Broncho-Vaxom, reactii

Broncho-Vaxom, reactii | Autor: dani33

Link direct la acest mesaj

Am vazut ca foarte multe mamici au dat copiilor acest vaccin. Vreau sa il dau si eu fetei mele dar ma intereseaza daca apar ceva reatii dupa administrare. Am citit toate subiectele deschise pe tema broncho-vaxom dar nu prea am gasit asa ceva. In prospect scrie ca pot exista reactii dar vreau pareri de la cei care l-au luat.
Asa ca va rog spuneti-mi si mie daca trebuie sa ma astept la ceva: febra, greata, tuse, etc.
Multumesc,
Daniela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

in mod normal nu ar trebui sa apara reactii...al meu i-a de 4 luni cate 10 zile pe luna dupa indicatia pneumologului..care e convins ca e benefic...eu insa nu am vazut ameliorari semnificative, dar cine stie poate efectul se cumuleaza in timp...

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La noi nici o reactie ... i l-am dat 3 luni, 10 zile pe luna.
Si cred ca a ajutat ... a mai racit, dar ma asteptam la mai rau.
Succes!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi abia ce-am terminat "cura" de 10 zile acum vreo saptamana...si eu sunt curioasa sa vad daca mai raceste tot asa rau ca pana acum
sanatate tuturor!

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Am inceput si noi de ieri prima "cura" de 10 zile. Sper sa fie bine, ieri a fost ok.
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

noi avem reactii la bronho si anume muci la greu!Reactii confirmate de pediatru si orl-ist.

cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

prima cura de 10 pastile pe luna, 3 luni la rand i-am dat-o fetitei mele la varsta de 1.4 ani cand am dat-o la cresa,iar cea de a doua cura la varsta de 2.4 ani cand a inceput grupa mica.

reactii adverse nu am remarcat,iar ca efect pozitiv am observat scaderea frecventei si a intensitatii infectiilor respiratorii.

in concluzie,am fost foarte multumita de efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ok...deci e clar fiecare organism reacioneaca diferit
sanatate la toata lumea

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

cand se poate da broncho-vaxom? oricand sau doar in perioada de expunere la viroze (toamna - primavara)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Am luat deja 8 capsule de broncho vaxom si vad ca nu au aparut reactii. Sper sa vad si efectul...
Ioanaiub, este bine sa preintampini perioadele de viroza adica primavara si toamna dar nu cred ca este strict.
Noi am inceput pe 27 decembrie prima serie de 10 la sfatul doctorului de familie. Asta pentru ca Sofia a facut de 2 ori la rand bronsita in urma unor viroza luate de la gradinita. Si nu vreau sa o tinem tot asa. Eu sper sa o ajute acest tratament.
Am incercat si cu produse naturiste si homeopate dar nu au avut efect.
Sanatate la mamici si pitici.
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

dani33, stiu ca este bine sa dai preventiv dar eu nu stiam de broncho vaxom in toamna cand a inceput baietelul meu gradinita si s-a imbolnavit destul de rau, bronhopneumonie si enterocolita si alergodermie, toate odata, nu mi-a spus nimeni sa-l pregatesc pentru gradinita .... a stat si in spital o saptamana, apoi acasa cu sistemul imunitar la pamant ... i-am dat vreo 2 luni septilin si de atunci (din 17 octombrie) a mai racit de vreo doua ori, raceli usoare, dar nu a mai fost la gradinita ... l-am tratat cu INFLUCID ... acum dupa vacanta vreau sa incerc din nou cu gradinita si nu stiu ce sa fac, ce sa-i mai dau pentru imunitate

mama de ciuchiluti :)

Mergi la inceput