LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Alexandra-tinem pumnii sa nu fie nimic grav

Kikineata-offff nici nu vreau sa ma gandesc mitititca sa treaca repede
si noi am patit-o cu spartul buzei,cazutul din pat chiar de craciun si-a facut cucuise mai intampla nu putem fi cu ochii pe ei tot timpul,lasa ca o sa fie bine

Dbunny-de mers ar putea merge la munca daca ar mai avea pe ce lucra,el lucreaza ca persoana fizica cu masina proprie deci nu mai are nici carnet si nici masina ,partea buna e ca i-a dat 2 sapt preaviz si mai poate lucra pe alta masina,dupa o sa stea acasa pana ia carnetul si reparam masina
Feclicitari pt cetatenie

Roxanica-

fug sa pap ceva cat doarme

ieri am mancat dulciuri pt tot anul,de la suparare

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Hai ca mai pot sta putin...
Alexandra, multa sanatate lui Mark. hai ca 38,5 nu e febra mare deloc, noi am avut 40,3 la 6 luni, deci...Iar daca danseaza si e vesel, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Noi la raceala fara febra am luat doar Ambroxol 7 pic/3 ori pe zi, spray nazal si numai la durere/disconfort Nurofen.
Dbuny, felicitari pt. cetatenie!! Sa aveti nopti linistite cu micutul Dani! E atat de frumos , cu buclele alea de inger incat nu mi-l pot imagina marait, chiar te rog sa pui poze cu el plangand. O sa ziceti ca-s nebuna, dar mie asa dragi imi sunt cand plang piticutii astia, zici ca-s cei mai necajiti de pe Pamant, plang asa c-un patos, din tot sufletelul lor. Bineinteles cand plang asa ca nu le dai voie sa scoata priza din perete sau sa se joace cu tacamurile de pe masa, nu ma refer cand plang de bolnaviori...
Raluca-u, ma bucur ca Adinuta s-a refacut atat de repede, e tare puternica mititica. Si felicitari pt. primii pasi!!

Hai sa va spun si despre noi. Mos Craciun mi-a daruit ce-mi doream mai mult si mai mult: cateva zile petrecute in trei, Cristi a fost liber pana azi. A fost atat de bine sa-l avem pe tati langa noi, de obicei, cand ne trezeam locul lui era de multa vreme gol si ajungea seara la 8 acasa. Acum a fost tot timpul cu noi, mai, da e lux sa te mai ajute cineva. Si chiar daca nu facea mare branza, am fost si eu si David fericiti sa-i auzim macar respiratia prin casa...Super! Dimineata David se trezea la 6-7 pt. laptic, si apoi il luam cu noi in pat si dormeam toti trei pana la 10. BOIERIE!! Dar cat de bine si de linistit doarme David cu noi, Doamneeeeeeeee, ce mult ii place, ce impacat si fericit e intre parintii lui!! Partea nasoala e ca dupa atata somn nu mai adoarme inainte de miezul noptii, dar nu ne pasa, chefuim cot la cot!
Si mai e o parte proasta: Cristi mi-a interzis categoric sa-i mai dau mancarica lui David pacalit cu jucarii, carticele, purtat in brate si aratat intrerupatoare, magnetii de pe frigider. De vineri dupa-amiaza David papa doar cat doreste, adica max 5 lingurite la fiecare masa si 500 -600 ml lapte/zi. Si Cristi dorea sa-mi demonstreze ca asa va ajunge sa manance mai mult si cu placere. Ei, nu i-a iesit, a ajuns sa nu pape nimic. Dar asta-i problema veche!!!
Hai ca acum chiar trebuie sa plec. Va tzuc pe toate si sa ne auzim cu bine!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am revenit si noi de la medic...Denis are ceva traheita nu-stiu-cum...trebuie sa facem aerosoli cu adrenalina vreo 3 zile apoi continuat cu aerosoli cu solutie de bicabonat si in paralel dat Humex. Prin urmare am mai gaurit bugetul cu 220 ron pentru ca ne-am cumparat aparat de aerosoli. Si ne-a mai incurajat doctorita spunandu-ne ca sigur a luat Denis si varicela intrucat e cea mai contagioasa boala si daca a stat nas in nas cu varu-so cam mult timp, asta e...Sper doar sa apucam sa plecam si sa ajungem in uk inainte sa erupa boala. Deci s-ar putea sa plecam mai repede, poate sambata. Sa vedem...

Revin...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kikineata - imi pare rau de tot , saracuta cat o fi durut.o, dar nu te invinovati, uite ivan era cu noi la masa, statea in carut a stranutat si a dat cu gura in masa,daca datea in muchie putea fi la fel, deci ori cat ai fi cu ochi in 4 tot se poate intampla, stiu ca pe urma te simti nasol si eu la fel patesc.

dbunny - felicitari pt nationalitate! bucura.te zau ca
merita

roxanica - ma gandeam la tine, nu stiu de ce si cand am dat refresh am vazut postul tau :)

i.am luat o cutie de lapte 3 cu cereale gata facut, acum problema e ca nu as vrea sa.i dau in biberon sa inceapa sa.l asocieze si pe asta cu biberonul si sa traga aer sa patim la fel...i.as direct din pahar normal, sa fie vreo problema? se poate ineca nasol ?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

asiza - poate cu aerosoli terminati cu bolile respiratorii ca vad ca toti ce au facut tratament sunt bine acum, sper sa plecati cat ma repede :) acolo va fi mai bine

roxanica - sa stii ca si mie imi plac mutritele cand plang :))) mai ales cand isi pun buza de jos peste buza de sus ma termina

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bambo, imi pare rau pt necaz, dar bine ca nu a patit el nimic, zau ca asta e tot ce conteaza in final. cumva veti gasi solutii pt cele materiale. mult noroc de acum sa treceti cu bine peste.

alexandra, sanatate! eu nu ti-am mai zis nimic aseara, ca ti-au zis fetele. pt tuse la noi a mers eurespalul+ambroxol iar pt mucisori mar plus (e apa de mare), aspirat, apoi genticol (e antibiotic gentamicina, actioneaza doar local), alternativ cu protargol (=colargol). si aerosoli cu fluimucil(fiole)+ser.

kiki, offf, saracuta ce a mai suferit. nu-ti mai face procese de constiinta, ce a fost a fost. doamne-ajuta sa nu se mai intample niciodata! pupam apasat gurita de gargarita! si ca sa vezi ca si altele sunt lole (si io adica) azi se juca cu o tava, eu proasta am uitat ca e taioasa pe dedesupt si s-a taiat la mana pana la sange... n-a plans, doar se uita lung la incheietura inrosita...

kikineata, cele mai multe poze+toate filmuletele le fac cu telefonul mobil (sony ericsson k800i) ca ala il am mereu la mine, le descarc pe pc printr-un port bluetooth si le incarc prin picassa pe pagina mea de poze. nu le editez, nu le fac nimic in plus...

ruxandra, si eu as vrea sa traiesc senzatia aia pe partie. dar nu are cine sa ma invete... si cand am incercat acu 2 ani... am cazut asa rau ca nu mai am curaj sa incerc de capul meu...

roxanica, am mai spus acum 2-3 pagini. eu n-am putut sa-l las sa faca foamea, mai ales ca lua antibiotice la greu... incearca si tu 2-3 feluri, chiar 4, la fiecare masa. pe covor, la joaca. noi doar asa am trecut peste perioadele de inapetenta fara sa slabim prea mult. stiu ca la voi e problema cronica, nu doar boala/medicatia, asa cum a fost la noi, dar merita sa incerci. uite asa era programul nostru: 7-8:lapte; 10-11: un pic de suc/apa; 12-13: ex.legume cubulete/mar copt/iaurt cu cereale/bucatele de paine (din fiecare max 5 lingurite), totul dura 1-1.5 ore, totul era in joaca, per total lua 100g; 18-19 ceva asemanator cu pranzul, total tot cam 100g; 22-lapte. intre mese doar lichide, apa/ceai, nu bea mult. oricum, la capitolul ciorbe/supe/felul 2, cand nu manca mai nimic... faceam papa doar pt noi si din mancarea noastra gusta de curiozitate, alea 3-4-5 lingurite... de cand e sanatos am revenit la 3 mese solide si copioase, ceea ce va doresc si voua!

asiza, offff, nici nu stiu ce sa mai spun... aparatul ala e bun la casa omului, noi il folosim toti 4 de cand l-am luat in octombrie, nu plange dupa banii aia. plecati mai repede? poate ca e mai bine. si daca chiar face varicela... asta e. ce poti face? fruntea sus, mami! macar o bifati pe lista... ioi, sper ca odata ajunsi acolo sa va linistiti si sa va bucurati de sanatate. de la ce a facut traheita aia?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

off, Kikineata, tare rau imi pare sa aud ca a suferit mititica ta! ...Sanatate multa; vei vedea ca se va pune repede pe picioare, va fi vesela si activa ca inainte, intrucat astia mici uita repede de durere, ace, spalaturi piscatoare si alte cele...
Bambo, poate va puteti rezolva de carnet doar o luna...daca cunoasteti pe cineva in bransa ...Sunteti doua craciunite ffff frumoase
Dbunny, si Denis faca kk doar in picioare, sprijinit si cu ochii iesiti din orbite + mutrita rosie si concentrata...dupa toate astea ne serveste un zambet laaaaarg
Dayanara, eu i-am dat din cana direct, cu bavetica la gat si ii controlam eu miscarile evident. Nu s-a inecat.
Roxanica, asa-i ce fain ii sa fie si tati acasa?!?

s-a trezit...musai sa fug...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

dayanara, din canizta cu cioc nu ar vrea? in loc de pahar efectiv...
marc nu bea decat din bibe, ce-i drept nici nu am insistat cu canitza cu cioc... dar sunt multumita de bibele avent cu tetina cu flux reglabil, chiar nu pare sa traga aer cu el... chiar vroiam sa intreb ce folositi voi, de spuneai ca trage prea mult aer...

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

dayanara, din canizta cu cioc nu ar vrea? in loc de pahar efectiv...
marc nu bea decat din bibe, ce-i drept nici nu am insistat cu canitza cu cioc... dar sunt multumita de bibele avent cu tetina cu flux reglabil, chiar nu pare sa traga aer cu el... chiar vroiam sa intreb ce folositi voi, de spuneai ca trage prea mult aer...

de canita cu cioc avent s.a plictisit, cu cioc si supapa, din pahar cu paiu bea apa doar, biberoane am de toate, chicco, suavinex, avent, nuk si or mai fi, singurele care i.au fost mai bune si bea si acum sunt doctor brown

acum sigur nu mai trage aer mult si stomacul e mai matur dar el tot va asocia laptele cu biberonul si de asta mi.e frica, si asa fi vrut sa incerc din cana normala

ivan si dayanara

Mergi la inceput

dayanara, n-am stiut ca ati incercat atatea biberoane... offf, incearca si cu pahar sau canita simpla, dar pune putin, si da-i cu grija. eu sunt cam fricoasa cu innecatul/varsatul, inca nu am curaj. bine ca noi bem din bibe cu drag...

cateodata stau si ma gandesc cat de fraiera sunt ca nu ma bucur mai mult pt lucruri marunte, ca de ex. faptul ca bea cu placere lapte din bibe, ca-i place iaurtul acru sau ca nu plange cand ii clatesc capsorul la baie. lucruri comune, 'de doi bani', cum se spune, pe care alte mamici si le-ar dori. am mereu tendinta sa vad doar lucrurile care ma supara... petele urate de dermatita, noptile nedormite sau sensibilitatea lui la boli respiratorii... am o mie de alte lucruri pt care sa ma bucur... fie ele marunte...

Mergi la inceput