Copiluti de mai-iunie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

La Multi Ani!!! Fie ca anul care a inceput sa va aduca numai bucurii, impliniri si fericire alaturi de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

LA MULTI ANI! sa va aduca Domnu tot ce va doriti in 2oo8!
Sunt praf de somn, nu am dormit decat 3 ore. Si noi ca si Florentina, in 4 acasa. Si noi, tot cu noapte placuta in 2, pupat copiii la miezu noptii si totul ar fi fost frumos daca pe Horia nu l-ar fi lovit insomnia de la 4.30 cand ma bagam eu in pat pana pe la vreo 6.15. Nu a plans dar a chitait si a trebuit intr-una sa stau de el sa nu chitaie mai tare sa-l scoale pe DRagos. Intr-un cuvant, eu m-am dopat cu cofeina si el,probabil prin rezonanta a avut insomnie.
Ii am pe amandoi cam muciosi, spre sa se faca bine repede si dacao ninge sa ii scot pe afara zilele astea.
Gabitza, sanatate multa, fa-te repede bine. Eu racisem anul trecut de Craciun si mi-a zis doctorul sa intru pe amoxicilina daca trecea febra peste 37,8. Cica peste 38 este nociva sarcinii, deci trebuie combatuta boala cu arme puternice.
Va pup pe toate si va urez inca o data cele bune. Incerc sa ma adun si sa mai intru peste cateva ore sa-i scriu si eu cateva vorbe Adinei.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

An Nou bun si imbelsugat sa aveti. Sa primiti tot ce va doriti.LA MULTI ANI!

Multumesc mamicilor care mi-au raspuns. Mi-a prins tare bine. Multumesc pt provestile de pe privat. Brrrr...! Pana la urma plecam amandoi. Sunt atata de agitata si-mi pare atat de rau ca nu o luam pe Ema cu noi decat sa o lasam si cu socrii...dar nu mai avem ce face. Sper sa ne linistim zilele astea,iar Emei sa ii fie bine. Ii povestesc de cateva zile ca vom pleca, dar ca ea va ramane cu restul familiei, ca ne vom intoarce si ii vom aduce multe cadouri. Am emotii mai ceva ca la examene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

La multi Ani ! Si noi am petrecut in 4, adica de pe la 23.30 in 2. Catalin tot auzise de artificii si ca se vor vedea de la noi de la balcon si a tras de ochisori, adormind la 23.30. Sanatate fetelor racite!
Un an minunat tuturor@!

Craciun 2007

Aurasa, Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani, fetelor!!!!

In sfirsit am reusit si eu sa intru pe site! S-a rezolvat cu conectia si sint asa de fericita!!!

Am o gramada de recuperat, dar ma bucur asa de mult ca am ce citi si ca pot sa intru iar pe DC!!! Asta da bucurie de anul nou!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani 2008! Sa avem sanatate, noroc si multe bucurii!

Adina voiaj placut!
Gabitza sanatate multa sa te intremezi cat mai repede, cand mergi la servici?
Tamar , spor la invatat si bafta la examenul ce te asteapta, medicina spuneai, nu? Brrr...ce greu! Cred ca te-ai speriat de moarte cu Adina.
Adriana sanatate si voua! Wii-ul asta e asemanator cu playstation-ul, nu?
Andra sanatate muciosilor tai si Bianca e cu muci, dar noi o scoatem afara atata timp cat nu face febra.

Am uitat sa va povestesc ca am fost in 30 dec. in Poiana Brasov, am stat vreo 3 ore, copiii s-au simtit excelent, eu am inghetat spre final cu un frig in oase de nu m-am incalzit decat in pat dupa vreo 2 ore. Ne-am intalnit si cu Oana si Alex dar eram pe picior de plecare, www.dropshots.com/elisibia#date/2007-12-30/17:20:27" target="_blank">Alexandra & Bianca

Anca, Gusta, Lili, Gabitza o surpriza placuta sa gasesc comentarii !

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani, fetele. Sa fiti sanatoase si voioase tot anul..

Noi azi am fost la plimbare cu bicicletele sa luam nitel aer, tare bine a fost ca dupa-amiaza mi-a dormit Pifosul 4 ore de nu-l mai trezeam...

Acuma stam pe la TV!

Adina, calatorie frumoasa. Sa va distrati!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"La Multi Ani, 2008" bine v-am regasit, sper ca ati petrecut bine, acasa sau prin deplasari.

Eli, OanaC, mi-ati facut o surpriza tare frumoasa cu telefoanele. Va multumesc mult de tot. Ma bucur tare mult ca ne-am auzit. Laura, sarut'mana ptr. felicitare, am incercat sa te sun acasa de cateva ori in Ajunul Craciunului, dar fara success :( iar apoi am aflat ca ai plecat la munte.

Desi intre Craciun si Anul Nou am fost libera, au sosit si parintii mei care s-au ocupat in mare parte de Patrick, tot n-am facut rost de mai mult timp liber :). Am profitat ca am avut babysitter la pitic iar dupa Craciun am luat-o la picior si ne-am uitat dupa mobila de dormitoare (ptr. noi si Patrick), TV-uri si altele care vrem s ale schimbam in casa noua. Pana la urma am gasit ce ne place si pe 31 decembrie pe cand se inchideau magazinele am reusit sa order-uim ambele dormitoare. Am mai shop-uit online ptr. camera si baia lui Patrick si ma bucur ca am gasit solutia dilemei mele daca sa-l mut in pat mare odata cu mutarea sau nu. Cum avem destule dormitoare, unul il voi amenaja cu noua mobila, design ptr. baietel mare, iar celalat dormitor ii voi pune crib-ul si mobila care o are acum. Asa ca daca nu e inca ready de schimbare am backup si va mai ramane in crib.

Am petrecut Craciunul in familie cu parintii, linistit, Santa a tot venit aproape in fiecare zi si a lasat cadouri, incat Patrick e putin cam derutat.

Ma bucur ca macar in perioada asta am reusit in fuga sa mergem pana la Toronto sa ne vedem cu Simona & CO. Chiar daca timpul a fost scurt, ne-am simtit tare bine ca intotdeauna. Thea e o dulceata de fetita si tare cumintica, a cam tachinat-o Patrick care de cand au venit bunicii si-a cam luat nasul la purtare. Iar Lara, e de-a dreptul adorabila, si de-o cumintenie iesita din comun. M-am indragostit de ea.

Ca veni vorba de Patrick, de cand au venit bunicii si-a luat nasul la purtare si de abia astept sa mearga de maine din nou la daycare si mai invete ca mai exista si altii pe lumea asta, nu e el buricul pamantuilui. Ai mei nu-l cearta, nu-l pedepsesc iar stie ca are spectatori si isi face de cap. A inceput sa de-a in noi si alte persoane cum nu-i convine ceva, sa arunce, sa vorbeasca rastit, iar lista poate continua. Intr-adevar avem mare ajutor cu ai mei aici, dar ma bucur tare mult de decizia luata de a nu-l tine pe Patrick acasa si sa continue daycare-ul macar 3 zile /saptamana,Si daca continua cu acest comportament il trec inapoi 5 zile/saptamana la daycare.

De Anul Nou am facut un mic party de 3 familii la un restaurant de la ora 10 seara pana la 2 noaptea, a fost frumos, dar nimic spectaculos. Patrick la ora 9 seara dormea, nu i-am schimbat prea mult programul chiar daca a fost vacanta.

Prima zi din 2008 s-a lasat cu zapada multa, si iarna adevarata.

Aveam chef si libarnita dar va las ca al meu fiu si-a ales tocmai pe mine sa-l duc la baie. Ca e cu kk dupa el si nu reusim nici cum sa-l facem sa faca la WC sau olita inca.

P.S. sa nu uit, Ruxell, vroiam sa-ti spun in mod deosebit ca imi place tare mult "jurnalul" online pe zile, cu poze pe care il ai ptr. fete. Tare dragut, pozele sunt tare reusite, fetitele deosebite.

Eli, Bianca ma topeste cu ochisorii ei. Imi place tare mult cum ii prinzi parul, cu tot felul de agrafe si codite.
Tare dulci micutele cu obrajiori bucalati si imbujorati.

Mergi la inceput

Anca, surpriza cea mai mare a venit de la Eli, care m-a sunat azi!!! Toata ziua am zimbarit dupa aceea, asa de mult m-am bucurat!!! Elisor, you made my day!!!
Si coincidenta cea mai mare a fost ca tocmai ma uitam la pozele frumuselei Bianca, jucindu-se cu papusa si Teletubbies!!! Asta da telepatie!

Inca mai am de citit mult din urma, dar din ce am retinut, Laura Doamne fereste de probleme din astea ... Nici nu am stiut atunci cind am vorbit cu tine. Sper ca totul sa fie bine sa nu se mai repete.
Daniela, imi pare enorm de rau pentru miinile tale harnicute ... Mi s-a facut pielea gaina cind am vazut poza! Sper sa ti se faca bine minutele, ca principesa mica are nevoie de tine.

Adriana, cuscra, da un semnal cind te intorci de la Praga, poate vorbim la telefon. John are rude din partea mamei acolo, asa ca sper sa ajungem si noi sa vedem Praga (am citit pe un site ca Praga este unul din orasele cele mai frumoase sa iti petreci revelionul!).

Mergi la inceput

Anca, am vazut omul de zapada urias!!!! Pina la urma ce-ati pus pentru ochi? Este foarte handsome, nu degeaba ati muncit atita! Are si sprincene luuuungi, ce mai? Noi am pierdut sansa de zapada pe anul asta, adica inceputul anului, speram ca la sfirsitul anului sa avem iar zapada.

Mergi la inceput