Broncho-Vaxom, reactii
Raspunsuri - Pagina 6
TOMALAVINIA spune:
Salut toate mamicile ingrijorate si simpatice care isi pun aceleasi intrebari ca si mine!
Dani33, felicitari ptr subiect!
Si eu am doua fete, cea mare, Maria, abia a scapat de otita, ca a dat peste bronsitaSi bineinteles ca si cea mica a luat de le ea.Asa ca ........acum stam in casa....cu antibiotic.......
Si daca eu nu le-am dat sucuri de fructe la storcator, atunci nu le-a dat nimeni......:((
Medicul orl-ist mi-a recomnadat sa incep cu bronho-vaxomul, dar a zis ca trebuie inceput la 10 zile dupa vindecare.
Acum , mai are 2 zile de antibiotic si nu stiu cind sa i=l administrez.Voi ce parere aveti?
nona_denis spune:
Vezi poate gasesti prospectul pe net.
Eu din cate stiu se poate lua si in convalescenta, impreuna cu tratamentul. Mie chiar asa mi-a fost recomandat in septembrie,cand a racit puternic, desi era sub tratament cu antibiotic pentru scarlatina. Si am facut cura de 30 pastilute consecutiv, nu 10 pe luna, dar a fost o exceptie. Acum ia 10 pe luna.
Nona, mami de Denisache
Mami de Denisache
Tudorana spune:
Si pediatra Gabitei ne-a zis ca putem lua Broncho Vaxom chiar daca e bolnavioara si are nevoie de antibiotic (am verificat si in prospect).
Cat despre Ribomunyl, nu e acelasi lucru ca Broncho Vaxom, are mai putine tulpini bacteriene (doar 4) si pediatra mi-a zis ca din experienta nu e la fel de eficient (acum cand au aparut si pliculetele de Broncho Vaxom, e la fel de usor de administrat).
Multa sanatate!
dani33 spune:
TOMALAVINIA multumesc pentru apreciere .
Noi am terminat a 3-a serie de 10 capsule si acum trebuie sa vorbesc cu medicul de familie sa vedem ce facem in continuare.
Eu i-am dat la un moment dat Sofiei BV-ul chiar daca era putin racita (nu a necesitat antibiotic din fericire). Si parca scrie si in prospect ca se poate da ca ajutor chiar si la tratamentul cu antibiotic.
Si noua ne recomandase pediatra Ribomunyl, dar pentru ca am o relatie foarte buna cu ea i-am spus ca eu vreau sa-i dau BV si a fost de acord.
Sanatate la copilasi,
Daniela
Adriana1979 spune:
La Raducu rezultatele Broncho-Vaxomului s-au vazut imediat dupa primele 3 luni de administrare. Noi acum am continuat sa mai luam inca vreo 2 luni ca sa fiu sigura ca este acoperit si in primavara asta cu temperaturi asa variate si viroze multe. Din ce mi-a spus pediatra am inteles ca in primii 2-3 ani se fac cele 2 cure pe an (primavara si toamna) iar apoi in functie de cum evolueaza copilul putem sa dam doar o cura pe an, eventual toamna. Doctorita noastra are copii care iau si de 5-6 ani Broncho-vaxom toamna ca sa fie protejati pe parcursul iernii.
Scrie in prospect ca se poate da si in faza acuta, alaturi de antbiotic daca este cazul.
Si eu am auzit ca in Franta a fost interzis Ribomunilul. Nu stiu exact cauza, insa nu m-as incumeta sa-i dau lui Raducu; oricum eu sunt foarte multumita de Broncho-Vaxom asa ca nici nu ma gandesc sa-l schimb.
Multa sanatate!
deeapui spune:
Alex a luat la sfatul pediatrului timp de 3 luni, si, sper sa nu vorbesc cu pacat, mi s-a parut ciudat faptul ca in fiecare luna dupa ce a luat a racit. Dupa ce l-am intrerupt nu a mai racit..
Deea31+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
scostin80 spune:
Salut!
La sfatul prof Bulucea de la Pediatrie Municipal Craiova i-am dat copilasului meu Rares o cura de 3 luni de Bronho Vaxom.Dupa nici o saptamana i-a trecut nasucu si nu mai tusea.Acum e foarte energic si nazbatios, si ma gandesc sa repet cura preventiv.
In ceea ce priveste efecte adverse,am urmarit atent si n-a aparut nimic:)
Sanatate multa tuturor!
danis spune:
va rog continuati aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132128
multumesc de intelegere