Fetele din Austria(21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna fetele!Eu nu prea pot dormi,cu toate ca-s obosita,asa ca profit un pic si mai scriu si eu ceva.
Gabriela, daca e asa vreau sa vin si eu,numai sa nu lucreze sotul ca nu am ce sa fac cu gasca.
Flavia, imi pare tare rau de micuta ta, ma rog ca ea sa se faca bine. Eu merg la Dr Cornea in bez. 10, e roman.Ce sa-ti spun, e doctor bun,dar trebuie sa te inarmezi cu intrebari ca el nu prea spune de la sine.Are experienta dar trebuie sa-l cam "bati" la cap.
Adriana, asa este,sunt insarcinat in 17 sapt. si asteptam bebe nr 4. care se pare ca va fi baietel(asta ca sa echilibram situatia 2 la 2).Stefan ete cel mai mare are 10 ani si are printre altele ca hobby baschetul.Maira are 3 ani/3 luni, vrednica ca o albinuta si Alessandra inca mai este bebelus are 1 an/6 luni.
Dana, dac vrei eu iti pot da o adresa si un mumar de tel.Exista un centru care ofera consultanta NUMAI femeilor care nu au cetatenia austriaca,care au dificultati/probleme. Consultanta este gratuita,trebuie doar sa-ti faci termin. Eu ti-o recomand pe Frau Akürek(ceri special la ea un termin),te ajuta cam in orice problema, iti completeaza si formularele(le au ei acolo),iti spune unde sa mergi,primesti adresa,ce sa spui.Eu am avut cand am nascut-o pe Maira ceva probleme,am amblat singura dupa acte vreo 6 luni(o sa-ti dau detalii altadata,ca-i mult de spus)am descoperit acest centru si ea mi-a rezolvat in cateva sapt. Am recomantat-o foarte multor cunostinte si toate au fost multumite. E cava avocatul poporului,cunoaste bine legislatia vis-a-vis de straini.

Marc-Aurel-Straße 2a / 2 / 10

1010 Wien

Tel.: (01) 982 33 08

Fax: (01) 982 95 62

Va pup si sper sa reusesc sa dorm.
Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Am uitat,Dana ai aici si un site,sa aruci un ochi.
http://www.migrant.at/homepage-2006/frauen/einstieg/einstieg.htm
succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multumesc Violeta pt site si informatii, sunt foarte utile pe viitor, chiar daca deocamdata nu inteleg mare lucru din lb germana. E mare lucru sa primesti un sfat cand te afli intr-o situatie cu totul noua intr-o tara straina.
Va sunt foarte recunoascatoare celor ce m-ati ajutat cu cate un sfat Sa va dea Dumnezeu numai bine! Pup.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata fetelor de peste tot!

Violeta, esti curajoasa! E perfect cu 2 fetite, 2 baietei. Iti doresc sa fie o sarcina usoara si fara probleme!

Flavia, mai e putin si plecati in vacanta! Super!

o zi frumoasa tuturor

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, noi sintem pe ultima suta de metri, poimiine plecam pentru 2 (sau 3?) saptamini in Romania. Sint in stres cu cumparaturi, cadouri, ca daca tot am fost bolnavi nu am apucat sa le cumpar. Bianca e ok, din pacate tuseste si asta va dura, dar in rest si-a revenit. Saptamina viitoare mergem si la homeopat sa vedem ce se poate face cu gitul asta.
Violeta, noi am fost la Dr. Cornea cind s-a nascut Bianca, locuiam pe atunci exact linga el. Insa nu mi-a facut deloc o impresie buna, iar faptul ca intrau cite 2-3 copii deodata la consultatie m-a facut sa renunt.
Adriana, noi locuim in 11, insa nu tin neaparat ca pediatrul sa fie linga noi.... si acum mergeam pina in 13 la actuala pediatra. Prefer si sa fac un drum mai lung, dar sa stiu ca merita.
Voi aveti pe cineva in vizor?
Babee, cind ai timp trimite-mi si mie te rog grila aia de tuse, ca nu mai gasesc unde am scris-o. Mersi mult!
Adina, sinteti bine?

O seara placuta tuturor!
Flavia

Trei anisori!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Flavia nu mai am grila, dar cel mai bine pentru Bianca ar fi sa o consulte un homeopat in Romania si sa ii dea remedii pentru ea(de obicei se dau in functie de caracterul persoanei).

Si noi cautam pediatru, ca m-am saturat si eu de asta

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Flavia, in Ro. va faceti si vacanta de schi? Unde anume mergeti?
Noi avem un pediatru pe Hernalser Hauptstraße, e bun, insa 90% f. aglomerat, noroc ca mergem la el la Elternberatung Zentrum unde e mai liber. Nu stiu la cine sa merg, sa intreb printre vecini.
Si noi fol. globuli atunci cand e nevoie.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Flavia uite aici aparatul despre care ti-am spus,intentionez sa cumpar si eu unul....salin.ro ma bucur ca sunteti mai bine.
ar fi o solutie buna sa mergeti la homeopat sa rezolvati problema,cred totusi ca e scazut sistemul imunitar si din cauza aceasta face fetita amigdalie asa des.

Gina sa fie,licenta doar la vara...acum doar lucrez la proiectul de licenta.

Adina despre ce globuli vorbesti???

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

vroiam sa va intreb in legatura cu intalnirea de pe 8 martie??unde va avea loc si cam de pe la ce ora sa stiu pt a-mi rezolva si eu problema cu fetita.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Adriana, multumesc.Eu si sotul meu,iubim mult copiii si ne-am dorit multi copii.
Dana,vroiam sa-ti spun ca acolo poti primi consultanta in mai multe limbi,din pacate in romaneste nu e ,dar este in engleza.
Gabiela, cum te simti? Ce-ti fac copilasii?
Flavia,ma bucur ca fetita ta se simte mai bine!Sa veniti sanatosi si cu bine inapoi!
O zi suparba ,va doresc!
Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Mergi la inceput