Sezatoarea canadiana (77)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Imi sunteti atat de dragi toate, incat simt ca familia mea s-a extins in ultimele luni, de cand am inceput sa citesc Sezatoarea si am inceput sa va cunosc chiar dupa stilul scrisului. Am vazut poze cu copii frumosi si scumpi, braduti ca din reviste, case amenajate si decorate "ca in Neckerman" (asa zice tata cand vede ceva fancy), am citit povestioare haioase din viata voastra si prin asta m-am simtit parte din casele voastre (asa, ca un musafir nepoftit ), din familia voastra, incercand sa invat intotdeauna cum sa fiu un om mai bun, din exemplele unor doamne extraordinare pe care le-am intalnit deocamdata doar virtual la mica noastra tacla.

Va pup cu drag si va urez un Craciun fericit printre cei dragi si un an nou plin de impliniri!

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi va spunem Craciun fericit si linistit.

Si la noi a venit Mosul azi noapte tarziu, s-a lasat asteptat, Victor a zis ca fiindca a venit cel adevarat.
Cel mai tare se joaca cu un set de doctor, Victor e doctorul, Anca asistenta si noi pacientii. Anca striga intruna:"Anca, aussi".

Ira, faina ideea cu Quebec City, chiar sunt curioasa ce iti vor raspunde fetele.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Craciun fericit!!
Ia ziceti voi, Mos bogat anul asta, au ba?

bebitzu felicitari si sa dea Domnul sa fie bine in continuare.Stiu ca stresul e cit casa acum.Am inteles ca e tare frumusica,,casuta voastra si imense dormitoarele.

Carmen sa va traiasca puiutu, sa fie sanatos si sa va bucure!

La mine e clar, nu mai am nici un curaj sa mai fac un bb, asa ca admir si apreciez mamicile cu mai multi puiuti...

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Carmen, felicitri pentru Marc.
Sunteti o familie tare frumoasa.

Mie mi s-a parut o combinatie extrem de complicata, asta cu alaptat al doilea copil cand primul trage de tine. N-am avut nervi decat pentru 3 luni, pe cand pe Victor l-am alaptat 10 luni.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna, fete dragi! Am intrat si eu sa va urez un
Craciun fericit! Sper ca v-a adus mosul tot ce v-ati dorit, iar eu va mai doresc pe linga darurile multe si minunate aduse el multa, multa sanatate, liniste si dragoste multa in suflete si in casa!

Despre intilnire nu mai am ce sa spun, deja s-a spus tot. Imi pare rau ca nu am reusit sa adunam toti copiii la un loc si sa le facem o poza, aici incluzind-o si pe cge, care, asa cum spunea si Simonna, arata sa o adolescenta, zici ca e sora copiilor... eu chiar ma intrebam al cui copil e cind am vazut-o ca se opreste la masa si vorbeste romaneste. Descarc si eu pozele din aparat si le pun, inca nu le-am vazut, nu stiu ce a iesit.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Bebitzu, felicitari pentru casa! Frumos cadou v-a adus mosu'!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Sa va fie de bien itnalnirea, fetelor si la mai multe.

Carmen, felicitari pt smotocila suzetila, ce scumpi sunt asa bebelusi. Iar lega tde alaptat, intaresc ce-a spus nelia legat de pozitii, aucm mi-am adus aminte ca am facut si eu asta. Cand simteam ca se formeaza puncte dureroase pe undeva, foloseam metoda minge de fotbal americam, adica ti icopchilu' sub aripa ca si cand ai lua mingea la subrat si-ai fugi cu ea. I ltii sunb mana dreapta si-i dai din sanul drept. Copilul sta cu fata=n sus (eu ii puneam pe o perna groasa casa mi-i ridice la nivel si sa nu ma aplec preea mult ca daca stai 15-20 de minute in pozitia aia aplecata peste copi lte dor toate cele. Ideea e ca sanu lsa fie atarant in jos, sa actioneze gravitatia si copilul in felul asta trage uniform din toate canalele. Cand stai in fotoliu si tii copilul la san in pozitia clasica, sanu ltrebuie sprijinit de dedesubt ca sa nu se lase punguta-tampon (sau saculetul de rezerva-tampon) de laptic sub nivelul sfarcului (nu stiu cum sa explic prea bine) si in felu lasta sa fie greu sau imposibil de scos la masa respectiva. Cand sanul e perfect atarnat i njos, ca o lustra, si copilul dedesubt sugand gravitatia ajuta foarte mult. Plus un alt amanunt important, sa te masezi i ntimpul alptarii. Deci copilul suge de zor, iar tu cu mana ca si cand ai tine o cana, masezi pe toate partile sa ajuti eliberarea laptelui si sa-i faci munca mai usoara bebelusului. Asta pe langa dusurile /compresele fierbinti aplicate pe sani. Fa asta pana cand vezi ca dispare durerea/nodulii.

Bebe e mic si inca la inceput si el nu stie inca sa comande productia, iar corpul nostru are nevoie de un pci de timp de acomodare la nevoile lui bebe, pana atunci produce haotic, pana reuseste sa comunice cu bebe pe aceeasi lungime de unda.
Bafta multa.

La noi a venit mosul si aseara in cadru organizat la prieteni (mosul a fost un pusti de 13 ani si-am ras cu lacrimi de fazele iscate) si azi dimineata ne-a last sub brad si acasa. Per total, prea multe jucarii, si cum sunt adepta ca cei mult strica... Lui Alex al meu i-a trecut entuziasmul dupa nici 24 de ore... greu mai sunt de impresionat copii in ziua de azi. Plsu ca de jena si emotii n-a vrut sa spuna si el nci imacar un cuvant din cantecelul ce-l pregatisem, m-a last singura sa fredonez acolo Twinkel twinkel little star...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am reusit sa pun si eu www.dropshots.com/aurice" target="_blank">POZE si de la intilnire si de la Ajunul nostru, unde a fost foarte frumos pentru ca au fost copii de toate virstele, a venit mosu', s-a mincat, s-a baut si s-a dansat romaneste.
Carmen, am vazut pozele, aveti doi copii foarte frumosi, sa va traiasca, merita orice chin pentru ca stiu ca e greu, mai ales la inceput. Eu am alaptat 4 ani si 3 luni fetele si nu am avut nici cea mai mica problema, mi s-a parut foarte usor si comod sa o fac, iar acum am trecut dintr-o problema in alta, nici acum nu e totul rezolvat, ca din cind in cind tot mai apare cite un nodul dureros pe care aplic metodele spuse mai sus de Try. Si Lisandru suge chiar bine si din toate pozitiile si a supt bine de la inceput si tot am avut si am probleme, nu as putea sa-ti spun de ce. Da' nu ma las... incerc sa scap de fete cind il alaptez, ca nu stiu cum se face ca amindoua au nevoie de mine exact cind ma pregatesc sa-l alaptez pe Lisandru si sper ca ne vom descurca. Totul este sa nu te mai gindesti la ce faci, sa o faci natural, ca si cind i-ai da din biberon, sa incerci sa te uiti la el si sa simti placerea de a-l tine la sin, pentru ca, dincolo de orice chin indurat, sint sigura ca simti si placere vazindu-ti puiutul cum papa bine si creste frumos cu laptele tau. Eu sint pentru alaptare suta la suta, dar nu sint nici absurda, adica daca n-o merge si n-o merge nu trebuie sa te stresezi, jumatate din aceasta treaba e ingreunata de stresul si de oboseala mamei, exista si alte metode de a-l hrani, important este sa fiti amindoi sanatosi si linistiti, zic eu ca la fel de important ca laptele sau poate chiar si mai si. Iti doresc bafta multa sa treci peste hopul inceputului alaptarii si multa putere si rabdare sa-ti cresti puiutii aceia frumosi cum stii si cum poti tu mai bine.
Try, nici fetele mele nu s-au intrecut in a-i spune ceva mosului, desi si eu pregatisem ceva cu ele. Mosul fiind roman, le-a cerut poezii, ori cum ele aici nu prea au cultul acestora, nici macar al cintecelelor, Agata a mormait ceva, iar Tudora si-a luat repede cadoul si i-a intors spatele de urgenta de n-a mai avut ce spune bietul mos.
Bebitzu, felicitari pentru casa, sa o stapiniti sanatosi! Asta da cadou de de la mos, se vede treaba ca ati fost foarte cuminti anul acesta.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Inca o data "Craciun fericit" cu bucurii, sanatate si lumina in suflet...

A venit si la noi Moc Craciun, dar pe furis...Uitati citeva poze (primele sint de la scoala lui Antonia, au venit si parintii la un mic "lunch" unde fiecare a adus cite ceva de mincare si de baut).

http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/2007Craciun

Carmen, felicitari pentru bebelus, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Bebitzu, numai noroc in casa noua, sa o stapiniti sanatosi!

Simona, votez cu propunerea ta de intilnire intre "fete". Acum sa iesim din iarna sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Nu am citit nimic din urma ,sintem intr-o vizita si am profitat de citeva secunde sa spun fetelor de la sezatoare Craciun Fericit, cu bucurii, impliniri si prosperitate! Sa auzim numai de bine!

pupicei!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput