Hmm..io cred ca e o cheie(surubelnita) dinamometrica cu care se desface un surub( de la o roata de la masina de ex.). mai mult ca sigur.
ah, cand am vazut ca a aparut ceva nou la "raspunsuri" am crezut ca sunt noi indicii de la admin!
(deci 100 de euro se REPORTEAZA, nu se RAPORTEAZA ...ma iertati, am si eu un fix cu gramatica)
mai, dar si daca nu ghiceste nimeni sper ca tot ne spuneti ce sunet era, ca suntem multi cu pastilele de inima pe aici..
in sfarsit m-a ales si pe mine trifoiasul! bine ca am zis ce aveam pe inima, ca incepuse sa ma macine rau...
Buna
Am si eu o intrebare, va rog daca stiti
Am fost aleasa sa raspund si din greseala am inchis fereastra cu solicitare raspuns
Cum fac sa raspund la intrebare?
Multumesc si astept raspuns daca stiti sau daca ati patit la fel
Cristina nu mai poti face nimic acum,decat sa astepti sa fi aleasa inca odata de trifoias,succes!!
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaF Buna Am si eu o intrebare, va rog daca stiti Am fost aleasa sa raspund si din greseala am inchis fereastra cu solicitare raspuns Cum fac sa raspund la intrebare? Multumesc si astept raspuns daca stiti sau daca ati patit la fel Mami de Alexa(06.12.2004) |