* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (98) *
Raspunsuri - Pagina 17
Nour spune:
Craciun fericit fetelor si numai bebei sanatosi va urez si eu!!!
Sunt relativ noua pe aici... dar am vazut-o pe DARENE care a nascut in Emirate si vroiam sa o intreb de conditii, de doctori, de asistente... cum a fost? Eu locuiesc in Kuwait si cu toate ca sunt de ceva vreme aici, intru prima oara in contact cu spitalele lor... am vazut ca arate foarte bine, ingrijite... chiar pot spune luxoase... dar sper sa fie tot la fel de bine si la profesionalism.
Am 35 de saptamani astazi... si asteptam o mica bebelina...
danybv spune:
CRACIUN FERICIT !!! TUTUROR
TINNA, La Multi Ani !!!!, iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de familie.
danybv38+Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
AMR : 2 SAPTAMANI !!!
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, am venit si noi de la nasi si chiar am dormit o ora, am dormit bine, bine.
Ven, Cornilia, si eu sunt o furtuna de ganduri si emotii, trec atat de rapid de la o stare la alta de ma sperii si pe mine. Nu va mai scuzati ca va plangeti, suntem aici cu toatele si toate facem acelasi lucru, ne sustinem reciproc!
Shose, ne-ai facut sa ne cam gandim la tine zilele astea!
LalaD, suntem in aceeasi oala, abia astept sa vina seara de maine sa imi sun dr sa vad ce si cum pt poimaine.
Eu am dureri de spate non stop deci oricum nu cred sa o mai duc mult, dar prefer varianta cu mersul la spital cand e ea de garda ca sa fiu linistita ca e cu mine.
Mariaana tinem pumnii si incepem galeria!!!
Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: 2 zile!!!! Wow!!!
remiclea spune:
buna fetelor. am intrat si eu sa va urez un CRACIUN FERICIT TUTUROR, felicitari proaspetelor mamici si Mariana, sa ai nastere usoara si bebe sanatos si mancacios
37+cu Alexsandra-Elena?
poze
zeririlouiza spune:
Fetelor intru si eu cam tarzior sa va urez un craciun fericit, sper ca ati gasit sub bradut ce va0ti dorit chiar daca celel mai frumoase cadouri pentru nou sunt clopeteii care au venit pentru unele si care vor veni in curand pentru celalalte dintre noi.
Ceska sa-ti traiasca bebeul
mariaanna nastere usoara
Tina S, la multi ani sa fii sanatoasa sa ai un bebe sanatos
Louiza 36s + Yasmin
mai avem putin
AMR 04 SAPTAMANI
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ellenuta spune:
TINNA! LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!!
38+ EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
CRACIUN FERICIT DRAGI ZUZICI!!
noi am fost la mama, ne-am giftuit cu papa bun si acu abia astept sa stau la tv cu burta in sus!! bebe e cuminte, mi-a mai dat cateva in col de am avut emotii dar cred ca saracuta e inghesuita rau ..
de maine trec pe fructe ..
ceska felicitari pentru bebe benji. sa fie sanatos si papacios!!
38+ EVA MARIA
AMR 2 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
AngeliquedeS spune:
Am vrut sa o trec pe Ceska pe listuta dar nu mai stiu exact cand a spus ca a nascut. Duminica? Luni? la cat a stat in travaliu saracuta nu mai stiu. cel mai bine o asteptam pe ea vineri sa ne dea toate datele. Pupam fata si clopotelul!!!
Pupici,
Angelique 39+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: 2 zile!!!! Wow!!!
Gina M spune:
Fetelor, sa vedeti cateva faze la mine!
Seara cand merg la somnic am tendinta sa dorm tot pe o parte ca asa e mai bine pentru BB din burtica iar ceva mai devreme cand am papat, m-am trezit mangaind burtica cu multa dragoste si asteptand ca puiul sa inceapa sa miste iar el, doarme linistit in patut!
Cele care inca mai aveti burtica, merge-ti si faceti-va poze,bucurati-va la maxim de ea, caci o sa va fie dor de aceste trairi deosebite si unice din viata.
Personal, ma bucur ca am putut trai:'odiseea sarcinii in 40 saptamani' la maxim.
Am savurat fiecare clipa iar timpul alaturi de voi a fost si este unul, tare frumos!Ma bucur ca existati si ca face-ti parte din viata noastra.Va
Poze - David Jonathan!
irlandeza spune:
Nour, bine ai venit la noi.
Mariaanna
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
38+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 9 zile !!!