Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Delphinash dragalas!!!, Doamne Fere...eu nici la mine acasa nu ma asez pe closet daca am musafiri, chiar si dinb fam. pana nu dau cu spirt si apa clocotita! Asa am cazut o data cu tot cu wc la servici pe vremea cand lucram, caci ma cocotzam cu picioarele sus pe wc...Mi-a fost f. greu sa explic atunci cum de am smuls wc-ul din radacini...dar asta e poveste veche!
Iti multumesc din tot sufletul meu si te dulce ca m-ai lamurit cat de cat! Asta mi s-a parut si mie bizar ca nu mi-a iesit la urina, dar mi-amintesc ca mi-a dat dr. de facut cultura din col dupa ce mi-a citit rezultatele analizelor din urina! Atunci nu am facut legatura dar uite ca asta trebuie sa fi fost! Deci...infectie sa te tzii ca te ucid cu ampicilina
Pe de alta parte ma gandeam ca cea care a manuit frotiul era tare nervoasa pe mine ca am facut scandal la intrare si nu am lasat-o sa bage in fata mea o pila de-a ei cu shpaga! Ma gandeam ca poate intentionat a uns si ea frotiul cu putintel enterococ! Sa fie de capul ei!!!

mami de Luca si 31+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna seara, randunici! m-am ridicat si eu din pat pe ziua de azi...am lenevit ca la carte...faza e ca acum ma doare capul de atat uitat la TV.

stie cineva sa-mi zica daca Trifermentul este foarte rau pentru bebe?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 30+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Buna seara fetelor!!!

Azi am avut o zi tare plina, de dimineata am fost la servici, cand am iesit am fost la gine pt un controlut, mi-a facut eco, unde totul e OK, si consult clinic, unde doc zice ca iar e OK, dar M-A DURUT consultul ca niciodata, mi-a zis ca am colul de 3 cm, asta e BINE?????

Bebe are 1600 g, aprox, si e o scumpa de miscareata!!

V-am mai scris ca analizele nu prea mi-au iesit bine, dar doc mi-a zis ca nu tre sa iau nimic, ca sunt OK, pentru o gravida , cresterile si scaderile care le am sunt nesemnificative.

Mi-a recomandat in continuare sa am grija , si sa dea DD sa mai duc sarcina inca 8 sapt.

Dupa consult, cum am ajuns acasa , mi-au venit musafiri, deci acu am scapat si eu, si sunt cam obo, si maine merg la servici.

toate randunicile!!!

livi +30 Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna seara, buna seara,

am ramas in urma cu urarile, Craciun fericit nu pot sa mai zic, asa ca va urez sarbatori cu bine, multa sanatate si dragoste in jurul vostru!

SOVI la multi ani scumpo! Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele, ca tu stii cel mai bine ce si cum.

Mihaela bine ai venit printre noi. Felicitari pentru voinicel! Lasa ca e frumos si cu 2 cavaleri, ai ocazia sa fii de doua ori soacra mare.

Lyvvy sa stii ca mie Iris imi place foarte foarte mult. Chiar cunosc niste persoane cu numele asta si sunt niste persoane pe cinste. Asa ca incearca sa ignori rautatile! Nu-ti mai povestesc ce figuri intalnesc eu cand le spun de Sanziana... ceva de genul "hi, hi, ha, ha... si Pepelea". M-au exasperat intr-atata, incat incepusem sa ma gandesc la alt nume... Dar le aplic acelasi tratament: ignore! Mie si randunoiului ne place foarte mult numele, iar ceilalti sa faca ceva cu comentariile lor! Asa!

Ariel mama prin cate ai trecut de cand n-am mai scris eu... salvare, raceala, chiropractor... Ai grija multa de tine randunica draga!

Cat despre sarbatori, eu am sarbatori in pat, mai mult dormind. Si tare bine mi-a fost. Am incercat sa nu exagerez cu mancarea, si chiar am reusit, dar la somn nu m-am mai dat inapoi. Am profitat din plin de zilele astea de concediu, si m-am odihnit cat cuprinde. Apropos de mancare, raportez 9 kg in plus! eu zic ca ma incadrez in grafic... nu?

Am observat cu mare emotie ca unele dintre voi ati inceput cu AMR-ul. Doamne ce a mai trecut timpul. Mai e putin si gata...
Hai ca ma apuca nostalgia.

cu drag tot stolul!

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ancka, ziceam ca sper sa imi dea tot c.o., adica cele 28 de zile, dar pana nu vad eu negru pe alb, nu vreau sa-mi fac iluzii, ca astia la mine la institutzie sunt plini de surprize. mie shefa de la financiar mi-a zis ca voi putea sa-l iau in intregime, dar....eu nu mai cred pana nu vad eu cererea semnata de catre director....
azi m-a sunat shefa mea sa intrebe daca mai vin la munca si i-am zis ca vin cateva zile in ianuarie....ea zicea ca trebuie sa-mi opreasca 15 bonuri de masa pe decembrie, dar eu ca am fost in medical, nu le-am luat....asa ca eu una nu pricep din ce sa mi le opreasca, ca mi le-a oprit o data???....
asa ca, nu cred nimic pana nu vad cu ochii mei...

kya, am avut parte de niste clipe "de neuitat"....si inca mai am, tot ma doare bestia de mushchi diafragm, intercostal, ce mama lui o fi!!! vad ca sarcina asta ma ajuta sa invatz anatomia umana in amanunt:)))....cat despre kg acumulate si eu am luat tot cam cat tine, acum am "doar" 8 in plus, pt ca 3 zile am baut numai ceai si nimic altceva...

alexutza 4 ani + si 24 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

underqueen, incearca mai bine carbune sau argila....am gasit pe un site ca trifermentul nu ar fi contraindicat in sarcina, dar....ori intreaba medicul, ori cere prospect la farmacie.dar cel mai bine intreaba medicul care iti urmareste sarcina. el stie mereu ce-i mai bine.
mie mi-a stat mintea in loc, cand medicul de pe salvare mi-a zis ca-mi da midocalm si bine am facut ca am refuzat sa iau, ca am citit prospectul si scria ca are efecte fetotoxice.....dementii aia de la spital voiau sa-mi faca si raze la plamani....asa ca

alexutza 4 ani + si 24 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Oho Ariel, cunoastem si noi pe maria sa junghiul intercostal! Ma apuca mai ales cand stau in pat, si ma doare fiecare respiratie. Ma rastesc la el si trece

Se mai plangeau fetele de respiratie greoaie, avem si de-aia. Ma simt de parca as fi o locomotiva care urca la deal si n-are priza in filtrul de aer.

Altceva? Aaa, cum era sa uit de bombonelele de arsuri gastrice! "Avem di tati". Si cum arsura nu vine singura, mai scoate si sucul gastric capul si urca pe esofag pana in gura... bleah! . Eu ma dreg cu lapte. Nu am indraznit sa iau nici o pastila antiacida.

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata la tot stolul !!!!
Poftiti si va serviti cu niste cafeluta, ca este pt toata lumea ........si in timp ce savurati cafeluta va astept si la o ciripeala

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza dragelor!

am pus pozici de Craciun si eu ... si cu lucrusoarele bebelusei si una cu burtica

Simonette ai grija de tine si sa scapi repede de enterococul asta!
Ariel bafta cu CO!
multa sanatate si la restul de fete!

Mihaela 27+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna dimineata fetele!

La multi ani lui Sovi, chiar daca intarziat...sa fii sanatoasa in primul rand si sa stii sa-ti faci viata frumoasa!

unele vad ca se plang de constipatie...eu una m-am stricat la burta ieri, ca am mancat zilele astea ca nesatula..si ma enerveaza ca acum nu pot sa-mi beau lapticul..tre sa beau ceai.

am avut niste zile foarte agitate...
pe 25 am fost la un Cristian de l-am sarbatorit si am ajuns pe la 2 noaptea acasa...
pe 26 am avut noi invitati la masa cumnatii si cumnatele cu nepoteii...va dati seama ce harmalaie si agitatie si cu mancarea si cu stransul de dupa...apoi, pe la ora 18.30, de parca nu eram suficient de agitati pe ziua respectiva..am zis sa mergem si la o verisoara care se numea tot Cristina si asa ca tot pe la 2 am ajuns acasa.
ieri am fost la nepotelul nostru Stefan si am ajuns doar la ora 1 acasa..

asa ca acum ma resimt...cred ca azi stau toata ziua in pat sa ma refac, ca sincer simt ca nu mai am energie...tre sa se odihneasca si mami si bebe ca si el a fost fff agitat zilele astea...

sper din tot sufletul la capitolul somn sa semene cu tat-su copilul..ca tat-su adoarme in secunda 2 de cum pune capul pe perna...eu adorm si greu si am si somnul foarte usor.

in rest, luam No-spa pentru contractii (zic eu ca parca s-au mai domolit un pik), utrogestan si ieri am terminat cu Gynozolul pt micoza. m-am saturat sa-mi tot bag ditamai ovulele alea in ...

ne mai auzim!

_
27+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput