Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by Lumi_Nag

Eliana eu asa am inteles din mesajul tau...ca iesi cu picii la plimbare...azi.

Mady imi pare asa de rau pentru puiul tau...bine macar ca papa si e vesel

Si acum sa va arat cum se da Georgica jos din pat.

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Bravooooo, Georgica! Ce baiat mare si istet are mama...si frumos, nu mai zic...

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi am iesit azi cu saniuta, au incaput amandoi, e o sanie clasica de lemn cu spatar metalic, delia in spate si silviu in fata intre picioarele ei cum stau si in carut, ei ia placut atata timp cat sania mergea, calutii nu aveau voie sa se odihneasca, si lui ia placut fara partea cu mersul pe jos in zapada, era prea obositor

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Gabdyd si eu i-am dat o perioada lunga mar cu para si nu mai era constipat, dar de la un timp se constipa chiar si asa.Nici George nu prea bea lichide...doar supa cu legume si lapte de la san.Nici nu stie sa bea din biberon si oricum e cam tarziu sa mai insist sa-l invat.Si eu sper sa bea mai multe lichide dupa ce il voi intarca.Acum i-am dat lactuloza si astept efecte.

Zadi esti atat de legata de puii tai.Te admir din toate pdv

Mihael@ sar'na ca ne-ai urmarit

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata ,
gata fetele cu distractia...am luat-o de la capat..

Ana se trezeste din ora in ora.De la 1 la 4 am stat eu iar de la 4 la 8 a stat al meu sot.Sa nu ma intrebati ce are ca nu mai stiu.Am senzatia ca-i ies 8 dinti odata.Baleste groaznic si cand zic groaznic nu exagerez deloc iar la dintisori nu se vede nimic(nici nu ma prea lasa sa ma uit)Sa va zic ca sunt franta? Ce rost are? Ma intreb doar cat o sa mai dureze.Pana la 3 ani cum am citit pe ici pe colo? Sper ca nu!

Acum ,ca este batut in cuie ca la 1 februarie ma intorc la servici ma incearca niste trairi de filme de groaza.Doar ma gandesc si pac se face golul in stomac iar lacrimile curg instant.Nu ma pot abtine.Ma uit la ea ,o iau in brate si plang ca un copil intrebandu-ma "Ce ma fac eu fara ea? Voi incepe la 9.30 si termin la 17.30 asta insemnand ca ajung acasa in cel mai fericit caz pe la 19.(asta pt ca lucrez in centru si e omor)Adica.....mai stau cu ea 30 min dupa care ii fac baie si o culc.M-a mai ars pe mine sufletul insa acum este altceva.Acum arde rau de tot.Stiu ca nu sunt singura mama care va trece sau trece deja prin asta insa stiti cum e.....nu prea te incalzeste cu nimic...Nu stiu cum sa ma educ sa depasesc momentul! Ma lupt cu mine cum nu am facut-o niciodata insa rezultatul este nul.Parca mai rau imi este.Imi aduc aminte de Absoluta care plangea intr-o zi ca uita-se sa-si ia "La revedere" de la printzesa ei cand a plecat la servici.Stiu veti spune "nu te mai gandi si profita de restul zilelor care le mai ai"...insa.....NU POT...De cand a crescut in fiecare zi ma bucura cu un gest nou,cu o expresie a fetii ce nu am mai vazut-o.Iar acum.....nu am sa le mai vad eu....imi vor fi povestite.Ma macina cel mai tare intrebarea"oare nu o va iubi mai mult pe buni decat pe mine?" Intrebarea asta ma ucide.Da,cu riscul ca aruncati cu rosii in mine va declar sincer ca "MA UCIDE GELOZIA". (parca o aud pe iunita spunandu-mi "esti o mamica truli".Acum nu ma mai supara nimic.Nici ca nu doarme ,nici ca e maraita ,singurul lucru pe care l-as face daca as avea putere, ar fi acela de a da timpul inapoi si de a o aduce pe Ana inapoi in burtica.Uite asa....sa o plimb dupa mine oriunde ma duc...Dar cum asta nu este posibil....nu-mi ramane decat sa ma resemnez....

Am ajuns ca-mi calculez zilele ca atunci cand trebuia sa nasc.ma bucur de orice moment ,de orice clipita alaturi de ea.Cu alte cuvinte nu-mi mai ajunge timpul...

Va pup si sa stiti ca nu am intentionat sa va intristez ci doar sa-mi vars amarul indiferent daca va citi sau nu cineva acest mesaj.

Va pup si va doresc o zi linistita alaturi de cei dragi!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Eu am citit mesajul tau Loradin . Eu oare de ce nu ma simt asa??? Nu pot dormi nici macar 5 minute cu ea in pat , fiecare sa fie in teritoriul ei. O iubesc cat pot dar am momente cand nu mai pot , efectiv i-o pun lu tasu in brate si dispar in alta camera si o aud in urma "mamamamamama" dar ii trece repede si se ia la tranta cu tasu.

Fetele cu Humana, au venit produsele ? ca sa stiu daca ma incumet si si eu la o comanda.

Paxela vrem si noi la zapada!!!

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiymihaela spune:

'Neatza fetelor si LA MULTI ANI pe 2008 sa aveti un an mai bun si plin de impliniri.
Noi am fost plecate un pic dar acum ne-am intors la stup.Loradin si eu sunt in aceeasi situatie incep serviciul de luni si numai ce am citit mesajul tau si m-a napadit plansul dar sper sa ma obisnuiesc, norocul meu e ca pt inceput voi lucra pe 4 h
dar cu drumu tot se fac 6-7 si tot e fffff muuuult. Ce ne facem noi? Tu tot mai ai ceva timp pana in februarie bucurate in continuare la maxim de timpul petrecut impreuna.
Anaalina la fel eram si eu simteam ca nu mai pot cu ea ca nu mai am pic de rabdare si abia asteptam sa vina sotu de la servici sa ma "salveze", dar acum....as vrtea sa mai am timp sa ma mai chinuie, asta e mai devreme sau mai tarziu tot tb sa merg la servici.
Sper ca albinutele si bondarasii nostrii sunt bine , noi tot avem muci ne-am resemnat, pana la vara om scapa si de astia.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata

lumi ti-l trimit si pe matei sa-l invete georgica sa se dea jos din pat. super!

loradin iti pot spune cu siguranta ca n-o va iubi pe buni mai mult decat pe tine. cred ca stii ca aceleasi temeri le aveam si eu acum 3 luni, in conditiile in care eu nu ajung "acasa" la matei decat la sfarsit de saptamana, uneori chiar si la 2 saptamani. vorbesc cu mama la telefon de zeci de ori, imi spune tot ce face matei, pe mine ma seaca dorul de el, dar trec mai departe. nu am de ales! cand ma vede ma pupa (Adica mai mult ma baleste, dar nu conteaza), ne iubim, ne jucam. intr-un fel ma bucur ca este un copil sociabil, ca nu plange cand vede persoane mai putin cunoscute. are o relatie (daca pot spune asa) cu fiecare dintre noi: eu, sotul, mama, tata si sora mea. desi multi zic: "e mic, nu stie el!", noi am observat ca stie foarte bine sa faca diferenta. are anumite jocuri pe care le face cu fiecare dintre noi si un anumit fel in care ne "iubeste" pe fiecare in parte. stiu ca-ti va fi greu, dar sunt convinsa ca va fi bine.

anaalina nu vad nimic rau in faptul ca simti nevoia sa "respiri" putin.
apreciez si admir mamicile care reusesc sa se dedice 100%, sau 99% copiilor. dar fiecare are felul ei de a fi.
eu recunosc ca uneori sunt putin egoista si simt nevoia de un timp al meu, un timp cu sotul meu, un timp cu sotul si copilul si un timp doar cu copilul.

acum ca am vazut ca s-a vorbit de dormitul cu copilul in pat. la noi este asa: matei doarme in patutul lui, care este la capatul patului nostru. doarme cu noi sau cu mama, depinde cine este "de serviciu". am incercat sa-l mai luam si in pat cu noi, de dragul lui bineinteles, dar nu se poate dormi o noapte intreaga cu el in pat. se foieste, se suceste, riscam sa-l lovim. nici noi nu dormim bine, nici el. asa ca fiecare in patul lui si doar uneori, spre dimineata, ne mai alintam si mai dormim cu el in pat. totusi e impropriu spus "dormim" ca ne luam picioare, palme, ochi scosi. :)

va pup, deocamdata!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput