Broncho-Vaxom, reactii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

eu i le dau pe stomacul gol cum deschide ochisorii dimineatza apoi o ora nu-i dau nik...

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Prima cura de 3 luni a cate 10 zile pe luna (20 pauza) i-am facut-o in iunie-iulie-august (dupa 3 laringite)! Pana in octombrie a fost relativ bine, insa apoi a inceput iar cu racelile, inca 2 laringite, traheita, rinofaringita... desi in noiembrie am inceput a doua cura de 3 luni cu Bronho Vaxom! Ba chiar acum de sarbatori, in timpul celei de-a doua administrari a avut mereu muci, febra max 38, si putina tuse laringiana (fara forma grava insa), dar i-a trecut relativ usor cu panadol, nurofen, eferalgan combinate... fara antibiotic!
Eu tot am impresia ca nimic nu i-a ajutat si ca are deja foarte multe raceli mai usoare sau mai grave la activ intr-un an de zile!!! Oricum mergem inainte cu BV si de ieri am inceput curele la salina artificiala din oras!
Am ajuns la capatul puterilor cu infectiile astea!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Mie mi-a spus pediatra ca la infectii repetate se face cura de 3 luni cu broncho-vaxom daaaaar se adm.in prima luna incontinuu(adica 30 zile-cps.luata neaparat pe stomacul gol dimineata si repaus 20-30 min.pana la masa!) apoi pauza 20 de zile si in urmatoarele luni cate 10 zile cu pauza de rigoare...

pup si scuze daca s-a mai scris...

ps:cura se face de doar 2 ori pe an si neaparat cu stimulante pt.imunitate suplimentare pe care le administrezi dupa masa(gen:vit.C cu ulei de peshte-1tb./zi,echinaceea,minerale,etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Claudia_a, asta este si ideea la BV, chiar daca mai raceste sa treaca cu nurofen si alte frectii si sa nu fie nevoie de antibiotic. Nu spune nimeni ca nu mai raceste deloc (din pacate).
Livia, spui ca doar de 2 ori pe an cate 3 luni, inseamna ca daca ii dau 6 luni la rand acum ii mai dau la anul...
O sa mai vorbesc cu dr. de familie, o mai intreb.
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Dani33 si noi facem cura de 6 luni la rand ..insa in cazul asta cred ca se da o data pe an.

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Ioanaiub, eu i-am dat Gabitei mele Broncho Vaxom si cand era racita, nu am intrerupt tratamentul ( la recomandarea pediatrei ). Si asa cum au zis si celelalte mamici, am desfacut capsula, am dizolvat-o intr-o lingurita de suc si i-am dat-o dimineata pe stomacelul gol.
Multa sanatate puiutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi luam capsule, inainte de masa, dar nu cred ca stam chiar 30 de min pana la masa...mereu il apuca foamea
noi astazi pe langa BV doctorul a spus ca sa facem si vaccinul antigripal(desi este cam tarziu pentru el) fiindca abia am ajuns in ro (si este o dif fff mare de temp)
chiar sunt curioasa sa vad cum reactioneaza dupa toate astea
Doamne ajuta!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Si noi am asociat Broncho Vaxom cu vaccinul antigripal, cu pauza de o saptamana intre ele ( e al doilea an cand facem asa ) si ne-a mers foarte bine. Asa Gabita a fost protejata si de viroze si de infectii bacteriene.
Monica, puiutilor tai cum le-a mers?
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cum le mai merge copiilor vostri dupa BV? ati terminat cura? efecte pozitive ?

http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Buna seara!
Raducu al meu tocmai a terminat primele 3 luni cu Broncho-Vaxom. Pana acum sunt foarte multumita de el, nu mi-a mai trantit nici o bronsita sau pneumonie, asa cum imi facea cu cateva luni inainte. Sper sa o tinem tot asa!
Sanatate bebeilor vostri!

Mergi la inceput