Cirese de Mai-Iunie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

LA MULTI ANI,MAMICI SI CIRESICI! Sa aveti un An Nou cum n-a mai fost nici unul pana acum, fara nici un guturai macar, cu succese rasunatoare pe toate planurile!

Sa nu uitam ca in acest an ciresele noastre vor pronunta propozitii intregi, pline de talc...vor incepe sa curga "perlele" si ne vor incanta din ce in ce mai mult cu ghidusiile lor

Va pupicim cu drag,

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

La multi ani ciresici si mamici si tatici si fratiori si surioare mai mari sau mai mici!! Anul asta sa aveti parte numai de sanatate si bucurii si ciresele noastre dragi sa fie macar la fel de rumene si puse pe sotii!!

Cami 21+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Nebuna de mine, iar cu www.flickr.com/photos/14372952@N04/2154364178/" target="_blank"> Tort,am muncit la el muuult, asa ca, sa faceti bine sa va placa, ca altminteri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

LA MULTI ANI SI UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI LINISTE PENTRU TOTI!

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase legate de Sabina, acum ma felicit ca am luat decizia de a avea un bebe asa de repede dupa Ilinca, Sabina e cuminte, mai cuminte decat era Ilinca la varsta ei, noaptea doarme cam dezlanat, mai mult doarme ziua, dar per ansamblu e bine.

arleena, multumim de aprecieri, e frumos tare cu 2 copii, hai, tu cand il faci pe al doilea?

lacramioara, sa stii ca seamana fetele intre ele, nu gluma, am vazut si noi, ne-au mai zis si altii... se vede ca e aceeasi matrita apropos de torturi, am facut si eu unul ieri de revelion, a iesit f bun, am gasit reteta pe un blog al unei tipe, ea zicea ca i se pare cel mai bun din lume, ma rog, am mancat altele si mai reusite, dar a fost bun, pana la urma, pt cine e interesata, reteta e aici: (sper sa nu fie considerata reclama, dar mi s-a parut de toata admiratia tipa asta, sa vezi ce de retete are acolo)
http://savalaura.blogspot.com/2007/12/tortul-nostru-de-craciun-stele-pe.html

roxana, sa stii ca dupa epiziotomia aia nesuferita mi-am jurat ca nu mai fac copii ever, acuma ce sa zic, parca as mai vrea si un baietel, dar poate peste vreo 4-5 ani, sa ne revenim si noi putin

oana si ildi, felicitari pentru bebe, sa fie sarcinile usoare si sa aveti copilasi sanatosi!

ilinca n-a prea avut treaba cu bradul, nu l-a daramat, nu a fost f atrasa nici de luminite,intr-un fel e mai bine, ca deja imi faceam scenarii legate de brazi daramati, copil lovit, etc... i-au placut m,ai mult focurile de artificii si pocnitorile de aseara.

Mergi la inceput

Ralucis, am vazut blogul, insa VERONICA e mult mai priceputa(vezi subiectul "Torturi si prajituri" de pe DC) si o buna profesoara.

Insa pana la ziua mea nu vreau sa mai fac nici un tort si nici o praji. Incep dieta, ca am pus vreo 3 kilos de sarbatori la pastrare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!!!

Va dorim ca anul 2008 sa va aduca bucurii si impliniri, sa aveti parte de sanatate sa va puteti bucura alaturi de cei dragi!

PS Am si eu tort - trebuie pozat asa bun...... foarte apreciat de Paul, care papa ca disperatul cand il vede

Oana 16+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

La Multi Ani imbelsugat si cu multa sanatate !

Superbe toate pozele si filmuletele, inclusiv pozele cu torturi !!!

Iata ca au trecut si Sarbatorile repede-repede: am facut brad, Alex a fost relativ cumintel, l-am impodobit mai mult de la jumatate in sus, la nivelul lui am pus doar globuri si ornamente care nu se sparg...ci doar se rup de agatatoare . A primit jucarii, cam multe, asa ca dupa ce l-am pozat am pus deoparte cateva cutii ca sa le am si in perioada care urmeaza drept noutati.
Eu am mancat cam mult , insa nu prea s-a pus, cam maxim 1.5 kg, dar care ma enerveaza pt ca s-su depus pe solduri si coapse...las ca de luni o las mai moale cu mancatul...
La Mall nu am ajuns cu Alex pt ca abia avea 4-5 zile de la eruptia cu varicela ( a avut doar vreo 10 bubite, dar pe fata nu ) si mi-a fost frica sa-l scot afara. Insa s-a imbracat sotul meu in Mos Craciun ( tocmai cumparase un costum sa-l dam nasilor nostri ). La prima vedere s-a cam speriat dar cred ca l-a recunoscut dupa voce asa ca am apucat sa ii fac poze cu "Mosul".
Tot la parintii mei stam, inca nu am terminat de amenajat la noi in apartament, mobila inca nu e toata montata...mai sunt destule de facut, insa eu pana la Craciun am stat numai in casa la parintii mei si apoi au urmat sarbatorile, deci mare lucru nu am apucat sa fecem...
De Revelion am fost la un restaurant cu nasii si alti prieteni ( suntem toti de aceeasi varsta ) insa muzica a lasat de dorit...in mare a fost ok.
Cam atat despre noi, tot zic sa pun niste poze dar inca nu le-am descarcat pe calculator.
La Multi Ani inca o data !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ia uitati aici, vesti de la un copac despre care n-am mai auzit demult!
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=113674

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

LA multi ani !

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ralucis - asa ma incurajeaza povestirile tale...continua! Imi place cum spui ce bine e cu 2 zane in casa. In cateva saptamani voi avea si eu 2 Feti-Frumosi si desi stiu ca la inceput va fi greu, va trece si perioada aia si voi intra in normal.
Momentan sunt cat China si ma misc din ce in ce mai greu.
Multam din suflet pentru site-ul cu retete; intamplator m-ai lovit fix in pasiunea mea: gatitul. Ador sa fac asta, iar dupa ce m-am lin istit din prima nastere asa ma relaxam. Acum fac din ce in ce mai rar, pt ca nu mai pot, dar ma incanta ca m-ai directionat catre gusturi noi si proaspete

Roxana 33 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput