Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Merci Clau de incurajari, eu ma temeam ca de la inceputul lui noiembrie pana in ianurie sunt doua luni de cand nu am fost la control.
Bluzita rosie imi place si mie mult, numai ca nu o sa-mi vina prea bine ca este mulata si o sa se vada pantalonii (raiatii de gravi)cu elastec la spate, dar nu am ce face ca nu ma incape altceva si nici nu m-am dat in vant sa cumpar ceva si pentru partea de jos.Chiar daca stau acasa am vrut sa simt si eu putin ca est Rev..........

IRINA
+24
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bitzulico, succes cu dressingul de Revelion, iti va sta tare bine cu bluza rosie, ca doar te stiu! N-are nimic cu analizele dar macar dupa sarbatori sa-ti faci, pana intri in trimestrul 3.
Delphinash dragalash, iti multumesc ca ma dai de exemplu, deocamdata a ajutat enorm ca sotzul avea rest de concediu si a stat cu mine, n-am fost asa rasfatata in viata mea, om vedea dupa sarbatori cum va fi moralul meu, cu el plecat pana seara. Dar ce pot face? Cum spui si tu, gandul la Iulia sterge orice lacrima. Cu ce spui tu ai dreptate, doctorita mea zicea la fel, ca in ultima parte a sarcinii e ff important sa iei in serios o gravi care zice ca nu simte copilul, hai nu 24 de ore dar mai mult...trebuie verificat; si mi-a povestit si ea cazuri diverse.

naty 25+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Pentru masa de Rev., avand in vedere ca mi-a fost rau dupa Craciun de la atatea carnuri(toba,lebar,carnati,carne, sarmale,etc)eu am sa pregatesc asa:
-rosii umplute cu salata de vinete,
-un platou cu swaitzer(nu stiu daca am scris corect)si cu struguri.....bine, aici se pun mai mutle feluri de branza...Brie,camembert....etc., dar noi cum nu avem voie l-am simplificat eu......
-salata de creveti cu sos
-salata de fructe de mare
-pastrav la gratar cu legume(sparanghel,borcoli, ciuperci,morcov) facute la aparatul cu aburi
pentru baieti o tava mare cu friptura si ce garnitura vor ei
-tarta cu fructe si tort...o sa le cumpar.....si daca mai este cazul mai completez si cu altele......eu vreau sa mananc mai usor sa nu mai patesc inca o data ce am patit dupa Craciun

Naty pai dupa Revelion ma prezint,negresit la dr.cel nou, care sper sa nu s esupere ca ma duc tocmai in luna a 6-a la el.
IRINA
+24
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Irina, o sugestie pt. platoul de branzeturi, adauga si miez de nuca langa si putin piper peste tot...ai sa vezi ce gust bun are cu miezul de nuca!

Naty, nu am exagerat cand am spus 24 de ore..la mine cam asa au fost si noroc ca m-am dus si s-a vazut la monitorizare cum ii cadea inima. De aceea zic...eu ma ingrijorez si daca nu a miscat la ora obisnuita! Stiu ca nu e normal, dar asta e! E angoasa mea cea mai mare!

Eu ii stiu programul si astept cu nerabdare..ce e drept am noroc ca e consecvent. Dimi pe la 3-4, apoi pe la 6 apoi pe la 9h30, peste zi, trebuie sa recunosc ca nu-i cunosc programul si evit sa-l stimulez prea mult din cauza de contractii, insa seara ne jucam. Stiu sigur ca la 23h40 pana la 24h10 aprox. are program de box si de curse. Am impresia uneori ca fuge in jurul buricului..stiu ca debitez o mare prostie, dar asa i-l simt cand se invarte.
Misca mult mai mult ca Seb si din acest motiv sunt atat de atenta la miscarile lui! mama de sportiv!

Raluca, ai terminat de citit din urma sau te ascunzi dupa canapea ca nu esti intr-o pasa buna? Haide, vin-o si zi la "babe" care-i baiul!

Editez, Irina, ecografia de 22 de sapt. ai facut-o? Daca da, f. bine, daca nu, repede fa o programare...bon, nu arde, dar ar fii indicat sa vezi daca totul e ok cu bb. Daca creste bine, etc. e morfo de 22 de sapt. si e destul de imp.Apoi teste de sange si urina, nu ai pierdut nimic. Daca nu doare pasa cand te asezi sau nu ustura cand faci pipi, e ok.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

si

sa avem cu scuzeala si noi pt lipsa di la voi di acasa, dar pasele proaste imi dau tircoale si io nu ma las

Vreau sa urez pt Clau un prenatal linistit( teoretic si io sunt in el).

Vreau sa spun ca sunt alaturi de Mary B , si ca ii urez sa fie curajoasa, si te rog nu-ti pierde increderea, stiu ca este greu , stiu cit doresti un bb, dar cu incredere vei reusi, si te asteptam cu vesti bune cit mai curind. ( am o prietna care are 5 astfel de sarcini oprite , nu mai avea nici rabdare si nici putere dar DD a fost alaturi de ea si acum are o fettza frumoasa de 1 luna)

DeSpre nume, Livi( Iris este un nume superb), KYa, si Ariel, Papacioasu ( sper sa nu fi gresit) si care mai sunteti cu aceasta problema= copilul este al vostru si nu poate sa va priveze nimeni de dreptul de a alege numele, singurul care va avea de obiectat va fi copilu desi la nici una dintre voi nu e cazul pt ca numele alese sunt si frumoase si potrivite.cui nui place cum o sa-l cheme pe bb vostru sa-i spuneti de la mine sa va pupe in .....Eu pe voi va

Mstela , si alte 2 rindunici ( sa-mi fie cu iertare ca nu am retinut numele , dar stiu ca mai sunt 2 noutze) bine ati venit si scrieti mesaje ca sa scapati de moderare.

Am vazut lipsa lu are sefa rindunica , da stiu ca poate aceeasi stare ca si mine,si o pup este valabil si pt Ieshi,

CElor cu vizita la cabana PLAPUMIOARA( naty, Mstela ,SIMO ,) un pup mare apasat

Olga sarumina de intrebare , sa stii ca v-am citit zilnic,si sunt alaturi de voi dar ...........

Bubu , astept sa-mi spui cum te-ai simtit in rosul achizitionat ( i.d.s)

Mihutza , papaciosu, Ariel( ai o Alexutza foc), fromoase pozicile si burticile, sa fitzi sanatoase.

Mihutza, e gata bagaju'?eu am emotii pt tine.
delphin sa te pupe mama si pe tine
se pare ca s-a scurtat memoria .......ca nu mai stiu cui trebuia sa scriu ( de obicei am alta metoda de scris pe care acu n-am respectat-o......)

Oricum va pupacesc fara exceptie

Giani ,.... 31+ ca am dovada

o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

la apel si eu...

de unde ma plangeam zilele trecute ca m-am stricat la burta, dupa ce mi-am revenit, am dat-o in constipatie...azi e a treia zi de cand nu mai ies...azi dimineata am baut laptic cu cafea, dar vad ca nimik...las' ca beau eu niste zeama de varza...

in rest, ne luptam cu contractiile...mai iau utrogestan pana la 28 de sapt ca asa ne-a zis dl dr...si no-spa-ul de rigoare si la 28 de sapt ma duc iar la control...am burta cam tot timpul destul de tare, iar contractiile inca sunt nedureroase, dar au devenit destul de deranjante..ma ingreuneaza si nu pot sa mai fac mare lucru, simt nevoia sa ma asez...chiar si cand ma apuca in pat fiind ma framant, ma intorc, numai sa nu mai simt burtica ca pe un pietroi..

si ma gandesc ca poate uterul asta cand se intareste asa oare nu-i face rau lui bebe??? nu-l incorseteaza si pe el acolo?

_
27+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Delphinas merci de sugestie, de piper stiam ca asa facea tata platorurile cand aveam musafiri,dar de nuca, recunosc ca nu stiam....am sa incerc ca sigur are gust buuuuuuuun.
Eco de la 22 de saptamani...mofofetala am facut-o la inceputul lunii decembrie si toate masuratorile sunt in parametrii normali,in rest nu ma doare si nici nu ma ustura fofo.
Zilele treucte m-au durut ovarele,parca.....si un pic uterul ca durerea de ciclu,daca continua ma duceam la dr, ca am inteles ca in completare cu durerile de mijloc pot fi contractii......si dureri de mijloc eu oricum am.

IRINA
+24
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Irina m-ai innebunit cu branzeturile alea ale tale. Au fost slabiciunea mea de cand ma stiu. Yammy! De cand am ramas insarcinata n-am mai pus gura pe ele. Asa ca am ajuns sa visez mucegaiuri albe, albastre, verzi si noaptea.
Ce n-as da pentru o bucatica de gorgonzzola, sau niste brie cu nuci....
OFFF...

Cat despre analize, morfologia la 22 sapt, asa cum zicea si Ariel, si analize la 28 saptamani: HLG, sumar urina si urocultura, examen secretie vaginala si culturi din col. Asa scrie in fisa mea de programari ale analizelor.

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Giani bine ai revenit!!!Lasa ca te imbarbatam noi sa-ti treaca toate starile.
Mai fetelor,nu stiu ce am azi??AM baut cafeaua de dimineata si acum mi-am facut inca una............zici ca mi-ai dat cu parul in cap, si nici ochii nu pot sa-i tin bine deschisi,clipesc intr-una......o fi presiune atmosferica ridicata??????

IRINA
+24
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Giani ai dreptate cu numele!

rox dox si eu ma intreb daca ii plac lui bebe contractiile... sper sa nu-i faca rau!

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput