Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

La multi ani !!!
Un an nou si mai bun decat cel care a trecut !
Sa aveti parte numai de bucurii, sanatate multa si copii ascultatori !

Va pupam dulce de tot !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani! inca o data, declaratia de dragoste v-am facut-o azinoapte, sa va ajunga!

Imi pare rau ca atat de multi bebei au avut probleme in perioada asta, sa dea Dumnezeu ca toate sa se rezolve si sa avem un an bun!

ElenaGiulia ma bucur mult de tot ca ai reusit sa mai scri cate ceva! Sper ca anul in care am intrat sa aduca sotului tau si intregii familii sanatate si sa va mearga bine! Si tie multa putere sa poti sa treci peste toate si sa-ti mai faci si timp sa ne mai dai vesti!

Giulia nu a facut febra deloc, in continuare e f mucoasa si are mai multe scaune pe zi, am inteles ca e o viroza care are simtomele acestea. Nu i-am dat medicamente, o tin sub observatie, sper sa trecem usor peste asta. E vesela, repeta dupa noi tot mai multe cuvinte cand are chef, il umple pe frate-sau cu bale si muci - asa tare il iubeste, s-a obisnuit tare cu taica-sau zilele astea, asa ca mai respir si eu! Ne cearta si ne ameninta cu degetul!
Suntem topiti de dragul ei, parca nici nu am avut chef de lume anul asta, am fi stat numai noi...sa ne bucuram de ei!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Kitty ma bucur ca nu m-ai uitat iubita,pup!!
Noi santem putin mai bine sotul se recupereza usor,Arthur e mare creste cat vezi cu ochii sa facut un nebunel vorbeste toata ziua,de cand se trezeste si pana doarme numai un zambet e,ne face foarte fericiti e o scumpete de copil,are deja 7 dintisori 4 sus si 3 jos,sta in picioare agatat de orice vede pe langa el si se poate prinde dupa cum se prezinta cred ca incurand o sa inceapa sa mearga singurel.Am vazut ca sant cativa piticoti care merg deja si va felicit mamicilor si pe voi si pe ei sant niste scumpi,i-am vazut pe toti sant mari si frumosi va doresc la toate sa va umple casa de bucurii sa va traiasca 100 de ani.
Si celor care ati luat-o de la capat cu odiseea va doresc sarcina usoara multa sanantate si bebeii cei mai sanatosi din lume!!
Va pupacim pe toate si toti ,mai revenim un an buna si o zi minunata va dorim!!
POZE NOI SA NE VEDETI CE MARI NE-AM FACUT!!!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

La multi ani pe 2008! Sanatate multa tuturor micutilor.Imi pare tare rau ca aveti probleme.Or sa treaca si astea cum au trecut si altele.Nu cred ca ,daca vezi Doamne ai inceput anul cu problemute asa va fi tot.Sunt povesti.Asa a fost sa fie.Totul este sa le rezolvam cat mai repede.Pana la urma sunt ale vietii etape.Azi un pic bolnavior,maine mai bine,apoi iar il doare ceva.Asa-i cand ai copil.Doar nu se asteapta nimeni ca tot anul sa fie doar miere.(chiar daca ne dorim).Ne-am plictisi grozav nu?

Lasand gluma la o parte ma rog la Bunul Dumnezeu sa ne fereaca copii de boli.Si daca as putea alege sa-mi dea mie toata suferinta copilului meu ar fi minunat.Sunt sigura ca toate ne dorim ca puii sa ne fie sanatosi (si noi pe langa ei) ca de restul ne ocupam noi cum putem.

Trimit un buchet de pupicuri care sa se rasfire la ficare puiutz in parte si odata atinsi obrajii lor sa le dea putere si sanatate.Sa fie acel buchet vrajit care sa-i faca fericiti caci iubiti sunt sigur.

Iar mamicilor si de ce nu si taticilor le doresc puterea aceea de care au nevoie ca parinti pentru a-si vedea copiii crescand frumos si sanatos!

Si acum, ca sa incep anul facandu-ma de ras, v-am compus o urare.Nu de alta dar poate va mai inveselesc un pic:

Iar acum in noul an,
Raul sa se duca-n van.
S-aveti parte de iubire,
De noroc si fericire,
De copii voiosi si buni,
De-o gramada de minuni.
Iar cand greul va doboara,
Sa nu apelati la sfoara.
Caci eu stau pe baricade,
Sa ridic cam tot ce cade.
Ca-s mamici,tatici,bunici,
Pentru voi raman aici.
Iar de-o fi sa cad chiar eu,
Rog pe Bunul Dumnezeu,
Sa ma-nvete sa razbesc,
Sa traiesc si sa iubesc!

Gata! Atat m-a dus mintea! Rade-ti inca de mine nu?

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata si la multi ani in 2008!
incerc sa scriu un mesaj, chiar daca netul e/nu e.
va doresc sa fiti sanatosi ca sa va puteti bucura cat mai mult de pitici. pt pitici: sa fiti sanatosi si cuminti, sa mai respire si mamicile voastre!

acum rezumat:
pt mine, sfarsitul anului 2007 a fost tumultos, inca nu mi-am revenit. si ca sa fie totul si mai cu mot, in ultimele zile de servici, am luat o viroza pe care am dus-o acasa si am dat-o la toata lumea, inclusiv lui matei. deci, de craciun eu si matei am zacut, cu febra, muci, tuse - tot tacamul. eu m-am tratat si cu injectii, pe matei l-am tratat cu panadol, eferalgan si eurespal - sirop de tuse. suntem pe calea cea buna, sper.
de revelion am ramas acasa cu ai mei si cu matei, nu ne-am mai riscat sa plecam undeva cu copil mucios. a fost bine, dar eu abia asteptam sa treaca miezul noptii si sa dorm!!!

deocamdata va pup si doresc multa sanatate piticilor bolnaviori si multa putere mamicilor!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Chiar daca e deja 2 ianuarie va spun

LA MULTI ANI!!! si SA AVETI 2008 SI CHIAR MAI MULTE MOTVE DE BUCURIE!

Si in caz ca va interesa ce mai facem cu sanatatea, ei bine am scos branula , dar tuseste in continuare si daca pana acum nu avea muci ei bine au aparut si domnii muci. Despre mancat , nu mai vrea lapte dar manca orice ii bag in gura ,ieri a mancat tot ce am mancat si noi adica curcan cu legume , castravete de care a fost super incantata si desert tort cu frisca(nu se mai satura, sa-mi ia castronelul din mana nu alta). Frisca era facuta din smantana ,nu de aia cumparata.

Sanatate multa la bebeii bolnaviciosi

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Pupam nasucuri si burtici bolnavioare.

Ia uitati prima poznape anul asta si cum sare mingiuca

Elena de unde are Artur cubul Pare foarte interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

La multi ani!...Sa aveti parte de un an nou mai bun,de sanatate, fericire,si muuuulta sanatate ca-i mai buna decat tooate!

Mihaela,9+

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

neatza,

hai adunarea ca prea ati sarbatorit zilele astea.

Imi pare tare rau sa aud de atatia bondari loviti in aripa. De unde dom'le toate virozele astea? oare din cauza ca traversam sezonul rece?

ElenaGiulia bine ai revenit, chiar ma gandeam la tine. Imi pare rau ca sotul nu e bine de tot, dar macar se recupereaza. Arthur e un dulce. Asa-i ca sar japoroangele pe el sa se pozeze cu el?

Oltencelor? e zapada mare la voi? asa vad la TV, aici e bine, nu a nins inca.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,

Va doresc un an nou bun, plin de bucurii, realizari si in primul rand sanatate multa la copii si voua!LA MULTI ANI!
Noi am ajuns in C-ta cu bine.Alexia a racit , ii curg mucii de vreo 2 zile.In noaptea spre 31 a fost jale, ca nu putea dormi de muci, se ineca, se trezea si plangea.Noi o chinuiam cu aspiratorul.Of, of.Bine ca nu planuisem nimic de rev ca altminteri acasa stateam.
Ii dau de 2 zile panadol si oscilococcinum.Cate zile ii pot da la ran.Pe cutia de la Panadol scrie 3????Parca nu mai e la fel de mucioasa, insa tot e maraita, plange si iar ii apar mucii.Vrea numai la mine, ma omoara, la ta-su nu, la ma-sa mare nu, of, of...

Am dat-o de grinda pe 1, asa e obiceiul la olteni.Fetele din Oltenia stiu...La noi e frig, incepe si aici viscolul cred, casa ne omoara.
Multa sanatate si mai intru cum pot sa mai citesc.
E ca o maimuta, se catara peste tot si nu o pot lasa nesupravegheata si de maine raman singura!!!Help!!!

Va las si mai vb!!1

Mergi la inceput