Craciunite casnicute sexy (152)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

monicooo..m-ai sedus si abandonat!vrei sa mi se aplece? faci odata curcanul ala sau nu????io inca mai astept...si ca sa nu vii doar cu atat, baga si o bucata de tort!de baut ma ocup eu!
liana - vazusi ce mandrete de fata am? astept baiatul de la tine....
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Ajutor!
am o problema...din cauza grilului de la cuptor de(adica flacara aia de deasupra...cum puii mei s-o numi ca am niste nervi cat casa) nu-mi incape curca in cuptor umratoarea treapta este atat de aproape de focul de jos ca eu cred ca se face scrum...ce fac???aveti idee????
pliz astept sfaturi ca mor cu curca de gat

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

i-am mai pus o tava dedesubt si l-am pus acolo jos...daca nu se face...asta e...n-am cum sa-l fac...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Gata Curca

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata

e servita.

Monica foarte bine arata curca ta si nici nu s-a ars
Danutza nu stiu ce model de cercei vreau.
Georgi voi sarbatoriti prima data Anul Nou. Eu sarbatoresc de 2 ori ( la ora 23 aici si la ora 24 )
Doina ma bucur c-ai avut ajutoare
Ieri am dormit toata ziua, pe reprize. Azi m-am trezit devreme ( asa pe la ora 3 noaptea ), am terminat salata de boeuf ( comanda speciala din partea sotzului), mai am de umplut sarmalele si mai tarziu de fripturit.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Am pus cateva poze de la Craciun aici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu va urez un An Nou cat mai bun cu multe impliniri pe toate planurile si multa sanatate.

De intrat cred ca mai intru dupa 1 ianuarie.

Multa sanatate .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor dragi am intrat si eu sa va spun An Nou Fericit!
Si fie ca anul care bate la usile noastre sa ne aduca tuturor multa sanatate, impliniri pe toate planurile , multa dragoste si intelegere (mai ales in familie) si doar surprize placute!

LA MULTI ANI 2008!!!

u all!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Dragele mele , am intrat si eu sa va urez tuturor un , AN NOU FERICIT . Acum va las ca ma grabesc , ma asteapta vecina , Liana ,sa mai vorbim in legatura cu programul de seara . O sa facem Revelionul impreuna. hai va pup, si din partea ei, ca nu cred ca mai are timp sa intre !

gyongyi

Mergi la inceput

Buna sexoaselor,
miki(multumesc) si noi serbam si la 20 si la 24
tare faine pozele, am vazut si bradutzii si ornamentele, si soacra(care este o dragutza sa-ti traiasca) toata familiutza si catelusha dar vroiam mai multe poze cu tine ca eu pe tine te iubesc
ma bucur ca v-ati distrat fain la ei de Craciun.
Marilena, ioana, atelocin, Liana, LA MULTI ANI! si voua anul 2008 sa va aduca numai bucurii.
eu mai am de facut o garnitura si rad o varza rosie sa o avem de salata..in rest...curatenie se ocupa sotul si eu mai retusez una alta la mine
va pup pe toate sunt in zona

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput