Craciunite casnicute sexy (152)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetelor sunteti mortale cu cuscrele!!!!
MONICUTA,o stiu pe FULGULETZ(cred ca despre ea e vorba ca aveti copilasii de aceeasi varsta,ea e pestisor ca mine),asa ca ma retrag...poate la al treilea sunt si eu pe lista,adica Robertelul meu...pana atunci nu ma incuscrez cu nimeni,desii toate fetitele sunt frumusele il las pe Robert sa decida,sa faca el alegerea

DANELUTZA si sanatate multa,mai da nu te poti abtine sa stai cuminte?...meriti o bataita!!!!...sper ca pana anul urmator sa-ti treaca mainile!

la toata gasca si LA MULTI ANI 2008!...nu stiu daca mai apuc maine sa intru...voi merge la infrumusetat si apoi timpul e scurt

Va urez la toate sa intrati cu bine in Noul An ,sa aveti parte de impliniri si multa sanatate!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

mirela - am eu o "prospatura", daca te intereseaza.
am pus poze de la botez, daca vreti sa le vedeti.
monica - iti spun eu cum ii place cafeaua...neagra si tare!
eu tot astept curcanul ala...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

GABITZA,wauuuuuuu,ce frumusete de fetita am vazut,dulce foc,sa va traiasca...ce ochi mari si frumosi are

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by gabitz78
monica - iti spun eu cum ii place cafeaua...neagra si tare!

Ntz...Tare da,dar neagra ba. Mai degraba mare. Si tare.

Doamne fereste ce-mi poate iesi din tastatura.

Pupam micuta crestina. E dulcica foc.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

( am cazut din pat acum )

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mai sunteti mortale!!!!Eu am terminat pentru azi cu bucatareala pe azi!!!!Am facut piftiile si prajituri.Daca nu ma ajuta Dana si Andeea eram ....Voi ce faceti?va incuscriti de zor??? Ia ca poate o pun de un bebelus...sa ma incuscresc si eu cu voi????da o mai merge sculele mele???

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Helou gagici.Remember me? Cam rarutz in ultimul timp...recunosc...dar mi-e soatza in contzed si profitam sa ne plimbacim.
Vad ca sunteti gospodine si va pregatiti de zor.Io recunosc ca-s o puturoasa si nu am facut nik de revelionul asta pt ca o sa fiu mosafir .Pe Stefi o duc la tara la mama maine si noi plecam mosafiri pe la vreo 3 chefuri (sa multuzumim pe toata lumea
In rest...toate bune.La mine nu a mai nins dar inca mai rezista zapada de dinainte de Craciun si copacii sunt plini de chiciura.E tare fain asa ca maine noapte tragem o tura si pe la concertul din centrul orasului
Danelutza stai cuminte cu bucataria ta
Miha fomeie serioasa esti tu?
Miki bafta la facut alegerea cea mai buna.
Doina tot gospodina
Cuscra pe tine te special si sa stii ca scot daca se baga cineva in relatia dintre cupiii nostri
Gabitza inca mai astepti curcanul?
Mirela un an nou fericit si tie
Ia spuneti repede la cine vine revelionul cel mai repede?Ca atatea fuse orare avem aci...
Ma dor degetele de atata scris .Fac o pauzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Georgico io cred ca la voi vine anul nou primul, ca noi sintem in urma de un fus la ora

Miki sa te ajut sa te ridici ?

Gabitza scumpa tare papusica ta, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.

Mirela si tie un an nou cu bucurii si sanatate.

Monica sa arunci si la mine o aripa de curcan , eu sa fac miine oute umplute, ciupercute umplute si linte cu picior de porc, deh traditia de aici, asa se papa linte cu purcel in noaptea de anul nou, cica lintea reprezinta banutii, asa ca ... se papa la greu.

Cuscra ai vazut ca am recunoscut, dar eu stiu ca si la ginerica se dadeau mamicile de fetite, dar am aparut eu in zona, facui prezenta pentru siguranta

Mai fetelor, Isabella astazi a spus prima minciuna , nu vorbeste bine, dar spune minciuni. Statea culcata pe covor la prinz, eu ma razbunam pe farfuriile din bucatarie, tat'su culcat pe divan si ma striga sa-mi arate ce cuminte e fata lui. la care eu spun: "Isabella ai suzeta in gura", ea repede a ascuns-o si spune "ciucio (asa se spune in italiana) in tetal", adica e in sertar. Cind ii spun soatei sa se uite mai bine, ea statea cu suzeta ascunsa in minuta la spate.
Aaa, dar miercuri seara cind am avut musafiri, o vad ca ia de pe masuta tava cu 6 pahare si-mi spune "mama, poto in cucina", adica mama, o duc in bucatarie ?", bineinteles ca nu am lasat-o dar m-a impresionat gestul ei de a ma ajuta

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mama da pofticioase mai sunteti
toate poftiti la curca mea si eu nici macar n-am pus-o la cuptor...
am umblat de nebuni la zoo...ca deh...sa trebuit sa ne tinem promisiunea facuta ieri...si acum...zau daca stiu de ce sa ma apuc mai intai...asa ca am zis sa dau mai intai un tur pe-aici sa va urez de noapte buna ca asa-i frumos si dupa aia...m-oi apuca si de treaba
inainte sa plec am reusit sa fac tortuletul cu branza si fructe, Um Ali(prajiturica arabeasca) si o salata de ciuperci, porumb, cartof fiert si castravete murat cu maioneza si usturoi...
acum am pus burta la fiert si fug sa bag si curca intr-o tava la bronzat
Mirelutza.. si tie numai bine si tot ce-ti doresti sa-ti aduca noul an...la multi ani!
Georgico ...bravo tie fato...distractie placuta...lasa ca tu ai envoie de odihna ca esti fata muncitoare
Daneluta...mmm...numai bunatati faci tu acolo... fetitza care a ascuns suzeta...nu a minciunit
Miha mie mi-e rusine sa-ti zic cum imi place...stoul meu stiu mai bine ca el o face hooo...nebunooo...cafeaua...
doina, daca ai fata si nora deh...ai ajutoare si spor la trebushca
gabitzo..sa-ti traiasca printesica cea frumoasa sa va fie de bine botezul...
miki, bine, bine...ai cazut din pat dar acum unde esti?

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La multi ani si un an nou minunat cu multe impliniri!!!!
vorbim la anul
va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeee

www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/spirit4.html" target="_blank">Veniii Craciunul

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput