Sezatoarea canadiana (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Fetelor, noi ne-am intors deja de la Québec, a fost superb, o sa va punem poze dupa, acum va arat numai in ce hal a facut Sofia prin casa cand Sibin s-a pitit pe afara si-a urlat : Ho ho ho, si cum s-a bucurat ea cand a desfacut cadourile, filmul s-a intrerupt din pacate cand s-a terminat memoria, pe care uitasem s-o descarc.

Deci filmul :http://uk.youtube.com/watch?v=KqS6Y4JSxoc

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Craciun Fericit cu sanatate si bucurii.
Am vazut poze frumose si copii superbi.
A venit Santa si la noi,pun poze,va povestesc maine ca sunt rupta de obo de la pregatiri,dar a iesit super-pacat ca emma e racita si tuseste,o tratez cu naturiste dar folosim BB la greu si nu s-a odihnit f.bine,plus ca papa doar supe si lapte.Deci multa sanatate ca e cea mai buna.
Va pupam!
www.dropshots.com/alexm

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

aM DE RECUPERAT MULT DE TOT CU VOI, CU CITITUL, CU SCRISUL...
In primul rand, felicitari Carmen77 pt bebe si alaptat usor !

Apoi si cel mai important, Craciun fericit alaturi de cei dragi, pace in suflete si sanatate !

La noi a venit Moshu incarcat de cadouri ( parca prea multe ...copiii au recitat, au spus colinde, au facut spectacol .Pacat ca trece prea repede, ca tare e frumos Craciunul...si a fost si primul Craciun dupa 3 ani pe care-l facem si cu mama mea, eu zic ca sa simtit bine intre atatia prieteni de-ai nostri, mai ales ca Moshu nu a uitat-o, pe ea si pe copii i-a umplut de cadouri .

Ma bucur ca voi montrealezele v-ati intalnit, poate o s-o comitem si noi aripa Ontario..de 8 martie va duceti la 281 ? Maaaaaama, da vin si io fugutza !

Bebitzu, te prinde noul an apropritara ? Daca e asa, felicitari !

Ira, am vazut ce s-a bucurat Sofelu tau, cand te uiti la ei ce fericiti sunt, merita oboseala noastra, nu numai cea dela Craciun si ci cea din timpul anului de la munca...luminitele din ochii lor ne incalzesc noua sufletele .

Denisam, sanatate Emmei !

In continuare va urez Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Craciun fericit tuturor!
Carmen, felicitari pentru bebe, sa fie sanatos, norocos,sa manince si sa doarma bine bine!
Bebitzu, felicitari pentru casa, s-o stapiniti sanatosi!
Ira, am vazut-o pe Sofia, ce bucurie pe ea! Ce frumos e ca ei inca cred si se bucura din toata inima! M-a facut sa rid cu tipetele ei, draga de ea!
Va pup pe toti si pe toate!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bebitzu-felicitari pt casa, sa o stapinitzi sanatosi.
Ira- sa va fie de bine plimbarea.
Laura-ma bucur ca a fost totul fain si ai avut-o pe mama ta aici,si eu vreau..

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citit rapid si atit. Sunt in bagaje si alte pregatiri. Vreau doar sa va urez un An nou fericit pe 2008 cu multe realizari, case cumparate, bebei nascuti si tot ce va mai doriti voi.

Carmen 77 sa-ti traiasca baiatul/ baietii ca tare frumosi sunt amindoi.

Simonna s-a marcat, Ziua femeii la 281.

Pupici la toata lumea si la multi ani.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dana, pleci si tu la plaja, bag de seama^; un An Nou Fericit si voua!

hello, fetelor, restul lumii vad ca ati disparut...eu ma plictisesc rau, dar mi-e si lene sa ies din casa, se aduna caloriile la cintar , azi cred c-o sa iesim la sanie; a trecut si Craciunul, acusi e 2008;

poz(n)e: http://www.flickr.com/photos/22150238@N03/

se vede ca Mosul ne-a ghicit dorintele

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dana, drum bun si vacanta placuta!
Ana, ce erau alea mici din cuptor, ca tare bine aratau. Vreau si eu... macar reteta! Si alaturi sint ciuperci cu maioneza sau altceva?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Vacante placute tuturor plimbaciosilor,

eu n-am avut timp sa descarc nici o poza si am meleoane,
in schimb le-am vazut pe-ale voastre si sunt supeeeeeeer
my sister e in culmea ciocolatei si-a zapezii, nu mai vrea sa plece din Canada, cica,
astazi o sa vina cu mine la show si in we, sambata ori duminica ne ducem la skiiiiiiiii, yéééééééééééééééééééé.

Va pup si va doresc o vacanta super in continuare, la noi la tara ninge din nou, vive le canadaaaaaaa!!!

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, sunt placinte umplute cu brinza dulce; aluatul e de cozonac obisnuit(l-am luat de pe DC, monica-elisabeth la postat la topicul despre cozonac pufos) si umplutura din ricotta cu ou, zahar si stafide; alea erau ciuperci cu maioneza, intr-adevar;

Noi am fost azi la Centre de la Nature Laval, la sanius; sunt vreo patru pirtii de toate marimile, pentru copii mici si mari, sunt colaci pentru inchiriat, in locul saniilor, patinoar in aer liber(era plin), loc decent unde sa te incalzesti cu o cafeluta...este foarte misto; din pacate a inceput ninsoarea in forta si a trebuit sa ne intoarcem.

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput