CONSTANTA (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Daaaaaaaaaa, vreauuuuu , am baut una, dar mai "intra" una .
Eu sunt zombie, parca nu am dormit, ma incearca si o raceala/gripa nu stiu ce este, dar noi fetele cred ca vom intra in carantina. Alex bate toba, Teo o urmeaza, iar eu...nu mai zic. Dupa-amiaza merg cu ele la ca nu mai tine. Nu de alta dar ne facm formatie de tobosari .
Claudia bafta la sesiune. Ti-ai activat PM-ul?

o zi buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myoni spune:

salutare.da,mi-am activat si eu PM-ul.astept mesajele voastre.multumesc anticipat.sanatate multa voua si la cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

camelia cum va simtiti?
azi am ceai verde in meniu :))

cu doua zile in urma alexandra a cazut in wc.am ras cu lacrimi.
eu faceam dus si ea ca sa stea cu mine sa vorbim.si a uitat sa lase capacul si cand s-a asezat fix gramada a intrat in wc se mai vedea capu mainile si picioarele.ea urla si eu radea.

in schimb aseara a gasit-o harnicia si a spalat cada....cu dusul....asha ca am gasit inundatie in baie ca a spalat si exteriorul.

va pup si o zi buna

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Salut!
Jo bun si un ceai verde, da bine la silueta. Alexandrei harnicutza, este gospodina de mica , cat despre cazatura in wc...sper sa-i aduca noroc cand va creste. Asa se zice de lucrurile astea "norocoase". Din cate vad noi ce mai semnam zilele astea condica la cate un ceai sau cafea si din cand in cand Claudia, celelalte fete se pare ca sunt ocupate.

Noi am chemat ieri medicul acasa, am fetele amandoua pe antibiotic si sirop de tuse, problema este la Teo ca scuipa tot ce-i dam, Alex le inghite mititica. Eu mi-am mai revenit, am luat Nurofen si vad ca acum sunt bine.
Cam atat despre noi, asteptam vesti si de alte membre.
Apropos, Roxana este bine? Stiti ceva despre ea? Niciodata nu a absentat atat!

O zi buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

tinem noi putin topicul.
plec spre casa.bine ca nu am spalat masina ca imi dadeam palme acum.

azi dimineata am trecut pe langa o masina si imi zic "ce misto e tunata asta.are contur la masina cu vopsea albastra!misto!"

pana m-am apropiat si am vazut ca era plina de noroi si de fapt vopseaua era albastra pete tot.
dar rade ciob de oala sparta! a mea e cu margini albe!

va pup si o seara placuta!

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

salutare.multumesc draga MAV pt mesaj.fata mea re varsta de 3 ani si aproape 9 luni si inca nu a inceput sa vb ca lumea,ea e foarte puturoasa,mai tot timpul imita tot ce zici tu.cand vrea ceva spune darinca nu a inceput sa formuleze propozitii si nu vreau ca sa sufere din cauza asta la gradinita.credeam ca daca am sa o duc la gradi educatoarele o sa se ocupe si de ea in legatura cu problema asta mai ales ca vb cu ele.dar nu cred ca asi dau interesul cat de cat. amindoua educatoare mi-au dat sfatul ca sa ma duc la un logoped,ca acum "o trateaza ca un bebe"in loc sa o trateze ca un bebe ar trebuii cat de cat sa se preocupe si de alti copilasi.par rautacioasa si ami pare rau pt asta dar poate mi-am facut sperante prea mari in gradinita.
Draga cami sper sa treceti cat de repede posibil peste tusea asta ca sa ne vedem iar la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

salut!
jo, esti tare nostima cum povestesti!alex curajoasa!
cami, si noi va tinem isonul... nici n-am terminat bine injectiile (sebi acu 2 sapt, iar eu acum o sapt) si am luat-o de la inceput...
claudia, sa-mi spui daca vrei sa-ti fac rost si de al 3-lea nr de tel, ok? nu-i niciun deranj! sper sa iei legatura cu una dintre doamne (care-ti place si-ti convine mai mult) si sa incepeti exercitiile si sa aveti rezultate frumoase cat de curand!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara, fetelor!
Am intrat si eu sa mai semnez condica si sa vad ce mai faceti. Vad ca sunteti (aproape) bine, racelile sunt inerente sezonului, asta e, nu cred ca avem cum sa scapam de ele...
In rest, se pare ca gata, am scapat in sfarsit de greturi, de 3 zile chiar nu mai am deloc! Maine dimineata merg la eco, sa facem screeningul de semestrul I...pentru mamicutele mai recente, cam cat costa analizele de sange pt dublul test? Merci.

La gradi vad ca s-au mai linistit apele, nu mi s-a mai plans Sofi ca o bate baietelul respectiv...atat ii trebuie, de data asta daca s-ar mai intampla, cred ca as face chiar urat...

Si chiar, ce stiti de Roxa? mi-e dor de ea, nu a mai intrat de peste 2 saptamani parca...stie cineva ceva de ea?

MADALINA 11+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)

Mergi la inceput

neata dragele mele.tocmai ce am venit si eu din tura de noapte si am intrat sa va salut putin inainte sa ma apuc iar de invatatMAV cred ca pina la urma o sa apelez la cumnata ta dar am nevoie de mai multe detalii daca stii cumva.daca are cabinet particular sau cum fac sa dau de ea?prea mult ai laudat-o si mai ales ca e si ea mamica am convingerea ca o sa o inteleaga pe oni a mea mult mai bine fata de alt logoped care nu are copii.asa ca nu cred ca mai este nevoie de al 3 nr de telefon.oricum multumesc din suflet.Cami mai traiesti?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myoni
Cami mai traiesti?

da inca mai traiesc. multam' de intrebare.

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput