Mamici de Martie-Aprilie 2008(56)
Raspunsuri - Pagina 15
Maia37 spune:
De azi avem si noi 30 saptamani!
Au mai ramas 10
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
30+ cu
Vlad Andrei
clauclau spune:
Felicitari Maia pentru cele 30 de saptamani!!! 

http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
30 + cu
Rebecca
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Olgutzika spune:
Clau, ce faci
? Veghezi ramurica
?
Anaxena, mie mi-a spus Iosup la 12 saptamani sexul. Nu s-a schimbat pana acum
! Intaresc cele spuse de fete, bucura-te de faptul ca este sanatos bebe si sarcina iti este fara probleme! Doar ca primul tau mesaj a fost poate un pic prea "inversunat" in dorinta ta de a ramane bebe fetita! Iar pe mine m-a bulversat complet semnatura ta "nimfomana dupa teste de sarcina"....am transformat cuvantul "nimfomana" in "obsedata", si mi-a fost cu atat mai greu sa inteleg ce importanta are sexul copilului, cata vreme ti l-ai dorit atat de mult! Ceea ce e insa important, este ca ABSOLUT TOATE FETELE de aici sunt bine intentionate si ca raspunsurile lor au fost manate de prietenie sincera. Asa ca nu ai de ce sa te simti lezata in vreun fel, si nu ezita in viitor sa intrebi orice nelamuriri ai avea, da
? Maryb a devenit una de-a noastra, in acelasi mod, intreband ce avea nevoie sa stie. Imi pare rau din sufletul ca trece prin ceea ce trece: fruntea sus, draga mea, vei reveni cu siguranta la odisee cat de curand! Noi vom ramane alaturi de tine, iti asteptam intrebarile de mamica, nu doar pe cele de graviduta!!! Multa multa sanatate si un an nou cu un bebe sanatos si o sarcina usoara!!!
Gagici, am fost joi la Municipal si am intalnit trei gravidute care nasteau! Li se faceau formele de internare, erau extrem de emotionate si m-au emotionat si pe mine teribil! Nu va pot descrie ce am simtit...ce simt in continuare...Doamne-Ajuta sa ajungem cu bine toate pana acolo!!!
Naty, acum doua seri a fost pe HBO filmul "As good as it gets". Unul din favoritele mele, nu stiu daca l-ai vazut. La un moment dat, Jack Nicholson refuzand multumirile pe care i le adresa Helen Hunt pentru ajutorul pe care i l-a dat copilului ei bolnav, vadit jenat de ele, ii sugereaza sa isi exprime multumirile in scris, intr-un "thank you note"...nu stiu sa explic de ce mi-a venit atunci prin cap ca sunt cativa oameni carora le-as putea scrie pe aceleasi 10 pagini fata-verso cuvintele mele de multumire...la fel, nu pot sa explic de ce numele tau si al Andreei-Gudinde mi-au venit instantaneu in minte! Nevrand sa cad in penibil
, scriu doar: va multumesc mult!!!
Iar mi-am spalat ochiul cu Alexutza-dragutza ( e o scumpa, sa va traiasca,Ariel ) si cu Mami-papacioasa
! Mai vreau!!!! Am scapat cumva poze noi si de la alte randunici?
Elaaaaaaa, unde eeeeesti??!!??! Cory, Giani? Ursuleata? Ririan?
Olga
30 cu
Ioana-Sofia
natynic spune:
Olgutz, nu mai zbiera, asta e, multe-multe randunici zboara iute-iute departe de calculator (ma rog, atat de iute pe cat le permit burticile, ca uite, toate ajungeti incet-incet la AMR-uri...) Gudinde e o persoana absolut deosebita si una dintre cele mai...sa zicem, dezinteresate suflete calde de pe acest forum; ea nu cere consolari sau incurajari nimanui si este mereu, la fiecare subiect, acolo unde se simte suferinta si e nevoie de o vorba buna. Cat despre mine, sincer nu stiu de ce ma treci pe lista, mai degraba eu te-as trece; cand eram in spital, dupa Sovi pe care eu am sunat-o ca sa va anunte ca m-am internat, ai fost prima care mi-a trimis un sms de m-a apucat plansul. Tu lui Dumnezeu multumeste-i ca esti bine, EU va trebui sa fac o lista cat o pagina de capitol ca sa va multumesc pentru cat de minunate ati fost cand mi-era atat de greu...
Si apropo de gravidele pe care le-ai vazut, iti dai seama cum m-am simtit eu cand m-au mutat si am stat, mai bine de o saptamana, langa lauze sau gravide ce se pregateau de travaliu/cezariana? Si apoi, cand reveneau la salon, le vedeam bebelusii? Te inteleg...
Felicitari fetelor ajunse la sapt 30! Las' ca va ajung eu din urma, asa, inceeet-inceeet, ca o
din patul meu si sa dea Dumnezeu sa o tinem toate asa pana la venirea primaverii care sa fie si primavara noastra personala!
naty 25+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Maia37 spune:
SoviLa multi ani draga mea!Te rog sa primesti urarea mea chiar daca vine cu intarziere dar din motive tehnice nu am avut net de pe 24.Distractie placuta!
Mimonix-sa auzim numai de bine
Mihaiuta-bun venit!
ariel-in caz ca nu te-ai vopsit roscata ai facut cumva alergie de la vopsea?
Naty-multumesc mult,eram tentata sa vad filmul.Cat timp dureaza tratam. cu Fe?
Marybasa a fost sa fie, dar sigur o sa vedem in viitor mesajul tau prin care ne spui ca esti din nou graviduta.Multa sanatate si inima sus!
Simo27imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva!Te 
mstela-bine ai venit alaturi de noi!
Aseara am apucat sa scriu un mesaj si gata iar n-a mai mers calc.Aveam niste nervi...Azi s-a rezolvat problema.Sper sa nu mai am probleme.Voi luati no-spa atunci cand aveti contractii nedureroase sau vi se intareste burtika mai des?Eu am observat ca daca stau mult in picioare sau mai mult in fund se intareste mai des burtika si inspir adanc de cateva ori si-si revine.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
30+ cu
Vlad Andrei
ancadragoman spune:
Maia daca ai contractii sa iei no-spa fara nicio teama ,poti sa iei pana la 3 pe zi.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
Kya spune:
Maia si eu mai am din cand in cand contractii nedureroase. Dr mi-a spus ca in momentul in care ma apuca una din asta, sa schimb pozitia sau activitatea pe care o faceam. Daca eram in picioare sa stau jos, in pat daca stateam pe partea dreapta sa ma mut pe stanga, si tot asa. Si functioneaza, imi trec rapid. Bineinteles no-spa-ul e de baza asa cum zicea si Anca.
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Maia37 spune:
Claumultumesc tare mult!
Natyasa repede trece timpul...lasa ca vei ajunge si tu la 30 de sapt.cu rabdare si incredere.Vom primi cele mai pretioase martisoare
sau mai bine caci la mine se fac 40sapt. pe 8 martie cel mai pretios cadou de ziua femeii

