Cafea cu aroma de femei *60*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Al meu tot ma striga la culcare.Dar eu m-am culcat mereu pe la 3,4.Cum pz.m. sa dorm acuma.Cica tre' sa ne sculam devreme maine.
La 9 vrea sa fim in masina.Multe vrea el,parca vad ca plecam pe la 10,daca are noroc.

W

Wendy, zi-i ca puteti pleca de la 4 - si mergi direct in masina sa dormi.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si care e treaba ca trebuie sa te trezesti devreme? ... te urci in masina si te culci la loc ... care e problema?

Bey , si tu cu piruetele tale triplu tulup ... acum ma intrebi cand eu sunt la dublu? ... pai cine e ? io sau tu?
In schimb cumnatamea chiar se pirueteza bine ... eu fac doar intoarcerile in pirueta de 2 ori ... hai bine ... 1 1/2

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Wendy, si mie incep sa-mi placa botinele astea. La inceput mi s-au parut hidoase, dar asa reactionez eu

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

... pfoai , ca mie nu imi plac absolut de loc ... daca erau ceva mai

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aida, pai si de ce n-ai concurat la mondiale? Ehhh lenea pe tine, asa ai merita niste bice...auzi, ea face triplu tulup pe lac in loc sa faca la mondiale

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Eu nu dorm in masina cand sunt in dreapta,numai cand conduc,ca sa nu atipeasca al meu sau il mai atentionez.
Aido,nici nu mai vorbesc cu tine daca nu faci figuri libere,din alea in care te arunca dar te si prinde daca ai noroc,sau piruete din alea multe,multe pana dai in strabism.

Mergi la inceput

Wendy, pai nu trebuie sa stai in dreapta.

Iti faci culcus pe bancheta din spate. Pui o pernuta, o paturica si uite-asa nani pui pan' la Tulcea.

Ca sa nu adoarma soferul, ii faci cavea intravenos si-i dai drumul la o caseta ceva sa-i bazaie la urechi.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Cumnata e cu piruete din alea ...
... strabism zici?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Wendy, si mie incep sa-mi placa botinele astea. La inceput mi s-au parut hidoase, dar asa reactionez eu

Adina + Olivia Q1.04

daca dai click ai sa vezi si altele;unele shic dar altele chiar mi s-au parut nasoale.Alea negre cu toc inalt,clasice,parca raman mereu la moda.Ca nu se pot purta pe strada acum,e altceva.Eu am avut picioarele si mainile in gips,cand eram mica si cuminte asa ca botinele alea-s perfecte pt. mine.

Mergi la inceput

Bine ca voi v-ati gipsat cand erati mici ... acum e randul meu

Ce caseta sa puna mai adinelu cu cantece de leagan

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput