Broncho-Vaxom, reactii
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana1979 spune:
Oricand cu placere (incurajari) Ioanaiub! De curiozitate am incercat si eu BronchoVaxom sa vad ce gust are si...nu are nici un gust. Eu lui Raducu ii dau BronchoVaxomul dizolvat fie in ceiut cald fie in lapte caldut, in functie de ce preferinte are domnisorul sa bea prima oara dimineata cand face ochi. Si dupa vreo 20-30 minute luam micul dejun. Eu i-am dat 10 zile pe luna, timp de 3 luni si dupa 3 luni de pauza o sa facem a doua cura. Am mai vorbit cu niste mamici si unora dintre ele doctorii le-au recomandat si cate 6 luni la rand, 10 zile pe luna. Cred ca administrarea difera in functie de cat de bolnavior era copilasul inainte! Eu o sa-i dau mai mult de 3 ani lui Raducu , sa vedem cum o fi mai apoi si in colectivitate. Poate nu o sa mai fac 2 cure pe an, dar toamna-iarna cand bantuie virozele sigur o sa luam pastiluta.
In afara de Broncho Vaxom eu nu am mai folosit alte chestii pentru imunitate pentru ca nu prea am asa incredere in ele. Da, bem mult ceai cald cu lamaie cand e racit, dar la alte pastile si siropuri nu prea ma bag. Nici doctorita nu ne-a recomandat asa ceva, pentru ca zicea ca ei i se pare ca nu dau nici un rezultat.
Si ca mi-am amintit; sora mea zicea ca a luat de la farmacie pentru nepotel pliculete de Broncho Vaxom, Cica sunt cutiute cu 10 pliculete, exact cat trebuie pentru o luna si pretul e cam acelasi. La urmatoarea cura o sa le folosesc si eu!
Imi cer scuze daca v-am plictisit atat, dar imi vine randul la calculator destul de rar si profit si eu acum de moment!
Sa fiti sanatoase si sanatosi!
Tudorana spune:
Si noua ne-a zis pediatra de pliculetele de Broncho Vaxom, asa ca din martie incepem cura cu noile pliculete!
Multa sanatate!
Tudorana spune:
Iata ca am inceput de cateva zile tratamentul cu pliculetele de Broncho Vaxom! Mi-au placut pentru ca se administreaza usor si nu au gust sau miros!
Adriana, tu ai incercat?
Multa sanatate piticilor!
ioanaiub spune:
am inceput si noi cura cu broncho-vaxom, i-am dat prima tura de 10 pastilute ... nu a avut nici o reactie, il tolereaza bine ... mie mi-a zis medicul ca intre zilele cu BV sa-i dau septilin
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Adriana1979 spune:
Buna seara tuturor!
Chiar ma gandeam zilele astea la voi si imi parea rau ca nu am mai reusit sa intru pe forum... Ma bucur sa va regasesc!
Ioanaiub, ma bucur ca piticul tau tolereza bine BV; ti-am spus ca nu trebuie sa-ti faci probleme! O sa vezi ca si racelile se vor rari si nu o sa mai fie nevoie de antibiotice!
Tudorana si noi am luat acum pliculetele de BV! Noi terminasem cele 3 luni in februarie, dar cum am vazut schimbarile astea de temperatura, vantul si multi copii bolnavi m-am gandit sa nu risc totusi si mai continuam si luna martie si cred ca si aprilie, cu Broncho-vaxom! Raducu primeste foarte bine pliculetele de Broncho; nu au nici un gust si i le dizolv in ceai sau lapte (cum faceam si inainte cu capsulele, dar parca e mai comod cu plicul).
Ioanaiub, eu intre zilele cu Broncho-vaxom nu-i mai dau nimic altceva. Mie mi se pare suficient si eficient numai Broncho-Vaxomul. Cat despre Septilin, am auzit ca nu e asa eficient asa ca nu ma bag sa-i dau si altceva!
Multa sanatate piticilor vostri si sa auzim numai de bine!
Celelate mamici ce mai zic despre puiutii lor?
Annie80 spune:
multumesc lui D-zeu ca am schimbat doctorul, cel nou nea recomandat BV, administrat 10 zile pe luna timp de 3 luni si de-atunci nu am mai racit deloc puiu meu absolut deloc. cat de septilin, iam dat la recomandarea primului dr, dar tot nu scapam de raceli si antibiotic, frctie la picior de lemn.
Am postat sa evidentez calitatile
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
alra spune:
facut si noi 3 luni cate 10 zile pe luna: noiembrie, decembrie, ianuarie
facut bronsita in decembrie, tratata cu inhalator ca aerosolul nu mai facea nimic
nici o boala in intervalul decembrie - februarie cand facu alta bronsita la care am reluat tratamentul caci dupa 2 saptmani de inhalator cum am oprit a inceput sa tuseasca iara rau noaptea.
mentionez ca fi-mea merge la cresa si daca ii curg mucii lui Martje sau Thibault ii curg automat si ei.
pediatra zice ca ea este un copil mai degraba sanatos caci are clienti care ii trec mult mai des prin cabinet.
asa ca nu stiu ce relevanta are postarea mea, doar ca si noi am facut 3 luni de bronho vaxom. nici un efect advers insa.
Vacanta cu Laura in Romania: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116326
susulina spune:
Eu nu stiu ce sa mai zic...am citit tot ce ati scris voi...Eu i-am dat fetitei mele cate 3 luni primavara si toamna. Acum sunt la a patra serie de 3 luni. Dr noastra imi spusese ca treb dat 2 ani. Deci noi incheiem cu astea 3 luni. Nu mi-a facut e drept pneumonie niciodata, nici inainte, nici dupa bronho-vaxom. Dar de cand am dus-o in septembrie la gradi, in fiecare luna a fost racita si a luat antib. A tusit, a facut si laringita odata, iar acum, i-am inceput bronho-vaxomul de 2 zile si azi dimineata a inceput sa tuseasca ca la laringita
Sper sa fie o forma usoara. Si i-am dat in perioada asta si Septilin, suntem la a cincea sticluta consecutiv.Iar nas curgator a avut mai tot timpul din septembrie incoace...sanatoasa tun a fost doar cate o saptamana intre perioadele cu muci si raceli...
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
ingridnen spune:
susulina, cam in aceeiasi situatie santem si noi.. numai ca santem in al doilea an de gradi
Noi am luat 2 ani la rand (in cure de primavara si toamna) Rybomunil... este aproape aceeiasi compozitie ca la Broncho-Vaxom, nu difera mult. Si totusi ne-am imbolnavit la greu, cu bronsita, otita, muci, tuse si altele.
Acum ar trebui sa ma pregatesc de o noua cura...in aprilie-mai-iunie. Nu stiu ce sa fac, ORL-istul a sugerat sa schimbam Rybomunil-ul, sa trecem pe Broncho-vaxom sau Lantigen. In schimb pediatra sustine sa mergem mai departe cu Rybomunil. Parca nu imi vine sa-i mai dau nimic, am impresia ca nu au nici un efect.
Ah, din octombrie luam 20 de zile pe luna Immunomix (sirop de echinaceea cu propolis). Nu mai spun de Oscillo, vitamina C, sirop cu vitamine...astea sant "la ordinea zilei"
Ingrid si Cristi 5 ani
nona_denis spune:
Noi suntem la al patrulea sezon de Bronchovaxom. Dupa cura din toamna a facut pneumonie in Decembrie. Cu toate astea am intrebat mai multi medici si doi mi-au raspuns: Va puteti imagina daca nu le lua, cum ar fi fost? O alta doctorita mi-a spus ca acum se mai poate sa raceasca , dar mai tarziu nici rosu in gat nu o sa mai faca. Pai nu a facut rosu in gat, a facut pneumonie. Dar eu sper sa aiba dreptate.
Ingridnen, cauta mai multe informatii despre Rybomunil pe net. Se pare ca in Franta s-a oprit adninistrarea acestui medicament. Am citit ceva acum cateva luni, dar nu imi mai aduc bine aminte. Dar daca un medic are indoieli in privinta unui medicament, cred ca exista si un motiv.
Noni, mami de Denisache