Broncho-Vaxom, reactii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Ioanaiubi, si Sofia a inceput gradinita acum in toamna primul an (ea are 3 ani si jumatate acum) si nu i-am dat nimic pentru imunitate pentru ca nu am prea avut probleme cu ea si nici nu sunt adepta acestui <<preventiv>>. Pana la varsta asta a facut o singura data rosu in gat si in rest cateva viroze usoare cu ceva muci, ma rog, nu a luat antibiotic mai des de 2 ori pe an si acela slab.
Dar dupa 3 zile de gradinita am tinut-o acasa o luna bolnavioara cu bronsita si dupa inca o luna de mers la gradi iar a facut bronsita. Si de ambele dati a trebuit sa-i dau antibiotic. Asa ca m-am sfatuit cu dr. de familie care mi-a recomandat acest broncho vaxom. Acesta invata organismul cum sa lupte cu acele infectii bacteriene care apar dupa cele virale.
Adica chiar daca ia o viroza macar sa nu se mai suprainfecteze sa trebuiasca sa-i dau antibiotic.
Si cum in gradinite colcaie virusi foarte puternici cred ca ar trebui sa vorbesti si tu cu dr. de familie sa-ti recomande un tratament de intarire pentru pitic. E bine sa-l ajuti putin.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisalida spune:

i-am dat baietelului meu bronhovaxom trei anotimpuri reci ( iarna, primavara s i toamna) trei luni, 10 zile.
inainte de asta imi racea in fiecare luna.
eram disperata.
am vazut o imbunatatire substantiala; asta nu inseamna ca nu mai raceste deloc, ci doar f rar, iar daca face temperatura, aceasta nu e f mare; 38,2-38,4.
reactii adverse nu am avut, dar stiu pe cineva a carei fetita stranuta si ii curgea nasul in timpul tratamentului cu bronhovaxom.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

o sa vorbesc cu medicul de familie, sa vedem ce parere are ... si David a fost rezistent pana acum, anul trecut nu a fost racit decat in ianuarie, cand am inceput eu serviciul si apoi in septembrie cand a inceput gradinita, e drept ca eu l-am cam ferit de boli, nu l-am prea lasat sa intre in contact cu persoane bolnave, nu stiu daca am procedat bine

http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view¤t=10ad1ffa.pbw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

ioanaiub, poti sa incepi acum tratamentul cu BV, nu e obligatoriu sa-l dai in anumite luni ( mai ales ca la gradinita vom gasi copii plini de viroze si alte infectii respiratorii). Noi suntem la a treia cura de BV si ne-a mers foarte bine, fara reactii adverse.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

luam BV de doua luni o sa incepem la a treia luna.
reactii cu muci am avut si noi doar cand ieseam afara,f putini aposi si transpareti.
noi am avut tot anul trecut 6 rosu in gat cu febra mare 39,5,antibiotic,ca tratament,o laringita,traheita,tot cu antibiotic,iar de craciun ,dupa ce am terminat cea de-a doua luna de 10 pastilute BV ,am facut laringita si pneumopatie,fara nici un pic de febra,probabil ca i-ar fi trecut fara antibiotic dar nu am putut sa am taria sa stau cu el in casa si sa astept sa-i treaca,forfotea de muci,albi la culoare.deci din nou antibiotic,ampicilina cu genta injectabil.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Vad ca sunt mamici care au dat deja de 2-3 ori Bv la copii. Spuneti-mi si mie ce interval ati lasat intre cure, de cate ori pe an se poate da? Mie dr. de familie mi-a spus sa ii dau acum 6 luni la rand dar parca imi este teama sa nu fie prea mult.
Multumesc si sanatate la BB-i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi astazi am inceput a doua tura...
pauza la noi a fost de 20 de zile...(10 luam...20 pauza)
dar dupa ce terminam si cea de-a treia tura...cat facem pauza...voi cum ati procedat?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

david a plecat la gradinita ... sa vedem cu ce se intoarce de acolo
daca e racit ii pot da BV sau trebuie sa fie sanatos, la fel ca la vaccinurile din programul de imunizare?

http://s244.photobucket.com/albums/gg22/ioanaiub/?action=view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

si noi suntem pe BV la a 5 a luna consecutiv ...dr. pneumolog a zis sa ia 6 luni consecutiv cate 10 zile pe luna...chiar daca e sau nu sanatos ,chiar daca ia sau nu antibiotic...pe langa astea luam 10 zile pe luna si ImunoBaby..sirop de echinaceea cu vit C naturala.
Noi am renuntat la gradi deocamdata...s-a imbolnavit de 3 ori asa de rau si i-a trecut asa de greu incat am fost la un pas de astm bronic..asa ca facem pauza un an...
Sanatate tuturor!

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

dupa o pneumonie severa tratata in spital si noua ne-a fost recomandat BV cate 10 zile/luna -repetat 3 luni si stoparea gradinitei pt aceste 3 luni. am luat deja 2 luni si mai avem una. n-=am obs nicio reactie adversa pana acum.

voi luati capsule sau praf din care faceti suspensie? noua ne-au dat capsule si fiindca copilul nu le poate inghiti le desfacem si dizolvam praful din interior in ceva lichid si asa le admin.
banuiesc ca or avea celasi efect ca si praful de la pliculete..

si inca ceva: voi le admin pe stomacul gol si cu 30min inainte de masa? noua ne e f greu sa fie pe stomacul gol caci mai tot timpul a rontait ceva si reusim doar sa fie cu 30 min inainte de masa de pranz.. sper ca o avea efect si asa..

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 35

Mergi la inceput