Kya multumes mult pt. sfaturi
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
30+ cu
Vlad Andrei
lyvy spune:
Salutare fete frumoase cu burtici!!!
Maryb, imi pare rau de intamplarea ta, curaj si putere , sa rezolvi problema, si te asteptam cu vesti bune e la noi.
Simo, urata intamplare, mai ales de Craciun, ai mare grija de tine, DD e alaturi de noi!!!
Naty, eu am vazut filmul cand eram cam la 20 sapt, intr-o perioada destul de critica pt mine, si m-a afectat f mult, chiar daca per total mi-a placut, m-a afectat acea imagine, stii tu, cred ca s-a insistat prea mult timp pe ea.
Te rog, raspunde-mi tu la intrebare, nimeni nu m-a auzit, 3 cm e prea putin pentru colul meu??
Simonette, mie mi-a zis doctorul de ceaiul din frunze de zmeur chiar de la inceput, e foarte bun in general pentru mentinerea sarcinii!!Asa ca hai sa bem!!!
Kya, dar cine te obliga sa porti haine de gravide standard???Eu sunt destul de
dar inca nu am pus la imediat 30 sapt haine nasoale, adica din alea care sa nu-mi faca placere.Mi-am luat pantaloni de stofa si o pereche de blugi pt gravi,la care singura diferenta e ca au acel elastic pe burtica, pe care le combin cu tot felul de bluze mai lungi, dar aproape toate mulate, asa ma simt bine si sexy, chiar daca sunt
, ceea ce simt eu conteaza, asa ca pune fata o bluza mulata si sa vezi ce bengoasa vei fi.

livi
+30
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
clauclau spune:
Olgutz, ce bine ca ai aparut, mi-era dor de tine! Si azi am stat mai mult pe crenguta caci mi-era tare dor sa stau de vorba cu randunicile, dar era normal sa fie mai liniste ...Cred ca de la anu' o sa se aglomereze iar crenguta si cum sunt de-acum in prenatal o sa am timp din belsug de palavre aici. 

Eu de Revelion sunt acasa, mi-e greu sa mai plec de-acum, asa ca o sa mai intru pe forum. Anul asta o sa facem cumintei aici, ne punem masa, stam la televizor, motaim ...program de voie .
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
30 + cu
Rebecca
AMR 9 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!