Abordarea subiectului "Tati nu e, ca nu te-a vrut"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HaveF8 spune:

La Multi Ani si voua si sa aveti parte de multa sanatate si un an nou mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ce mai tatici fraieri cum au lasat asa fete frumoase ?
va pup fetele frumoase si va doresc un an nou fericit si numai bucurii.
Iar Giulia este si mortatala !mereu deschid poza ei si ma uit la ea e o frumusete de fetiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

quote:
mamagiuliei Posted - 31/12/2007 : 12:44:33 Laura, nu va avea mare impact, vad de la noi si noi l-am avut pe tati cu noi 3 ani ... pur si simplu accepta situatia si-si ocupa timpul cu altceva. Nu ca noi care gandim si facem scenarii
Uite, fi`mea a avut vizita de la tata`so de Craciun, a stat cu noi apoi a plecat. Si gata. Atat. I se pare "normal" asta.
Iar azi ne chefuim noi doua si ea e in extaz. I-am aratat ca vom bea sampanie, ne imbracam frumos, ne coafam, stii tu, treburi femeiesti si-l asteapta pe acest "Revelion"
Iar cand intreaba unde e tati al ei ii spun ca e plecat, insa ma are pe mine si pe bunicul ei si pe restul prietenelor.

La fel am procedat si eu cu pustoaica mea,are doar 4 ani si jumatate,ne-am aranjat elegant,pe pitic(2 ani si 5 luni),l-am imbracat la costum,si i-am tinunt,cam greu,treji pana la ora 12:),sa bem o ssampanie fara alcool.Si s-au simitit foarte importanti ca beau si ei ca si oamenii mari
Si acum on topic,sunteti 2 frumuseti,si sincera sa fiu ma bucur ca ai luat hotararea de a reveni langa prieteni si parinti.Fetita ta e inca mica,nu ii pune poze cu tatal ei langa patut,e totusi o poza...
Inconjoara-o cu dragoste,si cand va veni vremea si te va intreba ea,si o mica minciunica e de folos,de genul,"tati te-a iubit si te iubeste,dar a trebuit sa ramana in America".Poate,pana la a pune ea asemenea intrebari,vei avea si tu pe cineva langa tine careia ea ii va spune "tata"
Oricum,va ajunge tarziu sa iti puna intrebari...,dar sa ii raspunzi ori de cate ori o va face.Piticii mei m-au intrebat des la inceput,acum,insa,o fac tot mai rar.Fetita,ca e mai mare,si stie deja zilele saptamanii,ma intreba cateodata..."cand e duminica sa il vedem pe tati?"Si nu e inca duminica caci"tati" e cu noua lui iubita la fratii lui in Italia,sar peste zilele saptamanii...
Inainte le spuneam de 50 ori pe zi ca tati e la lucru,acum intreba tot mai rar...
Iar explicatiile,cand vor creste,nu stiu inca care vor fi,dar in nici un caz nu il voi denigra,caci ei simt asta ca si pe o trauma,mami si tati trebuie sa fie perfecti...
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HaveF8 spune:

cmirela35 nu stiu daca ai citi povestea mea (e sub linkul de la numele meu din semnatura, dar tati nu e din a
America, ci e de aici de acasa din oras si inca nu am dat ochii cu el....poate intr-o zi vom da nas in nas pe undeva. Dar ca idee e buna si ideea asta tinand cont ca ea e nascuta acolo as putea sa-i zic ca si tati e de acolo, insa nu ma suport mintind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Salut fetele!

Sunt noua pe aici..mamica singura, ajutata doar de mama. Tatal meu a murit, si tatal fetitei mele nu este interesat. Problema e..ca nici prieteni nu prea sunt.. De unde prezenta masculina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

M-ati pus pe ganduri, ce-ar fi sa ma distrez un pic sa-i trimit o scrisorica lui tati al nostru ( fost) sa-i spun ca am emigrat si suntem bine mersi chiar daca timp de 9 ani n-am primit o letcaie de la el si nici un semn de viata...haha, cred ca si-ar aduce aminte instantaneu ca are copil.Copilul meu are 9 ani , in tot acest timp i-am spus ca tati al ei nu e cu noi pentru ca nu era pregatit sa aiba copii ca doar nu era sa-i spun ca n-a vrut-o si ororile prin care am trecut cu el .Sa fie sanatos pe unde-o fi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

HaveF8, acum am vazut doar postarea ta... deci eu nu as pune poze cu el, el a luat decizia sa iasa din imagine, la revedere, sa ramana acolo unde este. Daca m-ar intreba copilul, nu i-as spune ca ea n-a fost dorita, ci pur si simplu tata m-a parasit PE MINE, nu pe ea. Mi-as vede de viata in continuare, as cauta un barbat si gata. Nu e corect sa-ti cresti copilul cu imaginea de sfant al unei persoane care si-a batut joc de ea chiar dinaintea nasterii.
BebeMaitra, daca tatal tau ar trai, tot nu ar rezolva prezenta masculina in viata fetei tale. (sunt in situatie asemanatoare). Tatal tau n-ar fi fost oricum tata pt copil, doar bunic, insa copilul are nevoie de tata, are nevoie de imagine de familie, iar pt asta trebuie sa ai tu pe cineva alaturi de tine. Sper sa reusesti sa gasesti persoana potrivita cu care sa va iubiti si sa fiti fericiti impreuna.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

In locul tau as scoate poza tatalui din patut si de peste tot. Si nici nu i-as da noapte buna si buna dimineata. Face mai mult rau decat bine.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Asta cam asa e, cum au spus mariamuntenu si alte fete. Fetita ta va intreba cand va mai creste, iar pentru ea va fi suficient prima data sa-i spui cum il cheama. Si sa astepti urmatoarele intrebari - fara sa-i spui lucruri in plus fata de ce te intreaba.
In general, copiii intreaba ceea ce sunt pregatiti sa afle. Noi, oamenii mari, trebuie sa ascultam cu atentie intrebarile lor, pentru a nu vorbi inutil pe langa...ceea ce nu-i lamureste deloc, ci ii deruteaza.

Cand va intreba cum arata, ii poti arata poze. Cand va dori sa aiba o poza a ei, ii poti face un album si, printre alte poze, ii pui acolo si una cu tatal.(Cand se va infuria pe el fiindca lipseste si vrea sa rupa poza, rog-o sa ti-o dea tie, pastreaz-o pentru cand o va vrea inapoi...).
Cand va intreba unde este el - ii poti spune ca e la casa lui. S-ar putea sa te intrebe unde e casa lui sau sa vrea sa mergeti la el in vizita - o sa gaseti atunci ce sa-i spui - de exemplu ca mai intai trebuie sa-l intrebati pe el daca se poate...
Te va intreba intr-o vreme si de ce nu sta tati cu voi, sau de ce nu vine pe la ea (daca nu vine...). Atunci ii poti spune ca unii tatici lociuesc cu mamele si cu copiii. Altii locuiesc la casele lor. Si tot asa.

Intrebari iti va pune o viata intreaga. Important e sa nu-i spui ca nu a fost dorita - nu in ideea sa-i ascunzi adevarul crud, ci pentru ca...poate nici nu e acesta purul adevar!...
Poate in timp vei avea ocazia sa afli si sa intelegi mai bine ce s-a intamplat atunci. Poate el s-a indragostit de altcineva si simtea ca un copil l-ar fi legat de tine. Asa ca a plecat inainte sa aiba ocazia de a se atasa de copil...
Sau poate au fost alte motive...Nu vreau sa-l disculp, dar cred ca e important ca nici tu sa nu mai gandesti in aceste cuvinte, sa nu-ti mai spui nici in gand ca "nu a vrut-o".
Chiar daca e dureros, e mai sanatos sa te gandesti ca nu te-a mai vrut pe tine..., de aceea nu a mai vrut un copil cu tine.
Iar tu, oricat de mult te-ar durea, esti mare, vei gasi puterea sa treci peste asta, sa iti vezi valoarea ca femeie indiferent de el si sa mergi mai departe.)

Pupici de la noi - Cami si Andrei-ponei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu nu-ti pot da niciun sfat, ca nu ma pricep, dar vreau sa-ti spun ca tu si fetita ta sunteti superbe, iar tati a avut numai de pierdut! Iti doresc sa fi la fel de puternica pe cat esti de frumoasa, sa ai incredere in tine si fetita sa ti-o cresti asa cum crezi tu ca este mai bine, nu te crampona atata de lipsa tatalui ei, copii inteleg si simt mai multe decat ne imaginam noi (chiar daca sunt mici)! Eu cred ca trebuie sa fii sincera cu ea, asa va avea incredere in tine si in ea! iti recomand cartea lui Francoise Dolto "Cand apare copilul", daca o vrei pe mail da-mi un PM si ti-o trimit! Bafta!

mama din 16 nov 2006

Mergi la inceput