LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

shoshika , danita - felicitari pt primii pasi ai fulguletilor !

bambo - imi pare rau, bine ca sotul e ok

felicitari pentru baietel aelita !!

dbunny - voi cum ati petrecut noaptea asta?

deeea ce mamica tanara :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Va multumesc din suflet pentru rapiditatea raspunsurilor....nu mai am avut timp sa intru aseara sa va multumesc....nu mai am dormit de duminica seara....doar cat atipeam...sunt franta...Mark e tot asa de rau...febra...38,5....tuseste rau de tot...aseara a si vomitat....nasuc infundat....muci la greu...ma doare sufletul cand vad cat se chinuie....dar totusi e un luptator...cand il vad ca are temperatura si el danseaza....si rade...!
Astazi la 2 mergem la pediatra....sper sa nu fie ceva la plamani....niciodata nu a fost asa de bolnavior...!
Va pup si va multumesc inca odata pentru gandurile bune si pentru sfaturi!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Of of of. Venit de la urgenta Grigore Alexandrescu. Garga cred ca n-am vazut-o a vrut sa se urce pe o servanta si probabil a dat cu gura de ea, eu am gasit-o stand in fund. Timp de 1 ora aproape continuu a plans si i-a curs sange siroaie din gurita. Ma gandeam ca multe dintre voi ati spus ca s-au lovit si ca le curgea sange. Noroc ca am sunat pediatra si a zis de urgenta la spital. Nu e de joaca...poate fi ceva simplu...dar....garga si-a spart legatura dintre gingie si buza superioara destul de rau...i-au pus trei copci la chirurgie estetica, pe viu, cu un spray doar amortit locul. Nu m-au lasat inauntru. Spun ca nu e de joaca, pt. a nush cata oara vad ca e cert ...tre sa mergem la urgente cand e ceva...i-au dat antibiotic pe buna dreptate sa nu faca infectie si antinflamator. Cica oricat de mica e spartura se poate comlica de la mancare. Of tre s-o spal cu seringa acolo de 10 ori pe zi si nu sta...revin. Sunt tupalata lau!!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Offff,KIKINEATA,imi pare rau,draga de eace chin.Refacere rapida!!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

copci pe viu la gargarita saracuta...acum cum e ?

bambo imi pare rau de masina voastra, dar bine ca sotul n-a patit nimic, si voi nu erati cu el...ca ati fi luat o sperietura de toata frumushatza...cum n-are cu ce merge la lucru timp de 2 luni? tren, tramvai, autobuz, masina de inchiriat? pe termen foarte lung nu-s asa scumpe dupa cate stiu eu...

dayanara..am avut noapte mai buna decat cea de ieri dar nu ne laudam...a adormit la 10.30 foinduse, s-a trezit la 2.30 putin, apoi la 4.20 pt laptic. de la 6.30 n-a mai vrut sa doarma deloc, vorbea, se juca, canta, dar de dormit ioc. Mi-ai spus si fetele de la cresa ca-l vad tare activ, se joaca ca un copil de 3 ani, e foarte atent nu vrea sa piarda nimic, dar de unde atata energie pe el??? ieri nu i-am mai dat mandarina...sa fie antibioticu? ca-i singuru care il mai dau..

aelita...felicitari mami..acusica ai perechea

alexandra..sa ne vii cu vesti bune

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Sunt o Lola in toata puterea cuvantului, acu 2 zile a cazut rau din pat dupa baie era in prosop eu am intins o mana sa iau ceva din dulap, ea vrut sa se dea jos dar era infasurata si a cazut rau ca niciodata. Azi si-a spart ingrozitor gingia. Doamne dar cand merge,merge asa bine si pot sa n-o supraveghez mereu si ea se catara...Doamne cat a plans continuu si dupa cusatura tot curgea sange. Nush de ce, ba da de proasta ce-s, simteam ca asa de sarbatori sa nu pateasca ceva si iote doua dintr-o lovitura.

Gata cu ale mele!

Alexandra, sanatate multa, ai fost la pediatru?

Shoshika, Danita bravo pt. primii pasi! Vroiam sa pun filme da' nu-mi mai arde!

Dianarus, ce tari sunt filmele cu Marc!! Cum pui filme pe picasa ca io nu pot! Si da ai mare dreptate cu mesele unui copil de un an.

Aelita, felicitari pt. baietel.

A-deju, Laura, Marani...iesiti la interval sa ma binedispuneti ca-s varza rau!!

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Am uitat sa ve impartasesc o veste: am primit nationalitatea spaniola. Nu stiu de ce nu-s asa bucuroasa cum am crezut ca o sa fiu timp de 2 ani cat am asteptat de cand am bagat actele, si mai am de ateptat fro 2 luni pana la depunarea juramantului si mai stiu eu ce incalcituri cu schimbarea numelui de familie, acte spaniole si alte bazaconii...

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Dbunny, acum doarme. A venit tati la spital dupa noi de la birou, ne-am intors acasa dupa vreo ora pe-acoloo, am ajuns plangea ti se rupea sufletul. Am schimbat-o, nurofen, antibiotic, doar 100 ml lapte apoi radea, dansa in scaun, adormise in masina vreo 10 min saraca de atata plans si durere si cand s-o duc in casa s-a trezit. Of si tocmai manca bine, era bine...Sper sa fie bine maine la control din nou.

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

kikineata hai nu te mai invinovati, toate am patit-o, si o s-o mai patim, Dani saptamanal cade si da cu fata de jucarii, si mai tot timpul are o vanataie pe undeva la vedere, ca pe genunchi nici nu va povestesc. Si gingia si-a spart-o la cresa..si a curs mult sange, fetele ziceau ca dupa cazatura Dani a papat bine, el papa cam la 10, si la 1 jumate aproape 2 cand m-am dus dupa el inca mai sangera putin, si i-au schimbat bluzita de pe el, asa ca imi inchipui cat ar fi curs...si mi-era frica sa nu-si fi rupt vreun dinte ca tare neagra se vedea gingia. era doar sange inchegat.
Hai nu mai fi suparici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Of, of...am intrat sa va mai vad si citesc despre dulcea gargarita...imi pare atat de rau. Kikineata, hai, fii barbata, tine-o in brate, ajut-o sa uite durerea. O sa fie f.f.f bine, ai sa vezi! Va pup de mii de ori Si nu te invinovati, probabil nu a fost un impact f f puternic, dar s-a lovit in zona aia sensibila si de aceea a sangerat atat de mult.

Cu intarziere urez si eu La multi ani, micutzului DAVID de Deea Sa cresti mare si sanatos, fulguletz drag!!

bambo, imi pare rau si pt. accidentul sotului, dar bine ca n-a patit nimic, restul se poate repara. Asta sa fie cel mai rau lucru din viata voastra...
Am vazut si pozele voastre...mama, cat de frumoase Craciunite are tata!!! Iar Craciunita-Mama a fost sexi rau de tot, pai cred ca tata inca era ametit de imaginea ta de vis..si buuuuf!! Vezi, tu esti vinovata!! Ca esti prea frumoasa
Dandusule, sanatate Crinutei!! Ma bucur sa te aud, tare ma bucur.
Dianarus, mai, dar Marc al tau e de-o energie debordanta, copilasul asta n-a fost niciodada bolnavior...Sa va tina voia-buna toata toata viata!
Ruxandra, mi-ai facut o pofta de a-mi simti toti muschii in actiuneeeeeee, ca tare frumos ai mai descris...Si cum eu stau la shes, am ales metoda Flore&Nicu pt. activarea musculaturii..
Bravo lui Matei, auzi la el, coboara singur singurel partia!! Si ma bucur ca esti fericita!
Asiza, cum a fost la medic?? vrem vesti bune despre fumosul Denis!!!
Hai ca tre sa fug paaaaaaaaaaa

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput