Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
Annisia spune:
Era super fain sa tragem un chef adevarat, numa ca e lipsa de spatiu baieti... Daca fetele astea cu ditamai casoaiele nu zic nimic, nimicut... Asta este, ne turtim in trei camere...
Micul Yannis creste mare
Roxana_G spune:
Neataaa. Ma rog, fac ordine de vreo 2 ore, ca la 6 am inca o tura de musafiri, adica numai vreo 8 adulti si 3 copii.
Asa ca nimic special, eu muncesc zilele astea mai mult ca inainte. A adormit Andrei dar cand se trezeste e musai sa aspir ca e super mizerie in living. Nu mai spun ca ieri au mai intrat incaltati si erau numai urme de pamant si nu pot lasa asa ca se tarasc copiii astia pe jos.
Teo, sunteti niste frumosi amandoi. Sa iti fie de bine cadoul.
Si la mai multe.
Sabina, sunteti niste frumosi, se vede ca v-ati simtit bine. Sofia si Claire sunt superbe, parca le si vedeam. Iar tu arati f bine, imi place cum iti vine costumasul acela. Si cred ca esti tare cuminte la cate ai primit.
Valentina, DD o sa aiba grija de voi si sa nu fie nimic grav. Nu pricep ce e cu inceputul de fimoza, toti bebelusii au fimoza fiziologica.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
HaveF8 spune:
Salutareeeee
Uite ca iar revin dupa o vesnicie. M-am intors demult din USA dar acasa ba mi s-a stricat laptopul, asteapta sa-l repar...nu l-am reparat cumpara alt calculator, fa contract cu UPC-ul ptr internet, asteapta 2 saptamani sa vina sa-l instaleze..nu au venit...am reziliat ca m-am enervat...fa contract cu ClikNetul...si IATA ca in ziua de Craciun a dat Domnu' si am intrat iar pe net dupa muuuult timp. Acum va scriu asa 2 randuri, asa ca pentru un semn ca "i'm alive" dar o sa mai scriu intr-o alta zi mai multe. Sarbatori fericite tuturor si sa va bucurati de bebeii care sunt asa de mari acum. M-am mai uitat pe pozele voastre si am vazut ce flacai si domnisorici frumoase avem. Poate aveti timp sa trageti cu ochiul si la randunica mea sa vedeti ce minune are mama
HaveF8 si
Ana Martina
Aici cateva poze cu noi
http://community.webshots.com/user/HaveF8
Yaia spune:
Poze de Craciun:
http://good-times.webshots.com/album/561890428SdbBSy
O zi buna!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
cecilia L spune:
Am vazut multe pozici tare frumoase.
Azi l-am urmarit pe bebe sa vad daca se intoarce de pe burta pe spate...rezultat fara probleme, chiar ii place.S-a mai intors si in celelalte zile dar mereu ziceam ca e o intamplare ca avea manuta pe langa el, dar azi mi-a demonstrat ca am baiat mare, inca este greu sa ne intoarcem de pe spate pe burta dar nu mai dureaza mult suntem aproape, putin mai mult elan si reusim.
In rest baiat cuminte, am fost azi in vizita,la matusa sotului meu care are caine, ne-a placut sa auzim catelul, nu ne-am speriat, doar ca, catelul era gelos pe noi, ca nu-l mai lua stapanul in seama si vb cu noi....deci rezultatul acestui Craciun printre altele este ca am facut lumea geloasa.....hihi....dar cand om creste, cum o fi??????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de Craciun
http://community.webshots.com/album/561880814jzXhxV
slippers76 spune:
Dar vaz ca petreceti nu gluma! Acum ne-am intors si noi din vizite. Am fost la finii nostri sa le ducem cadourile. A fost o harmalaieeee! dar a fost super fain, mai ales ca n-a trebuit sa pun si sa strang masa.
Sabina, frumoasa famelie, dom'le! Si arati super bine, nu te mai plange. Eu sa ma plang, ca sunt baba indata. Iar Sofia are o figura de dracushor poznas... iar Gheo de ingeras.
Teo, si io zic ca e ok Mihnutzu. Muci in kk avem si noi, si tot de la nas. Si culoarea nu-i super relevanta, atat timp cat nu miroasde a "stricat". Daca miroase acrutz, poa' sa fie si verde, si in cantitati mai mari si mai apos, nu-i bai. Noii am cazut in extrema cealalta, face la 2-3 zile in cantitati cataclismice, de se umple pana-n gat. Brava pentru cadoul Moshului. Si noi dupa Miruna am avut nevoie de lubrefiant, o perioada destul de lunga. Acum merge "ca uns", ca sa zic asa.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Yaia, super poze, super Craciun. Eu inca nu m-am invrednicit sa fac prea multe poze, dar vreau sa recuperez in seara asta.
Annisia, eu m-as oferi, dar noi plecam din Bucuresti de joi pana joia viitoare. Asa ca va ratez si de data asta. Dar va astept in ianuarie. Oricum, va urez de acum petrecere frumoasa.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by HaveF8
Salutareeeee
Uite ca iar revin dupa o vesnicie. M-am intors demult din USA dar acasa ba mi s-a stricat laptopul, asteapta sa-l repar...nu l-am reparat cumpara alt calculator, fa contract cu UPC-ul ptr internet, asteapta 2 saptamani sa vina sa-l instaleze..nu au venit...am reziliat ca m-am enervat...fa contract cu ClikNetul...si IATA ca in ziua de Craciun a dat Domnu' si am intrat iar pe net dupa muuuult timp. Acum va scriu asa 2 randuri, asa ca pentru un semn ca "i'm alive" dar o sa mai scriu intr-o alta zi mai multe. Sarbatori fericite tuturor si sa va bucurati de bebeii care sunt asa de mari acum. M-am mai uitat pe pozele voastre si am vazut ce flacai si domnisorici frumoase avem. Poate aveti timp sa trageti cu ochiul si la randunica mea sa vedeti ce minune are mama
HaveF8 siAna Martina
Aici cateva poze cu noi
http://community.webshots.com/user/HaveF8
bine ai revenit! Frumoasa foc Martina
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
slippers76 spune:
Ah, Teo, uitam sa-ti spun. Nici eu n-am o parere stralucita despre Stanciu. Am fost la el cu Miruna cand avea cam un an, si aveam niste probleme destul de urate cu stomacelul ei. In afara de faptul ca mi s-a parut infect cabinetul, nici "prestatia" nu m-a dat pe spate. Poate am avut eu asteptari prea mari, ca stii cum e vorba aia cu pomul laudat. Pana la urma ne-a rezolvat atunci Oros de la Medicover impreuna cu una din pediatrele de la Grigore Alexandrescu, doamna Jurjiu.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Si bv spune:
Mamici frumoase ale celor mai dulci papanasi si dulcetele, va doresc tot binele din lume alaturi de minunile voastre! Imi cer scuze ca n-am apucat sa intru sa va urez toate cele, dar n-am reusit sa ma organizez si am fost in urma cu toate!
Sarbatori fericite in continuare!
Poze