Dragalasi poznasi Ian-Febr 2004(cap.96)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana_G spune:
La multi ani, Bogdan, Cristian Constantin, Daniel Alexandru!
Noi ne pregatim de Revelion, am zis sa invitam niste prieteni ca sa nu ne plictisim si pana la urma avem vreo 16 persoane participante.
Firutza, nu e de gluma cu pultaceea, de aceea te-am intrebat de exudat. La Alex a fost nevoie de antibiograma pentru streptococ, betahemolitic de tip A este cel care da pultaceea. Trebuie sa ii faci analize si eventual si un ASLO din sange.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
mav spune:
Gabi, Sebi nu stie replici din filme, insa are cateva melodii preferate, pe care le fredoneaza dupa ureche... Pe langa trenuletele cu sine de lemn si vagoanele cu magneti si Cars (Fulger cu radiocomanda & prietenii), la noi in top sunt si: robotii Transformers, lego, parcarea auto supraetajata, utilajele de constructii... si nu in ultimul rand, cartile de povesti!
...Chiar ne gandeam ca de ziua lui nu stim ce-o sa-i mai facem cadou, ca are de toate...... ma rog, sanatosi sa fim!
...Are Sebi niste mucalai colorati... si n-am reusit sa dau de niciun pediatru cunoscut... si pt ca n-a facut deloc febra zilele astea si cere singur de mancare, nu face mofturi, la urgenta nu ma mai duc cu el, ca e plin de tigani...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Babee spune:
Firuta desenele se numesc CARS(au o poveste frumoasa ca l-am vazut si eu de multe ori) si Phillip nu are voie la tv, doar la desene clasice.
Mav am auzit si eu de curand de Transformers astia dar nu cred ca al meu va afla curand de ele ca nu prea are unde.
I-a cerut Mosului un castel si calareti si e topit dupa ele, am de gand sa fac colectie mai mare.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
A_Iulia spune:
Roxi, i-am gasit lui Vivi aici in Suedia 2 DVD-uri cu My little pony - habar n-am avut ca sunt si filme - e in extaz. Doar cu dublaj in engleza, nu au romaneste.
Adina + Olivia Q1.04
Roxana_G spune:
Stiam ca au si dvd-uri, sunt pe site la hasbro.
Rox ,
Poze
mav spune:
Neatza!
Fetelor, dragelor, sa va aduca Noul An numai sanatate, dragoste si bucurii si impliniri cum n-ati mai avut pana acum!
Numai bine tuturor! Fug si eu la bucatarit...
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
fabi spune:
Dragile mele!:)
Sper ca va mai amintiti de mine, nu am scris poate de ani, insa va citesc..., noi suntem f bine, locuim toujour in Franta, si surpriza cea mai cea, este ca vom mai avea un bebelus, sf de iulie inceput de august, fetiele mele sunt foarte incantate,eu am ceva emotii pt ca va fi a 3a cezariana...
Va doresc un An Nou plin de bucurii fericire , sanatate si sa ne auzim cu bine!!!!!!
Album de poze wwww.mapopescu.com , si vorbe de copii
http://dece.blogsome.com/
Roxana_G spune:
Vic, nici la Alex nu scap de muci, am incercat tot numai antibiotic nu. Febra nu are. O duc vineri la doctor.
Fabi, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara! Fetitele sunt superbe, sa va traiasca!
Si in prag de an nou:
La multi ani! Un an nou cu sanatate, bucurii si belsug, si implinirea tuturor dorintelor!
Rox ,
Poze
Babee spune:
Fabi felicitari si sarcina usoara
Un An Nou Fericit va dorim si sa vi se implineasca dorintele
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca