1.00 se inchide barul) dar noi nu puteam sa ne lungim prea mult oricum asa ca ne declaram multumiti. Ne-am mai vazut cu unii cu altii, am mai stat de vorba...cam asta e motivul pentru care ne ducem de obicei la petreceri, sa socializam.
Azi sunt deja la munca asa ca am timp si de DC
Babygirl, imi pare rau ca trebuie sa plecati in vacanta cu inima indoita! Eu zic ca chestii de genul asta se intampla in multe familii si ca cel mai bine e sa ignori si sa treci diplomatic mai departe; pentru viitor o sa ai lectia invatata. Vacanta frumoasa!!!
Androix, Diana mananca in general singura, rar de tot ma lasa sa-i dau eu cu lingura. Cand nu are chef sa manance o mai pacaleste mama cu tot felul de povesti...eu nu am rabdare sa stau 2 ore pana termina ea tot din farfurie.
Aaaa, si in general sta la masa odata cu noi in week-enduri (mai ales acum cand sunt si ai mei aici) dar nu este o regula foarte stricta.
Monu, ma bucur ca povestea bagajului s-a terminat cu bine. Imi pare rau ca au racit fetele dar am o experienta asemanatoare pentru care nu am gasit nici o explicatie. Am racit imediat cum am ajuns in Ro desi mie mi se intampla sa racesc foarte rar (poate o data la 5-6ani, fara complicatii) si desi era mult mai cald decat in Canada (am venit in aprilie). Am scapat ieftin ca Diana a fost ok si m-a tinut doar cateva zile dar prietenii mei (tot din Canada veneau) au facut o forma destul de urata...
Gabitza, sper ca te simti mai bine!
Elisor, multumesc esti o draguta! M-am uitat peste pozele pe care le-ai pus in ultima vreme si am senzatia ca te cunosc de undeva desi nu stiu de unde sa te iau si nici din Brasov nu sunt. Mi se pare ca amandoi copiii iti seamana.
I-am luat pana la urma si patine Dianei si am dus-o si la patinoar. Din pacate patinoarele inchise au program cu publicul de la 2.00 la 4.00 asa ca nu am reusit niciodata sa ajungem iar pentru cel in aer liber trebuie sa fie macar un -6/-8 afara ca sa putem sta cat de cat. Si asa, Diana arata ca un ursulet in costumul ei de iarna si se misca destul de greu...
Tamar, felicitari pentru examen si bafta la urmatorul! Multa sanatate Adinei!
Nelia, chiar eram curioasa sa vad ce povestesti dupa vizita la Ikea. Aici asta e perioada cea mai aglomerata a anului pentru shopping pentru ca sunt reduceri peste tot. Nu mai pun faptul ca Revelionul nu reprezinta mare lucru pentru canadieni...
Adriana, Andutzy, TDI, sanatate multa si voua!
Nu stiu daca am inteles bine dar La multi ani ChrisDun! Si Diana mai vrea sa fie bebe cateodata. Ii place sa o iau in brate si sa-i fac "nani, nani". Cateodata imi arata poza ei de cand avea...o zi (e pe perete in camera ei) cica "uite ce bebe mic eram si ce picioruse mici aveam" (i-am dat pe talpi cu un tus special si i le-am imprimat langa poza, ce bine imi pare ca am facut-o!).
Anca imi place de voi ca sunteti tare activi si te mai admir si pentru consecventa cu care respecti programul de gradi al lui Ryan. As fi vrut sa pot sa fac la fel (macar doua zile pe saptamana pentru socializare)dar nu ma lasa inima sa o duc la gradi pe Diana cand stiu cat de bine ii e acasa cu ai mei. Spuneai ca parintii tai au obtinut viza pentru state pe 10 ani? Am inteles ca au aplicat la ambasada din Bucuresti...te superi daca te intreb daca este de ajuns invitatia simpla facuta de un cetatean american sau mai trebuie si altceva? Ai mei vor sa traga o fuga pana la Chicago la matusa mea, mi-e teama insa ca se va intampla tura viitoare pentru ca nu stiu sigur daca pot sa aplice in Canada pentru viza de state. Spor la treaba cu mutatul, sa stapaniti sanatosi noile achizitii!
TDI multa sanatate parintilor tai!
M-am intins, nu gluma...pa, pa.
Dana si www.dropshots.com/gtexro" target="_blank">Diana
NewMami spune:
Dana, imi place tare mult, noi doua din campul muncii ne facem veacul pe DC
Mi-a crescut inima cand am vazut ca ii spui piticului meu Ryan . Dupa mine asta ar fi fost primul nume, daca nu am fi hotarat Patrick cu sotul multi ani inainte de a se naste piciul mic.
Da-mi adresa ta de e-mail si iti scriu detalii despre viza de State si toate celea necesare, ca sa nu plictisesc celelalte fete. Viza se poate obtine si din Canada, dar am inteles ca sunt sanse mult mai mari direct din Romania.
Chiar daca sunt ai mei aici si stiu ca se plictisesc cand nu e Patrick acasa, l-am lasat in daycare 3 zile/ saptamana din mai multe motive. ii place tare mult printre copii, gradinita e f.f.f buna si au zile cu innot. Au un program incarcat, se socializeaza cu copii de varsta lui. Stiu ca acasa ai mei l-au ingriji mai bine, dar la daycare trebuie sa se descurce singur, nu sa-i bage cineva lingurita cu mancare pe gat si joaca cat mananca, se imbraca singur, doarme si in conditii mai "grele", etc. Plus activitatile de dimineata pe care le fac, acasa ar fi un mess in toata casa. Plus de cand au venit bunicii a inceput din nou cu crize de personalitate ptr. ca are spectatori. Ai mei nu l-ar pedepsi ptr. nimic in lume si ii canta in struna. Nici noi nu aplicam pedepse grozave, sau sa-l batem, dar il trimitem in time out, la colt, in alta camera, pana se potoleste. cu ai mei crede ca totul i se cuvine. De felul lui e un copil cu program si la care daca vrei sa ai pace trebuie sa-i respecti programul. Suntem activi si f.f.f plimbareti si l-am luat cu noi intotdeauna ca n-am avut cu cine sa-l lasam. Dar ptr. asta daca n-am gasit baby sitter la el, cel tarziu la 10 seara eram acasa, la hotel, etc.
De exemplu eu n-as putea sa stau cu el pana la 1 noaptea la o petrecere ptr. ca ar fi f.f.f obosit, nu ne-am mai intelege cu el. deci exista si reversul acestul program.
Am vazut-o pe micuta ta pe schiuri si patine. Numai cuvinte de lauda, Bravo Diana - inceput promitator. Patrick a primit schiurile de la baietelul prietenilor nostri, tot asa se pun cizmele lui, nu are nevoie de clapari. de abia astept sa gatam cu mutatul si sa dam o fuga macar cateva zile la ski, sa-l punem pe ele si sa vedem cum reactioneaza.
La patinoar inca n-am incercat, dar merge foarte bine cu innotul,unde mergem in weekend plu de la daycare. Tare as vrea sa incerc cu patinele, dar again lipsa de timp, deci nu stiu zau cand vom ajunge.
Si pe noi ne-au dat afara de la restaurant la 1:30 dar oricum nu mai avem antrenament si ne cam picau ochii in gurita de somn.
La noi continua sa ninga, ca in basme, se circula tare greu pe sosele, cred ca imi va lua 1/2h numai sa curat si scot masina din parcarea companiei.