LMA!! -Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (132)
Raspunsuri - Pagina 20
dayanara spune:
dianarus , si eu la fel ca tine sunt cu frica mare de inec, de multe ori ma gandesc ca ivan va manca bucati la gradinita cum ai facut tu cu ianis :)
ivan si dayanara
saryta spune:
Aelita - felicitari pt baietel ... sunteti o familie fericita ... sa va dea DD multa sanatate si un bb sanatos si frumos.
Alexandra - multa sanatate lui Mark 
kikineata - multa sanatate Gargaritei ... sa-i treaca cat mai repede.
Dbunny - felicitari spanioloaico
.
roxanica - ma bucur pt voi 3
... poate noul an o sa petreceti mult mai mult timp impreuna - ar fi minunat pt voi ... se vede cum radiezi de fericire
.
Asiza - multa sanatate lui Denis ... si drum bun.
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
madaluta spune:
Bine v-am regasit! va urez sarbatori fericite in continuare si multa sanatate. Noi am fost plecati la parintii mei, unde am petrecut un craciun de vis..zapada, bradut, colinde, cadouri si multa voie buna. Darius a fost un rasfatat de toata lumea , dar asa am mai scapat eu...A fost super...
A inceput sa isi mai imbogateasca putin vocabularul..spune: baboo(bravo)si bate din palme, data( gata),tei( trei), buni( bunicul)
Ieri am si taiat motzul( asa 2-3 fire cat am avut)..si gata...
Shoshica, danita: felicitari pt primii pasi
Dandusa: Crinuta nici nu are cu cine semana grasa..asa k nu tb sa te impacientezi k avea doar 8.5 kg...
Kikikeata: pupam buzita cusuta sa treaca repede. Eu cred k as fi lesinat acolo sa vad cum curge atata sange...Esti o mamica tare si cuajoasa...Nu te mai invinovati ..
Alexandra: iar sunteti bolnaviori? Ceva pentru cresterea imunitatii nu ii dai?Multa sanatate si sa nu mai faceti febra niciodata!
Bamboo: bine k sotul e intreg...e cel mai important!
dianarus: am ras cu lacrimi cand am vazut filmuletul cu " deschid usa si fug" . scump tare de tot!
Deea: am admirat pozele voastre de craciun ..dragute foc
Adeju: ce faceti? pe unde umblati? nici pe mess nu va vede omu'? Sau s-a pus motanila pe mancat si ati ramas fara provii si ati iesit la vanat ?
Madalina
20+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
Colaj de iarna
mamaana spune:
m-am intors la munca...
ce bine a fost cu 5 zile libere![]()
am avut si fetele racite: mai intai Isabelle, iar acum e Stephanie; a facut de cateva ori 37.5, nasul infundat la inceput de nu iesea nimic, iar acum parca nu se mai termina; in fine, a inceput sa doarma bine, deci e pe trecute
va dati seama ca nu am putut iesi pe nicaieri, dar tot a fost bine ca am fost toti acasa
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
mamaana spune:
aelita felicitari pentru baietel 
donia azi mergeti la nutcracker? sper sa putem ajunge si noi cat sunt socrii aici la vreun concert ca tare imi lipsesc: am avut abonament la spectacolele orchestrei simfonice din Oakville 3 ani (e mult mai ieftin decat in Toronto...)- asta e al doilea an in care nu putem merge
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Dbunny spune:
dayanara...deci si tu ai colectia intrega de biberoane ei? eu le am toate care le-ai pus tu(nuk n-am) dar am bebedue si chicco anticolici
te-am intrecut!
Intrebare intrebatoare: din paharul ala cu supapa si cioc... nu mai trage atata aer? de ce? tot trebe supt... din gauza gaurii mai mari? pai iaca fac gaura mai mare tetinei
asiza ...si noi avem aparat d'ala pt aerosoli...l-am folosit 2 zile;50% din pediatrii spanioli is de parere ca ar trebui folosite doar in caz de astm, si 50% le recomanda; ca sa ajute plamanii copilului sa respire mai bine nu care cumva sa se agraveze situatia...situatia lui Dani s-a imbunatatit si fara minunea aia care m-a costat si pe mine 42€.
chiar asa, Donia, pe uni-mi umbli? totu-i ok?
Bambo unde-s pozele cu craciunitele, ca la 14 luni nu-s...
vazut si filmutele de vitezoman mic de Dianarus
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
saryta spune:
Fac eu cap nou.
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
saryta spune:
cap. 133
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Pls dati-mi un sfat....Mark e super racit...are nasul infundat si tuseste...ce i-ati dat pentru nasuc infundat?dar pentru tuse...?
Mi-a dat doctorita ser efedrinat si i-am dat 2 zile si acum am vazut ca e pentru copii de la 12 ani in sus..
Innebunesc
alexandrade
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark![]()
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
pt nas infundat: vibrocil cate o picatura in fiecare nara de max 2 ori/zi sau ser efedrinat dar de concentratie 0.5% ca ala e pt copii mici ( o fi uitat dr tau sa-ti precizeze).. in restul zilei marimer la greu de cate ori e nevoie.. plus aspirat
pt gat nu stiu
si sanatate lui mark

de
Mark Andrei 23.11.2006