Dragalasi poznasi Ian-Febr 2004(cap.96)
Raspunsuri - Pagina 4
mav spune:
Roxa... azi mi-a facut febra pungasul si a refuzat sa manance! Sper sa nu ne apuce Rev-ul pe la spital... Am vorbit cu dr la tel, deja ii puneam picaturi in nasuc cu neomicina (parea sa fie mai bine cu mucii, DAR uite ca a dat-o febra...) si intram pe Klacid, nu-l mai las sa se chinuie asa...
Gabi, cate saptamani mai ai? O sa fie tot varsator, nu?
Apropos de Sebi si de "pasiunea" pt "Cars": a primit si un tricou cu personajele respective... cateva zile a vrut sa-l imbrac numai asa (cu tricoul peste bluzita cu maneca lunga) si aseara, cand am intrat in super-market... si-a scos imediat hainuta si statea tantos... Mi-a luat ceva pana m-am prins... Era mandru de tricoul lui si vroia sa-l vada toata lumea (mi-a confirmat)!
Fabi, felicitari pentru noua sarcina! Inca o mamica X3!!!! Multa sanatate si sa fie asa cum va doriti voi! ...M-au distrat fetele tale, am citit cateva perlute si vaaaai, cat de serioase pot fi cand vor (am vazut in poze)!
Tania, intentionam sa venim la voi cu sorcova... dar daca a facut Sebi febra... cred ca e cazul sa stam la noi acasa....
Va pup inca o data! Sa va aduca anul urmator tot ce va doriti!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
anda141 spune:
Va urez ca noul an sa va aduca numai si numai bucurii, copilasi sanatosi si voiosi, fericire in casa si tot ceeace va doriti sa se implineasca !!!
Va imbratisam cu drag !!!
LA MULTI ANI !!!
Fiindca tot am saptamana asta libera ma gandesc sa ii fac lui Albert niste analize ca nu i-am mai facut de mult. Voi unde le faceti la copilasi ? Am vrut sa incerc aici la Biomedica ca e langa mine , am sunat azi dar nu au raspuns, probabil or fi in concediu . Oare or lucra pe 3..4 ? As vrea sa fac un abonament la o clinica privata, dar nu stiu la care , daca aveti vreo recomandare,ar fi binevenita.
Albert e tare bucuros ca stam acasa cu el, ca nu se mai duce la gradinita, in fiecare dimineata ma intreaba unde mergem, si e in culmea fericirii cand stam acasa. S-a plictisit si el de traseu in fiecare zi.
Va pupam si sa va simtiti bine in seara asta. Plecam si noi imediat la niste prieteni . Insa nu puteam sa plec pana nu va uram si voua toate cele bune !!
adlemi spune:
La multi ani,dragele mele!!!
Fie ca noul an sa fie un an mai bun, mai linistit, mai fericit. Voi sa fiti sanatosi, sa va bucurati de ingerii pe care ii cresteti, sa aveti prieteni buni si oameni dragi alaturi. Sa aveti liniste in suflet, sa fiti impliniti si multumiti. Si sa aveti un an bogat, daca nu din pct de vedere financiar macar din pct de vedere al ganurilor frumoase. caci asa cum va spun intotdeauna : numai gandind frumos se pot intampla lucruri frumoase.
Va imbratisam pe fiecare in parte si trimitem asupra voastra cate un gand frumos.
La multi ani!!!!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
ad_risnov spune:
Salutareeeeeeeeeee!!!
Si noi va dorim un an nou cu multa sanatate, sa aveti parte de noroc, bucurii si multa veselie, sa fiti iubiti si sa va bucurati de impliniri pe toate planurile!!!
La Multi Ani!
Va pupam si va imbratisam cu drag!
ramonaa spune:
Va doresc sa aveti un an plin de impliniri si sa fiti fericite alaturi de poznasii vostri. La multi ani!
poze 1
poze 2
Ramona si Larisa + Robert
Eu sunt Larisa si eu Robert
Babee spune:
La multi ani in 2008!
La Multi Ani Matei
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
piticasigogosica spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!
UN AN 2008 PLIN DE FERICIRE,MULTE REALIZARI,IUBIRE SI INTELEGERE!
DRAGALASII NOSTRII IMPLINESC 4 ANI,WAW!!!!!!!!!!!!CA SI MINE SUNT SIGURA CA SUNTETI FOARTE MANDRII DE EI!
EU UNA O IUBESC PE IRIS ...NESPUS,DE FAPT COPILASII INTRE CARE NU POT SA FAC DIFERENTA.
SUNT O MAMA IMPLINITA SI SUPER FERICITA!
VA PUPAM CU DRAG SI...LA MULTI ANI CA DOAR VIN PETRECERILE