Dragalasi poznasi Ian-Febr 2004(cap.96)
Raspunsuri - Pagina 2
Roxana_G spune:
Dragut bradutul, chiar am cautat pionii si cred ca am vazut unul in cealalta poza, nu cea la care ai pus link.
Nu iti face griji de certuri, oamenii se cearta si se impaca. Probabil te apasa sufletul dar viata merge inainte, daca va puteti impaca fa-o.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Babee spune:
Anca lasa baiatul sa puna ce vrea daca ii place.Isi va aminti cu placere de vremurile astea iar tu peste ani vei rade sau poate vei zambi
Si ai mei au fost incantati de cadoul mosului dar cel mai mult le-a placut ce a primit celalalt.Sa vedeti ce plimba Phillip prin casa papusica, ii da laptic si ii schimba scutecul, iar Rebecca plimba elicoptere si face brum brum.Noi le-am luat si jucarii si de imbracat dar nu am exagerat pentru ca mai mereu luam.Oricum va fi si ziua lui Phillip si iarasi le vom lua amandurora ca asa se cuvine.Si de primit nu avem de la cine...
Roxi am uitat sa iti zic:Doamne ce mare e Andrei parca nici n-are 4 luni, ci mult mai mult.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
buli spune:
pai l-am lasat, nu v-am zis?
numai pe alea care se sparg usor le-am pitit - tocmai ca sa faca tot ce vrea el - ia sa pun si una cu pionii in prim plan :) - am pus
ah, am uitat sa va zic ca si noi astia mari am primit cadouri deosebite: eu am avut timp sa citesc (am terminat o carte in 2 zile) iar Ovidiu s-a jucat cu masini cu radiocomanda. a facut concurs cu Matei :))
multumesc de ginduri si de vorbe bune
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
firutza spune:
Ma bucur pentru viyita mosului in toate casele...cat despre noi Mosul ne+a si urechiat putin:am fost pe 25,seara, la urgente cu febra 39,8:amigdalita pultacee si iarasi antibiotic,dupa o pauya de doar 3 yile-un episod de faringobronsita-.Dar asta e,bine ca a reactionat la tratament si de ayinoapte nu mai are febra,ba chiar a inceput sa si manance,spune ca nu+l mai doare cand inghite...Pe cine sa ma supar_nici macar nu l+am scos din casa...dar de cand cu gradinita...adunam virusi si bacterii!Sper ca trecerea- n noul an sa o facem cu bine....Maine seara mergem la control.
Chiar,nu mai suntem in scutece....unde ne mutam*?
Va vine sa credti ca purtam blugi,ca plangem la desene animate ,ca punem intrebari incuietoare despre viata si moarte_!Mie parca nu!Ma uit si ma minuney:ce copii mari si frumosi avem,ce bogati suntem!Cel mai frumos cadou de Mos:,,Mami,stii care e problema?Nu stiu ce sa ma fac cu atata iubire!,,...pentru mine,avident!Deci ?!Este cel mai frumos cadou?
Va doresc sarbatori frumoase si cat mai multi colindatori,un an nou cu sanatate si impliniri!
Dalia%Edi
Babee spune:
Firutza
La multi ani Bogdan si Cristian Constantin
Ma gandeam si eu astazi ce mare e si parca nu-mi vine sa cred.Acum aproape 4 ani era un bot de carne pe care il tineam strans in brate,acum pur si simplu imi "curge" din brate ca e mare si greu.Ma topeste cand mangaie burtica si daca ma vede ca nu-mi e bine spune:stai in pat mami ca am eu grija de asta mica sa nu pateasca ceva(asta mica fiind sora lui Rebecca), cum pune atatea intamplari care incep cu DE CE, cum ne chinuim noi sa ii dam raspunsuri potrivite si adaptate varstei...cum si cum si lista continua.
Sa fim sanatosi cu totii ca asta e cel mai important
Roxana_G spune:
Nici mie nu imi vine sa cred ca o vad pe Alex asa mare. Nu imi vine sa cred ca am 2 copii. Sotul meu mereu se uita la ei si imi zice "Roxi, avem 2 copii" si il vad cum se emotioneaza si se umple tot de caldura. Cam asa simt si eu.
Firutza, multa sanatate va doresc. E pacatoasa rau pultaceea, vai prin ce am trecut si noi. Repeta exudatul sa nu cumva sa fi ramas streptococul, si vezi ca e epidemie de streptococ betahemolitic prin gradinite. Nici Alex nu merge la gradi de aproape o luna si tot a racit, pare a fi un fel de sinuzita ceva, ia sa bag diseara niste aerosoli.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
mav spune:
Neatza!
Sebi este in extaz! Pe langa multele cadouri primite de la.... 7 (daca ma gandesc mai bine cred ca au fost 8!) mosi craciunei...... parintii lui -copiii mari- i-au mai dat ieri niste trenulete (completare la cele pe care le avea deja) si setul de masinute din Cars... Am avut intentia sa le pastram pt ziua lui, in februarie, dar n-am reusit sa ne abtinem....
Suntem atat de bucurosi pt fericirea lui, n-am cuvinte sa va povestesc!
Cupilu meu aseara cica:
"Mami, dar eu nu am stiut ca trebuie sa fiu ascultator si primesc asemenea cadori!? Mi s-au implinit toate visele...."
Chiar fetelor, mai avem vreun purtator de pampers printre noi? E clar ca urmatorul capitol il vom deschide la forumul "In floarea copilariei (4-12 ani)", dar tre' sa ne gandim si la un titlu sugestiv sau sa lasam tot "dragalasi-poznasi"?!
Layla, poate reusesti sa intri pe la noi, asa ca-i urez inca de azi: LA MULTI ANI FRUMOSI LUI DANIEL-ALEXANDRU!!! Sa va traiasca, sa fiti toti sanatosi si sa aveti numai bucurii din partea lui!
Anca, voi il sarbatoriti pe Matei de Rev. sau ii faceti petrecere pe 1? Mi-a placut mult cum a impodobit bradutul, bravo! Sebi doar ne-a ajutat (la modul serios) la impodobit bradutii nostri de acasa, insa a jumulit bine de tot brazii naturali de la bunicii. Acu' imi pare rau ca nu i-am pozat... dar adevarul este ca Matei s-a priceput parca mai bine decat Sebi... desi Sebi n-a avut la indemana pioni si alte decoratii la bunici...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
buli spune:
La multi ani, Bogdan, Cristian Constantin, Daniel Alexandru!
sa fiti sanatosi si sa vi se implineasca toate dorintele!
Firutza, bine ca v-ati facut bine acum. dar cred ca taare v-ati speriat
Alina, noi il sarbatorim pe Matei pe 1 ian ca doar atunci e ziua lui, nu?
de regula vin prietenii nostri cu copii si iese mai ceva ca revelionul
eu am venit la birou sa ma odihnesc un pic - ah, ce liniste e
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Babee spune:
La multi ani Daniel Alexandru
Mav la noi e nebunie cu Cars, stie toate replicile din film si avem toata colectia de masinute(refacuta ca unele le-am pierdut la mare asta vara).Ca sa nu mai zic de haine, lenjerie de pat doar cu McQ...si vrea si tort cu el.
Buli odihna placuta
firutza spune:
Multumesc ptr.gandurile bune!fac bine in momente triste...parca nici n+am simtit sarbatoarea...
Sper sa fie bine in continuare!
Roxana,cat despre exudat..nu l+am facut ,tratamentul a fost doar dupa intuitia medicului.
A mers,
dar as vrea dupa sarbatori sa+i fac ceva analiye
ca nu i+am mai facut de la un an...dar nu prea stiu unde
ca la noi in gr.n+am incredere in niciun laborator.Atunci i le+am facut la GR.Alexandrescu...
Imi recomandati vreo clinica in Bucuresti_
ptr,linistea mea
ca el arata binisor,are 15.7 kg manaca binisor, e energic,da se cam lipira in iarna asta virozele...
Babee,ce desene sunt astea? ca Edi e cu Scooby deocamdata,dar tot asa-tricouri,jucarii,masinute...LAYLA;MULTI ANI PENTRU DANIEL ALEXANDRU!
Si tuturor...