Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
elyanne spune:
Roxana "mergatoru" asta l-ai luat de pe "laredoute"? http://picasaweb.google.com/roxanici/RaresLuna10/photo#5150885234103559138
Nu stiu in ce conditii ajunge... de-asta intreb... ca la ultimul colet cutia a fost rupta.. erau numa' haine, asa ca nu s-a saprt nimic... dar asta-i de plastic...
M-am uitat la dim. la sanie... si e mai mica decat dim. scaunelor, adunate... Iar sania mai are si partea din fata... pe care nu se poate pune nimic... complicata treaba... la dublu
Acu m-am uitat la poza ta...scaunul nu poate fi prins la ultima gaura? Aia "lata"? ma gandeam ca daca-l prin cat mai in spate... si celalalt unde se poate (da' sa mai fie o gaura)... chiar daca o sa stea in aer partea din fata...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ioanaradu spune:
o sa incerc sa studiez mai bine, poate era saniuta mai lunga
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
roxanici spune:
Mergaretul a ajuns intreg si nevatamat, mai are si cutia lui originala si pe langa el am mai avut ceva imbracaminte si erau toate puse inca intr-o cutie. si nu prea are ce sa se strice la el ca e plastic sanatos. dar sa stii ca e in fr totul deci ii francofonizezi
Spatarul se poate pune pana la ultimul rand de gauri dar tot nu incap 2, e imens.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
madybulancea spune:
Buna....deci noi avem acu rubeola....offf o sa turbez dam dint-una in lata are si rosu in gat f urat dar nu pot sa ii mai dau antibiotc..acum e f agitat,plange si doc mi-a dat sa ii dau fenobarbital si am citi si asa se da pt rubeola la copi mic si i-am dat juma de pastila....acu sa ne facem bine...voi ce stiti da dependenta fenobarbitalul???
elyanne gasesti premergaret de-ala ca al lui raxanici aici http://www.crazytoys.ro/jucarii/Interactive-24/VTech-95/861/Premergator-multifunctional.html
eu de-asta am...
loradin f frumos compui!
Marutza,Iunia,lilidana unde suntti?
tzuna ce mai face Maria???
fetele care aveti termometru digital d frunte,de care aveti?e precis,e bun?
cam atat...poate mai revin...
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
deci revin....sa va povestesc despre razvan cam prin ce trece....are un rosu in gat ingrozitor,si evident k il doare,acum are rubeola,care cred k il deranjeaza rau,ii ies 3 dintii deodata,unul a spart gingia ceilalti doi il mai chinuie ink si nici nu mananca si e plangacios rau...si se mai si kk de 4-5 0ri pe zi,asta ca a luat antibiotic si acu tre sa isi revina...vai de capu lui,dar vai de capul meu k mi-a facut creierii praf....gata mam plns destul....acm plec sa il consolez...momentat e vesel...s-a trezit si a papat 170ml lapte!
va pup!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
gabdyd spune:
LA MULTI AAAAANI! STUP!
Va dorim un an cu multa sanatate si plin de realizari!
am pus www.4shared.com/dir/4628616/758a7ec4/muzica_pt_copii.html" target="_blank">aici catecele de indoctrinat copii despre super mame. Sunt preferatele lui Julie! Sunt MP3-urile numerotate de la 1 la 8. Scuze, n-am avut timp sa le redenumesc.
Sper sa mearga linkul.
Noi am facut revelionul acasa cu fetele a fost linistit, am iesit la 12 noaptea in oras la artificii, Julie a fost incantata iar Rianna ... daca nu bubuiau asa de tare ar fi adormit, motaia intre doua bubuituri . Julie cand era mica nu a fost chip sa stam cu ea la artificii, a urlat cat a putut de tare sa plecam acasa.
pentru un AN MINUNAT!
Lumi_Nag spune:
Eliana eu asa am inteles din mesajul tau...ca iesi cu picii la plimbare...azi.
Mady imi pare asa de rau pentru puiul tau...bine macar ca papa si e vesel
Si acum sa va arat cum se da Georgica jos din pat.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
elyanne spune:
Mady stiu ca-l gasesc si acolo... numa' ca era cu 100 ron mai mult la noi ca la francezi, cand am facut ultima data calculele... cu tot cu taxele postale... acu' cand a crescut euroiu nu mai stiu... dar sigur e mai scump la noi chiar si asa
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
gabdyd spune:
Revin,
fetele merci de raspusuri . Sper ca va fi bine in cele din urma.
Elyanne un premergator similar am vazut in kaufland cu 70 ron. Nu e aceeasi calitate, fireste, dar la doi...
la bbeii si mamicile bolnavioare, multa multa sanatate!
Lumi si noi suntem in clubul contipatilor. Ale mele amandoua sunt asa. La Rianna aveam lectia deja invatata. Din meniul nostru face parte para cu iaurt chiar in fiecare zi. De cateva zile i-am amestecat-o cu banana dar cred ca renunt la banana ca vad ca se constipa iar. In piureul de legume nu ii pun morcov. Ii pun ulei de masline tot in legume. Nu stiu ce s ama fac cu ea ca nu prea bea lichide. Apa cand si cand, ceai niciodata. Sper ca se va obisnui sa bea dupa ce o intarc.
Loradin urarea, am vrut si eu sa fac una mai oficioasa dar uite ca pe mine m-a lasat curajul .
Da, si noi am dat fata in grinda, a dat-o mama ca moasa n-a spus la timp ca vine acasa si uite-asa i s-a stricat supriza
Zadi ideal ar fi sa poti sa iti iei un concediu de familie si sa pleci undeva singura sau doar cu sotul. Nu e nimic egoist in a petrece cateva zile doar voi doi, dimpotriva, cred ca pentru copii in primul rand trebuie sa iei masuri si sa te odihnesti.
Cum nu traim intr-o lume ideala, urmeaza acel tratament homeopat si incearca sa elimini cat mai multe cauze de stres, pentru ca asta e principala cauza a lipsei de somn. Din experienta iti spun ca nu e bine sa lucrezi acasa. Mai bine pleci cateva ore la birou undeva decat sa stai acasa.
Eu am propriul sistem de eliberare, o "supapa" de stres. Imi caut cateva minute libere si savurez o inghetata, sau o ciocolata, nu face bine la silueta dar face bine la psihic , sau ma uit la un film, sau intru pe forum .
am fugit c-a venit sotul acasa si tre' sa fac ceva de papat
Zadi spune:
roxanici- magazinul on line va functiona din martie si vom avea incaltaminte pentru copii. este marca austriaca, fabricata in Austria, testata ortopedic cu avizul Institutului German de Ortopedie. nu stiu daca e bine sa scriu despre asta ca sa nu se inteleaga ca fac reclama. daca va intereseaza pot sa va atasez catalogul. site-ul e in constructie.
si pentru elyanne
Am iesit cu amandoi cu saniuta si nu am putut sa ii pun pe amandoi pe sanie pentru ca nu au loc. Pe Ingrid o enerveaza ca Ian aluneca iar el nu stie sa se tina de ea si nici sa stea ea in fata lui nu poate. A fost mai mult un chin. Ingrid a inceput sa planga ca ii ingheata micile (adica piciorusele) si ca vrea sania in casa. La varsta asta nu stie sa aprecieze zapada, de Ian ce sa mai zic.... mai mult am iesit la zapada pentru noi.
La marsupiu m-am gandit si eu. Dar Ian nu mai incape cu hainele de iarna. Noi avem marsupiu chicco pana la 9 kg. Ian are acum 10.100 g. Asa ca pe Ian l-am dus in brate si apoi am scos carutul in fata scarii, iar pe zani am plimbat-o cu sania. Am facut si munca civica, am dat zapada din fata scarii.
gabdyd- nu stiu daca va fi mai bine sa lucrez acasa sau imi va lipsi atmosfera de birou.... dar la birou lucram foarte mult si nu as putea sa imi mai permit sa stau departe de copii atat de multe ore.
mady si lumi- sanatate multa la puiuti. cred ca va e foarte greu.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)