* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (98) *
Raspunsuri - Pagina 18
raca spune:
Cornilia, Ven LalaD, Mariana .
Sa aveti parte de nasteri usoare si bebici sanatosi si nu va mai faceti atatea griji ca n-o sa stiti ce sa faceti cu bb. Sunt convinsa ca peste cteva saptamani o sa fiu si eu la fel ca voi dar acum incerc sa-mi spun ca maternitatea e un lucru firesc si vine instinctual si ca orium noi o sa stim ce e mai bine pt copii nostri. Cel putin asa sper .
Va pe toate si asteptam vesti.
34+ Razvan Gabriel
AMR 6 SAPTAMANI
Vine Barza!
grati.ela spune:
Tina sa traiesti, sa fii sanatoasa si tare tare fericita!
Ceska felicitari pentru bebe mic si dragalash!
Mariana curaj! Sa fiti sanatosi si Dumnezeu sa fie alaturi de voi in fiecare clipa!
La mine a coborat burtik...asta noapte am crezut ca voi naste...aveam niste trante in burta si dureri puternice ale oaselor bazinului si mai ales ale osului pubian. Nu am luat Nospa ci doar m-am rugat la Dumnezeu sa hotarasca ce e mai bine pentru noi. Azi a fost bine...i-am prins de cateva ori piciorusul lui Tudor...nu parea ca se sinchiseste...Ozi l-a strigat de cateva ori si deabia atunci a inceput sa-si schimbe pozitia...mesterea ceva pe la Doamna Fofo. Si ca o noutate...saptamana asta pe flacau il cheama Tudor Gabriel.
Am petrecut Craciunul cu bunicile (meme si buni!) si a fost supercald si tare tare bine! Maine vin finii si prietenii nostri cei mai buni si sper sa ne simtim la fel de bine.
Va pup si va urez Craciun fericit!
34+
AMR 5
nemary spune:
quote:
Originally posted by Nour
Craciun fericit fetelor si numai bebei sanatosi va urez si eu!!!
Sunt relativ noua pe aici... dar am vazut-o pe DARENE care a nascut in Emirate si vroiam sa o intreb de conditii, de doctori, de asistente... cum a fost? Eu locuiesc in Kuwait si cu toate ca sunt de ceva vreme aici, intru prima oara in contact cu spitalele lor... am vazut ca arate foarte bine, ingrijite... chiar pot spune luxoase... dar sper sa fie tot la fel de bine si la profesionalism.
Am 35 de saptamani astazi... si asteptam o mica bebelina...
bine ai venit printre noi. sa creasca mare bebelina din burtica ta si sa ai o nastere usoara. si noi tot azi am implinit 35 de saptamani
Mari 35 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Ceska, refacere rapida si Benji sa te faca sa uiti de chinul celor 35 de ore.
Tinna LA MULTI ANI! Numai bucurii si o nastere usoara
Cornilia, iti tinem pumnii pt.maine, o sa fie totul bine, curaj.
Darene, bine ai venit acasa. Inca o data felicitari si minunea ta mica sa fie sanatoasa si cat mai mancacioasa.
Ven, incep de pe acum sa-ti fac galerie, o nastere usoara si refacere usoara. bebicul sa fie sanatos si mancacios
Mari 35 bebe
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
NataliaS spune:
Fetelor, mi-am trimis iubitul si fetita la plimbare si am intrat sa mai impartasesc ceva din starile mele confuze cu cele care le mai traiesc...
Ven, Cornilia, Angi...imi vine sa numai cand ma gandesc ca maine dimineata la 9 tre sa fiu la spital...sa luam o decizie...nu sunt pregatita si mai ales am asa un sentiment ca mai trebuie sa stau...daca fata nu e pregatita sa vina, de ce o fortez eu??? si sa nu mai vorbim de faptul ca maternitatea e super aglomerata, ca si daca fac cezariana maine tot raman "copilul nimanui" in terapie intensiva fara medicul meu...si cine stie in ce salon cu tiganci nimeresc...si Ana va fi singurica acasa (adica fara mine pentru prima data)...si nu voi fi acasa sa inchin un pahar de sampanie cu dragii mei...ufff cat sunt de confuza si de deprimata...nu stiu de ce ...Anyway - va fi cumva...
Tinna - sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Ceska - felicitari pentru micul Benji! Refacere rapida si laptic mult pentru micul print!
Darene - bine ati venit acasa!
Laura - mersi de urari! la fel va doresc!
Natalia Stefania sapt 40 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Marianna - nastere usoara si rapida!!!Sa ne dai de veste!
Natalia Stefania sapt 40 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
zeririlouiza spune:
http://www.youtube.com/watch?v=Iyl3cA52nQ4&feature=related
daca nu la-ti vazut merita, la-m primit si eu ca urare de craciun
Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin
AMR 04 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
iulia82 spune:
Ciaooooo
Tre sa recunosc ca sunt cam nesimtita.Am uitat sa va urez sarbatori frumoase alaturi de cei dragi...dar...daca pana acum am fost gravi,acu sunt proaspata mamica...deci se intelege...
Va rog spuneti-mi si mie ce s-a intamplat cu Medamaya si Lala20,ca sa nu mai caut eu in urma
Si va pup pe toate pt grija care v-ati facut-o pt mine si pt urari.Imi cer scuze ca v-am facut sa va faceti griji dar chiar n-am avut cum sa va anunt
Acuma sa va povestesc ce s-a intamplat:
- pe scurt:internare in spital pt fix 4 saptamani, travaliu + nastere in 7 minute,fetita sanatoasa si frumoasa
- pe lung :
Stiti ca v-am spus ca e o problema cu colul la 33 sapt,ca s-a dilatat 2 cm,asa ca m-am internat in spital ca sa fiu sub supraveghere.Acolo am luat tratament cu Gynipral si Nospa si am stat numai la orizontala cu speranta ca voi duce sarcina cat mai mult.Am stat ca o regina in salon cu un singur pat, cu televizor,cu medici si asistente care umblau toata ziua dupa mine,care de care mai draguti.Dr meu care mi-a urmarit sarcina lucreaza in spital asa ca si-a dat tot interesul sa o duc pe micuta pana la termen.Cu greu l-am convins ca pe data de 19 dec sa-mi faca un control sa vedem cat m-am mai dilatat( atunci se implineau exact 37 saptamani si data de 19 e o data speciala pt mine si sotul meu:suntem impreuna din 19.04.1998 si sarbatorim in fiecare luna) Deci in 19 dimineata a venit la mine in salon si mi-a zis sa merg sa-mi faca controlul mult asteptat.Spre bucuria mea colul era deja de 7 cm,asa ca am mers sa-mi strang lucrurile din camera,mi-am anuntat familionu si am plecat frumos spre sala de nasteri.Acolo m-a urcat iar pe masa , mi-a rupt membranele si m-a rugat sa merg in camera de travaliu ca o sa ma apuce contractiile,iar cand o sa simt o presiune jos sa-l strig.Zis si facut.Am mers in camera...n-am ajuns bine ca m-a apucat prima contractie( dureroasaaaaaaa)...era ora 10 si 53 de min(m-am uitat la ceas ca sa-mi monitorizez contractiile).Mi s-a facut rau dintr-o data,am mers la baie unde m-a luat a doua contractie...stateam sprijinita in usa cand a venit dr la mine sa-mi zica ca iese la o tigara...dar n-a mai apucat ca am incepus sa urlu:IESEEEE...m-a luat dr(sau mai degraba l-am luat eu pe el) si m-a dus in sala de nasteri.Acolo am tot urcat pe prima masa si urlam( nu tare) ca iese copilu...biata moasa se chinuia sa-si traga manusile pe maini,asistentele pregateau sculele,una striga dupa neonatolog...era asa cam ca la nebuni.La urmatoarea contractie am impins si a iesit caputul iar apoi toata mogaldeata.Ora nasterii:11 fix.Deci nastere maraton,cum ziceau medicii...dupa ce au curatat-o pe Iris de secretii mi-au pus-o pe piept.Doamne...a fost incredibil...era asa micuta si lipicioasa...
Epiziotomie nu mi-au facut,dar m-am rupt un pic...mi-au pus doua fire,dar a durut cusutul mai rau decat nasterea..pe cuvant...
Deci cam asa au stat lucrurile pe la noi.Acuma suntem in sfarsit acasa,cu tati..ca tare greu i-a fost singurel atata vreme.Suntem mancaciosi si cuminti.
va pun cateva poze cu micuta si sper sa pot tine cat de cat pasu cu voi...V-am pupacit!!!!
POZE IRIS
Iulia mami de fetita IRIS MARIA
AngeliquedeS spune:
Natalia, o shoseta (adik eu) incurajeaza/incearca sa incurajeze o alta shoseta (adik tu)
Fata e pregatita, asta e clar, dupa ce a stat 40 de spatamani trecute fix in burtica e mai mult decat pregatita. si nu trebuie sa iti spun eu de pericolul care inseamna faptul ca sta prea mult in burtica...
Eu incerc sa ma linistesc gandindu-ma ca de-acum gata, trebuie sa iasa, indiferent cum, numai sa fie bine...
Louisa, super clipul, il stiam dar m-am amuzat din nou.
Nour, bine ai venit!
Ven, unde esti, mami, eu sunt aici pt tine!!
Eu am facut baie, mi-am spalat pleata cum spune Nati si acum vreau sa ma epilez, sa ma retusez de fapt. Pe urma manichiura si pedichiura...
Fetelor, in cazul in care poimaine tb sa imi faca cezariana, am voie sa pap maine? Ca am auzit pareri in care nu tb sa mananc nimic, cica. Eu m-am gandit macar o supitza ceva...
Pupici,
Angelique 40+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: Pana pe 27!