Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)
Raspunsuri - Pagina 16
lyvy spune:
Eu iar m-am aventurat cu burta la gura la drum de 300 km la volan, si cred ca ma cam las de distante asa de mari pentru ca am avut tot felul de senzatii nasoale,mai ales la viteza mare, simteam cum mi se face burta ghem, tare, tinea cateva sec bune, si iar ma luau, cam nasol!!
Am fost si eu la cumparaturi de rev, si eu il fac acasa anul asta ca nu prea mai am chef de oboseala.
Am auzit ca sunteti constipate, si eu cu toate remediile folosite: zeama de varza, kiwi, portocale, varza cruda, sup cu glicerina, cafeaua zilnica.Uffffff, ati mai descoperit ceva????
Fetelor, sper sa ma tina pana atunci, eu m-am hotarat sa-mi iau prenatalul la 36 sapt. SPER CA NU EXAGEREZ!!!!
livi
+30
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
PIDANA spune:
Buna seara randunici!
Mesteream de dimineata la un mesaj pe care apoi l-am pierdut asa ca ma pun iar pe scris.
Tot speram sa nu fie adevarat ce scrisese Mary, dar.... offfff
Naty sper sa nu mai ai probleme, sigur ai facut ceva si n-ai fost prea cuminte de ai avut contractii.
Am sa va dau o veste, sau mai bine va uitati la poze ce am facut noi ieri.
Dana
22+
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04/
Maia37 spune:
Va
de noapte buna randunele mititele!Sa aveti o noapte linistita si odihnitoare.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
30+ cu
Vlad Andrei
Au mai ramas 10 sapt.
Kya spune:
Clau si eu tot acasa stau, si anul asta parca imi e mai bine asa. Mananc cand si ce vreau, ma uit la ce TV vreau, ma culc cand vreau. Vorba ta, program de voie!
Livy ai dreptate cu hainele, si imi plac toate hainele de gravi pe care le am, doar ca am momente cand deschid sifonierul si ... vestita replica "nu am cu ce sa ma imbrac". Intre timp mi-a trecut starea aia, si ma simt bine in pielea mea.
Cu colul nu stiu ce sa-ti raspund. Al meu avea 4,41 cm la ultimul control, acum 10 zile.
Vezi cum faci cu condusul ala, ca nu-i bine. Stai cuminte linistita si reiei "cursele" mai incolo.
mamica soferita neinfricata
Si eu conduc in fiecare zi, dar doar prin oras. Drumurile lungi nu-mi placeau nici inainte, nici acum, asa ca le evit cat pot.
Danuta care poze mama? Nu ne mai tine pe jar, si povesteste-ne.
Mie tocmai mi s-a pus un nod in diafragma si respir greeeeu. Asta e, astept sa treaca. O repriza de arsuri mi-ar mai trebui acum ca sa fie tacamul complet.
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
PIDANA spune:
uitasem sa adaug linkul cu poze. oricum sunt doar 2-3 fiindca inca nu le am pe toate
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04/
Dana
22+
mstela spune:
Salutari fetelor!
Naty, imi pare tare rau pt ce ai patit aseara.Sper ca esti mai bine acum.![]()
Nici eu nu pot spune ca sunt bine.In afara faptului ca ma tot apuca cate o contractie din cand in cand si ma sperie de nu mai pot,in seara asta am facut prostia sa ies cu sotul in carrefour, fiindca simt ca innebunesc in casa.Am sperat eu ca nu va dura prea mult si o sa fiu bine, ca tot nu fac nimik toata ziua, dar de cand am venit mi se tot intareste burta si doare, fiindca eu contractii nedureroase nu am.Sunt cam inspaimantata.Ma tot rasucesc cand incepe contractia si ma rog sa fie bine ...:(
Maryb, m-am inspaimantat toata cand am citit ce ai patit.Imi pare tare rau sa aud astfel de vesti si iti doresc din toata inima sa treci cu tarie peste asta si sa auzim vesti bune cat mai curand.
Maia, felicitari.Si..inca 10 saptamani cu sanatate!Ms de urare.
O sa cam fiu pe baricade aici alaturi de voi, sa dea Domnul, pana la final!
Eu iau No-spa permanent 4 pe zi si cu toate astea mai am contractii.
Iar daca fac imprudenta cum am facut in seara asta,e nasol.Incep sa zic rugaciuni si ma invartesc pe toate partile.
Dar, chiar nu o sa mai ies din casa.Macar sa fiu bine.Doamne ajuta.
Fetelor, mai e o chestie. Cateodata, stand cu fata in sus de regula,se ridica BB in fata si-mi intareste burta,parca ii vad forma corpului prin burtica,si-mi deformeaza burta si ma doare f tare incat ma sperii.Asta de ceva timp.Bineinteles ca imediat ma intorc intr-o parte si astept sa treaca, dar sunt speriata.
Tot contractie o fi si asta???Nu mai stiu dar ma ingrijoreaza.
Naty, tie ti se intampla asa ceva?
Stela
23+ cu
Teodora
Kya spune:
Heeei, vad eu bine, o mamicuta nevastica? 
Felicitari scumpa, casa de piatra, sa va mearga totul din plin!Sa va bucurati unul de celalalt si de bebic! Ati fost 2 draguti amandoi!
Sa stai tu asa, si sa nu spui nimic... Mai, mai. Acum cred ca esti ca motanul cu smantana pe botic. 
Asteptam si celelalte pozici.
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Livy, si eu am colul tot de 3 cm,inchis (ultima eco 3-4d am facut-o acum 2 zile) si mi-a zis dr.ca e cam scurt,asa ca trebuie repaus (in cazul meu total) ca sa nu se intample ceva, Doamne fereste, macar sa ajung la 7 luni.:(
M-am speriat tare de ce mi-a zis,asa ca eu as spune sa stai mai cumintica, sa nu te risti ca e mai sigur,nush cat de bine e sa conduci asa mult.
In plus de asta si de atatea probleme, uff,mi-a descoperit la eco ca BB are cordonul infasurat o data dupa gat.Asta ma sperie teribil si nu prea stiu ce sa cred, dr zice ca n-ar fi o problema, dar nush care o fi adevarul.:((Si IR-urile pe o artera uterina sunt mari.Asta cica nu e bine deloc.Trebuie sa mai repet eco 3d peste cateva saptamani.Off off
Noapte buna si sanatate tuturor.Pupici
Stela
23+ cu
Teodora
clauclau spune:
Pidana, felicitari mamicuto, sa fie intr-un ceas buna!!!! 

Kya, nici eu n-as vrea decat acasa anul asta...cred ca o sa ne fie bine asa.
Livi, ce curajoasa esti tu cu sofatul asta!
Incearca totusi sa nu te fortezi prea mult, ai grija, da?
Stela, stai cumintica in pat si sper sa se linisteasca si burtica. Ai incredere ca va fi totul bine cu bebe ca e puternic si odihniti-va cat puteti de mult. Si fara Carefour o perioada, da? ![]()
![]()
Bineinteles ca eu nu am somn, am incercat sa dorm initial dar nici gand, ochii mei se incapataneaza sa stea larg deschisi!
Offf, e foarte deranjant , vreau sa dorm si nu pot...Oare asa va fi pana la nastere????![]()
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
30 + cu
Rebecca
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
natynic spune:
Uff....Deci:
-eu azi bine, desi tensiuni tot cam 13-14, am degetele umflate, picioarele nu, dar ce-i drept, stau numai in pat...
-Lyvy col de 3 e cam la limita, se poate si muuult mai rau dar in orice caz condusul indelungat nu e o idee stralucita
-Pidana, felicitari!!!
-Maia, fier pana nasti, la indicatia medicului chiar si dupa (cel putin fier Haussmann cum iau eu e voie la alaptat)
-Clau, ma bucur ca fiind acasa ne vom conversa mai des 
SI ACUUUM: Stela: stii ce-i aia 
?? Carrefour iti trebuia tie?? Imi trimit gorilele sa-ti bata fundul ala care n-a fost destul de intepat! Tu stii ca doctorita mea mi-a zis f serios dupa ce ai plecat ca in noaptea aceea cand a fost de garda si te-a supravegheat chiar s-a temut ca pierzi sarcina si ca ea a pus-o pe Magda sa intre mereu la tine ca e belea?! Nu vreau sa te sperii, dar...zau asa. Cat despre intariturile de burta cand da Teo suturi in sus, stai linistita. Iulia mea deja a ajuns uneori sa dea niste "lovituri de la 11 metri" de sar in sus, nu alta. Tu roaga-te, ai vazut cat de mult ne-a ajutat rugaciunea pe amandoua la momentele cele mai critice, dar stii vorba aia: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in traista!
Pup stolul!
naty 25+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png