Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, ce bine ca esti pe aici!!! Nici tu nu poti sa dormi? M-am bucurat sa citesc ca ai stat cuminte in pat si ca esti mai bine.

Ia sa-mi incalzesc o cana de lapte, poate, cine stie, ma ia vreo toropeala!!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 30 + cu Rebecca

AMR 9 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Salutare randunici

Va citesc cu drag si spor, mai cu seama noaptea din motive de insomnii. Se vede ca-s pe ultima suta de metri pt ca, la fel ca si Simonette, ma vait de dureri din cele mai neobisnuite. Pe deasupra au dat navala si hormonii si sunt din cale afara de recalcitranta si de smiorcaita. Ma simt singura si napastuita Noroc ca e a doua oara cand trec prin stari d'astea si incerc sa ma imbarbatez... Azi dupa o partida de discutii cu sotu' iar apoi una de plans, singura fireste, mi-a fost rau tare. Iar acum nu mai ies din starea aia de agitatie ca sa reusesc sa adorm. Colac peste pupaza, desi stiam de dinainte, vom face revelionul doar noi cu copilul si ma simt de parca gata asta'i capat de tara. Numar saptamanile pana la nastere (cam 7) desi stiu ca abia atunci incepe greul cu adevarat.
Ma bucur din suflet cand citesc ca reusesti sa-ti impui relaxare si liniste Naty...asa ar trebuie sa facem toate
Kya sa stii ca eu tot nu pot trece peste faptul ca-s cat China si vad ca ma afecteaza tot mai mult, mai cu seama ca afara-i frig rau si cum nu ma incape nimic, eu plec din casa doar cu poncho pe mine Noroc ca merg pana la masina doar...desi si aia pana se incalzesteeeee Iar de salopeta de reiat clar nu ma ating nici sarcina asta...cred ca m-ar face sa ma simt mai rau...
Clau iti doresc sa nu ai insomnii pana la nastere, desi eu asa am avut si la prima nastere si vad ca si acum. Explicatia cica ar fi ca organismul deja se antreneaza pt noptile nedormite petrecute cu bb in brate Sincer...as fi preferat sa incep antrenamentele ceva mai aproape de nastere...

Roxana 32 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

insomnii, uitati la mine insomnii! am stranutat si ma doare bestia de muschi!!!! adio, somn!

maryb, draga mea,, nu uita ca in viata, speranta moare ultima si ca un sfarsit este un inceput! te asteptam cat mai repede printre noi, cu vesti bune!
naty, dar tu vrei sa ne adeveresti ca e adevarata zicala aia cu cizmarul??? pai tu, cardiolog, te lauzi cu tensiune??? baga usturoi!
pidana, "se casar, mi hija!" bravos! felicitari!
roxana, ce putin mai ai pana la "marele premiu"!!! wow!

alexutza 4 ani + si 24 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Neata, am facut repede cafea ca sa pot sa deschid ochii. Abia pe la 4 cred ca am reusit sa inchid ochii, offfff! Si vad ca suntem mai multe randunici cu insomnii de-astea pacatoase. Eu nu prea le cunosteam caci la prima sarcina nu le-am experimentat. Stiu ca doar ultima noapte inainte sa nasc nu am putut dormi, dar din cauza emotiilor.

Roxana, si eu am devenit nervoasa si recalcitranta, imediat sar in sus, dar sotul ma lasa in pace, vede si el ca ma chinui. Dimineata se scoala el inainte, pregateste micul dejun si vine usor si ma intreaba daca vreau sa mananc. E un dragut...

Ariel, dar tu chiar ai fost campioana azi noapte la ora aia! Te declar sefa insomniilor!!!

CLAU 30 + cu Rebecca

AMR 9 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

30+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu m-am culcat la 3...va zic buna dimi acum...dar eu am macar scuza ca motzai des peste zi...
Raluca, iesi de sub canapea cu cafelutza ta cu tot, vezi sa n-o dai pe jos!
Ariel asa e, povestea cu cizmarul se pare ca mi se aplica, dar ce usturoi, la tensiuni de 14 aproape constant nu te mai joci, trec pe tratament cu Dopegyt, doza mica. Vedeti voi, daca in sarcina diabetul e periculos mai ales pt mama, tensiunea e f rea si pentru bebe, care nu mai creste bine, asa ca nu e de asteptat

naty 25+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello, fetelor.Doamne ajuta, sut mai bine.Dar chiar nu-mi mai trebuie Carrefour pana dupa nastereNumai eu stiu ce am patit.
Suntem niste lenese.Seara nu reusim sa ne culcam inainte de 1-2 si dimineata abia ne trezim.Si asta ca ne apuca o foame...Ma enerveaza rau situatia asta..
Naty,ideea e ca dr mi-a spus ca ma lasa sa mai ies si la plimbare daca ma simt bine.Asta ca sa nu stam non-stop in casa ca afecteaza psihicul.Dar,nu-mi mai trebuie nicio plimbare acum,chiar dc ii place lui Teo afara de nu mai poate...
Spuneam de niste intarituri in burtica cand simt forma corpului lui Teo si doare.Asta tine cateva secunde si chiar simt ca o contractie.Asta ce-o mai fi? Cand da BB sut, e altceva. Pupici
Stela 23+ cu Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hello si de la noi
Si noi ne laudam cu lovituri sub centura si cu valuri in burtica.
Mai fetelor o intrebare> eu luna decembrie nu am fost la control la dr. ca nu as mai vrea sa ma duc la el,si nici nu am apucat sa ajung la cel la care vreau sa ma mut.Am fost decat la eco la Iosup.......trebuia sa fac ceva in mod special, vreo analiza,consult pentru luna a 5-a spre a 6-a??????ca stau cu gija pana in ianuarie dupa Rev cand o sa ma pot duc la dr. nou......

Aaaaaaaaa, sa ma laud si eu cu bluza rosie pe care mi-am luat-o ieri de la Mall....am cautat pana ce am gasit.......este cam fixa pe mine, dar la modelul asta nu o mai aveau decat pe asta si mi-am luat-o....am sa pun poze dupa Rev.

IRINA
+24
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Bitza, stai linistita, Revelionul e maine, iar saptamana viitoare poti sa mergi linistita la doctor. Nu te gandi acum la asta, e bine ca ai fost la eco si sti ca este totul in regula.

Abia astept sa vad bluza rosie!

Naty, tot e bine ca mai motai ziua, eu nici macar asta, sunt energizata non stop!!! Sper sincer sa fie o faza trecatoare...

Raluca, de ce stai ascunsa? Na ca zilele astea am facut eu cafeaua daca tu ai lipsit.

Eu pe 12 ianuarie am consultatie dar pana atunci vreau sa-mi mai fac o data urina si urocultura, oare se deschid laboratoarele de analize pe data de 3??? Aveti idee?

CLAU 30 + cu Rebecca

AMR 9 SAPTAMANI !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata la Burticoase!

Hei, Raluca, iesi de dupa canapea, avem nevoie de cafea!

Si eu cu nopti nedormite cum trebuie si cu irascibilitati din ce in ce mai bizare. La mine noptile de insomnie le tratez cu carti de citit...acum sunt in plin ultim tom de Harry Potter.

Insa eu nu am dormit ok pt.ca Sebilusul mamii are amigdalitele inflamate si face febra destul de mare...si tot ma striga...of! Am cam tras-o azi noapte, sper ca de aici in colo va fii ok.

In rest, vad ca toate suntem acasa de Revelion...si noi....masa, tv...poate un filmulet si culcush ca Seb se trezeste dimi. el nu stie de revelion.

Dragelor consemnate la pat, nu e de gluma...luati exemplu de la Naty, candva era si ea tare demoralizata din aceasta pricina...pana a reusit sa-si insuseasca motivatia...si vedeti acum? E cea mai cuminte...merita Iulia tot sacrificiul din lume, nu-i asa Naty?

Ce pregatiti voi pt. masa de revelion? Eu am in program ceva toast-uri cu somon afumat si pateu de gasca, apoi creveti, ca tot e frate-miu la mine si ii plac si friptura de porc cu garnitura de legume..Am zis sa fie ceva mai lejer!
Ca desert, e inghetata si am sa umplu si foile pt. un cremesh.
Mi-am luat de baut, shampanie pt. copii, seb e super incantat!

Cu kg, nu ma mai plang, caci daca ma gandesc cad intr-o depresie de nu ma mai scoate nici mama lui proces verbal!
Inca ma mai incap din hainele normale ale mele, spre ex. am umplut blugii care-mi erau largi inainte de sarcina, dar nu pot sa inchid nasturele de sus...apoi...mai sunt, dar incerc sa fac abstractie si sa-mi spun ca e pt. bb si nu e momentul sa fac un sejur la spital ca si pt. Seb.

Vad eu ce fac dupa!

As vrea sa va atentionez cu ceva...avand in vedere ca multe am "intrat" in AMR. Va rog din suflet nu stati acasa daca nu simtiti bb miscand ca de obicei timp de 24h.Stiu despre ce vorbesc...daca va amintiti din povestea nasterii lui Seb.
Trebuie sa facem tot posibilul sa evitam tragedii.Mergeti la urgente si spuneti clar ca nu simtiti bb miscand, daca e cazul! Sunt convinsa ca nici un medic nu va va trimite acasa zicand ca sunteti paranoia!

Despre contractii...ehe, eu am multe tare de tot, am noroc ca nu dor! E si vina mea ce-i drept ca nu prea ma menajez, dar cand le am ma asez si respir profund, sau alte ori ma doare cand sunt asezata si i-mi trece cand ma plimb.
Va si mai vin, caci sunt in zona.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput