Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Kisstherain999 am cumparat cubul la magazinul Toys'r'us cred ca ai si tu pe acolo ,pupici!!
Roxanici ma bucur ca te gandesti si la noi,da japoroangele m-au inebunit pe unde ma duc sa vezi ce zbiara(kaoaiii,kaoaiii,adica vaiiiii ce frumos e)stau numai cu descantatul pe el,rsrsr.
Apropo Raresul tau sa facut un flacau nu gluma cu ochisorii aia frumosi ai lui de imi vine sa-l mananc,pupici din partea noastra!!
Ciao!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Mai frumos de atat nici nu se putea!

quote:
Originally posted by loradin

La multi ani pe 2008! Sanatate multa tuturor micutilor.Imi pare tare rau ca aveti probleme.Or sa treaca si astea cum au trecut si altele.Nu cred ca ,daca vezi Doamne ai inceput anul cu problemute asa va fi tot.Sunt povesti.Asa a fost sa fie.Totul este sa le rezolvam cat mai repede.Pana la urma sunt ale vietii etape.Azi un pic bolnavior,maine mai bine,apoi iar il doare ceva.Asa-i cand ai copil.Doar nu se asteapta nimeni ca tot anul sa fie doar miere.(chiar daca ne dorim).Ne-am plictisi grozav nu?

Lasand gluma la o parte ma rog la Bunul Dumnezeu sa ne fereaca copii de boli.Si daca as putea alege sa-mi dea mie toata suferinta copilului meu ar fi minunat.Sunt sigura ca toate ne dorim ca puii sa ne fie sanatosi (si noi pe langa ei) ca de restul ne ocupam noi cum putem.

Trimit un buchet de pupicuri care sa se rasfire la ficare puiutz in parte si odata atinsi obrajii lor sa le dea putere si sanatate.Sa fie acel buchet vrajit care sa-i faca fericiti caci iubiti sunt sigur.

Iar mamicilor si de ce nu si taticilor le doresc puterea aceea de care au nevoie ca parinti pentru a-si vedea copiii crescand frumos si sanatos!

Si acum, ca sa incep anul facandu-ma de ras, v-am compus o urare.Nu de alta dar poate va mai inveselesc un pic:

Iar acum in noul an,
Raul sa se duca-n van.
S-aveti parte de iubire,
De noroc si fericire,
De copii voiosi si buni,
De-o gramada de minuni.
Iar cand greul va doboara,
Sa nu apelati la sfoara.
Caci eu stau pe baricade,
Sa ridic cam tot ce cade.
Ca-s mamici,tatici,bunici,
Pentru voi raman aici.
Iar de-o fi sa cad chiar eu,
Rog pe Bunul Dumnezeu,
Sa ma-nvete sa razbesc,
Sa traiesc si sa iubesc!

Gata! Atat m-a dus mintea! Rade-ti inca de mine nu?

Minunea noastra la 8 luni

Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna...noi nu suntem bine...si azi febra 38,8...mai mik k ieri dar maaareee...nu am ce sa ii fac tre sa astept,sa ii dau trat si sa astept...nu maiiii pooot ma ia cu rau knd tre sa ii iau tem...mooorrr!!!!

Loradin f frumos!

gata....ma duc sa ma linistesc!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Imi pare tare rau ca sunt atatia copilasi bolnaviori, sa dea DD sa se faca bine cat mai repede!

Elena Giulia, ma bucur ca ai mai scris, Stefania sa stii ca suspina dupa Arthur, abia am asteptat poze cu el! E frumos tare cu falcutele alea ale lui...sa le pupi din partea noastra. Imi inchipui ca iti este greu cu serviciu si cu copiii, iti doresc multa putere , sa le faci fata la toate.

ioanaradu, multa sanatate tie si lui Matei, sa fie singura imbolnavire de pe anul asta

Eu am o alta belea..Stefania nu mai vrea sa doarma, nu-i mai place somnul si gata...s-ar juca non-stop si la 3 dimineata daca razi un pic la ea, gata, s-a terminat, nu mai adoarme nici cu rugaciuni...dupa ce si-asa se trezea si de 6 ori pe noapte acum trebuie sa stau ore pe langa ea sa adoarma...cred ca o sa ma prabusesc intr-o zi de oboseala.

In rest, merge si ea de-a busilea in sfarsit...a inceput chiar pe 31 sa -si miste copanelele ca pana acuma se ridica in fund, se aseza pe burta si tot asa, pana ajungea unde dorea. Si ca sa o si laud un pic, a invatat spuna "pa" in timp ce face cu mana, am ramas cu gura cascata la ea!

Va rog explicati-mi si mie cum preparati voi cerealele Humana cu mar? adica ce cantitati puneti ca sa va iasa 200 ml? pe ambalajul meu scrie doar in germana si nu prea ma prind daca e vorba de lingurite, linguri, masuri, etc.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Mihael@
Va rog explicati-mi si mie cum preparati voi cerealele Humana cu mar? adica ce cantitati puneti ca sa va iasa 200 ml? pe ambalajul meu scrie doar in germana si nu prea ma prind daca e vorba de lingurite, linguri, masuri, etc.

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Cerealele Humana cu mar se prepara cu lapte. Ei zic la 50g de cereale 150ml de lapte si iese o portie de 200ml
Eu pun 4 cupe (masurile de la lapte) de cereale care inseamna mai putin de 50g si cam 100-120ml lapte si imi iese i portie. Eu le dau la lingurita. ca sa curga din bibe nu stiu cantitatile.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by roxanici

quote:

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Cerealele Humana cu mar se prepara cu lapte. Ei zic la 50g de cereale 150ml de lapte si iese o portie de 200ml
Eu pun 4 cupe (masurile de la lapte) de cereale care inseamna mai putin de 50g si cam 100-120ml lapte si imi iese i portie. Eu le dau la lingurita. ca sa curga din bibe nu stiu cantitatile.

Multumesc, Roxana. Cred ca o sa le fac si eu asa , ca i-am luat lapte HA si vad ca il accepta daca il amestec cu diverse chestii. Deci prepari laptele si apoi pui cerealele in el, da?

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:

quote:
Originally posted by roxanici

quote:

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Deci prepari laptele si apoi pui cerealele in el, da?

da, faci laptele separat si apoi prepari cerealele cu el. io pun intai cerealele peste care apoi adaug putin cate putin laptele ca sa evit cocoloasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Brrr! Ce vreme!

Bine v-am gasit, dragelor, in noul an! Imi pare tare rau sa aud de copilasi bolnaviori! Sa ii ajute Domne-Doamne sa se faca repede bine!
Sunt bucuroasa ca ati scris Monica si ElenaGiulia! Cum sa te uitam? Niciodata!
Laura, cum sa radem? Pe mine m-a emotionat poezia ta uratoare!

Noi am petrecut la ai mei. Suntem inca la ei. E bine ca mai sta mama cu fata. In noaptea de anul nou am scos-o si pe ea afara, ca se trezise de zgomot mult , dar a fost mai mult fum decat artificii. Nu era speriata, doar se uita in jur mirata, nepricepand ce e cu ea acolo la ora aia Parinti nebuni!

Eu am facut o criza de fiere, asa ca toata ziua de 1 am petrecut-o . Sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai pap carne de porc cu mujdei. Azi sunt bine.

Am dat si noi fata la grinda, indiferent ce-o fi insemnand asta. A ridicat-o tata de trei ori de la pamant zicand pe acolo vorbe de bine si eu cu un colac prin capul ei. Ca mosii erau plecati in munti.

Cam astea fiind spuse, va zic multa sanatate!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Mai fetelor dar ce aiurea vin bolile astea...Pupam copiii bolnaviori si sper sa se refaca repede si sa nu suferiti nici voi pentru ei.
ElenaGiulia ma bucur ca se reface sotul tau.Sanatate multa si putere sa ai grija de toata familia .

George...ne termina.Se da singur jos din pat, imi cauta mana sa se tina dupa care o ia la sanatoasa prin casa.Ne dor salele pe amandoi de atata plimbat.
Am petrecut si Craciunul si revelionul acasa numai noi 3 si a fost...odihnitor.Imediat pun si o fotografie

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

George de anul nou cu mami.

Si aici toata familia.
Eu mor dupa poza asta

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput