Cafea cu aroma de femei *60*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Pai atunci ramai 'la femme fatale',sa vezi ce coada o sa fie-n urma ta!Mai...variaza si tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Am fost azi si am patinat pe lacul de la Tormac. Suuuper frate. Am fost doar eu cu husbantu , sora si tata meu si ne-am distrat pe cinste.
Faza naspa e ca am tras o tranta cam naspa. Nu am mai patinat de 6 ani de cand o aveam pe Emma in burta si pana atunci am mai patinat in copilarie ... si eu mare si viteaza sa o ajung pe sora-mea care era pe sanie trasa de taica-miu. Si trec eu de jumatatea lacului in viteza si pe langa sania lor si cand sa fac si eu o rotire sa ma opresc in fata lor buuuum frate de am crezut ca imi ramane genunchiul intepenit in gheata.
In prima faza nu a fost asa rau , dar 10 minute dupa aceea am crezut ca nu mai am picior. Dar mi-am revenit si reamintit si pana la urma a iesit cum trebuie.

Asa ca dupa marea inghetare (ca nu am plecat de acolo pana nu ne-au inghetat ) am plecat in vizite la prieteni , la dus cadouri , colindat ... suuuper frate sa iti revezi prietenii si sa faci bucurii la copii.
Asa ca husbantu si taica-miu (care nu bea decat cand se simte bine = 1 data/an) au baut in fiecare casa si ne-am simtit bine.

Emma a stat acasa cu mama si nu a avut nici o treaba ca noi am fost plecati . Lasa ca mai trece inca o luna si o sa putem sa o luam si pe ea cu noi ... si sa fim mai linistiti.

Va pe toate , acum ma duc si io la ca sunt rupta.
Mai vreau la patinoar. Pana la urma poate o sa pot si eu sa fac piruetele alea ca lumea

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Atunci ramai 'la femme fatale',sa vezi ce coada se face dupa tine,ca sa nu mai vorbesc de contracte,cum te vad aia cum semneaza.Poti sa le vinzi si kk!
Lasa animalele,ca din astea sunt si la noi,la shopping ai apucat sa mergi?
Renii or fi fost la intensive care,surmenati de vizitatori sau poate nu le mai prieste frigul de arata asa de pricajiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hai ca m-ati inebunit cu brunetele astea. Pai pana la urma cred ca o sa ma vopsesc bruneta ... pana acum tot blonda am fost se vede?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aido,sa nu te lasi pana nu piruetezi ca lumea,numai sa nu nimeresti fro pojghita de gheata mai subtire...Oricum te invidiez pt. ziua frumoasa pe care ai avut-o.Aveai si tu nevoie de un respiro.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Hai ca m-ati inebunit cu brunetele astea. Pai pana la urma cred ca o sa ma vopsesc bruneta ... pana acum tot blonda am fost se vede?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Si numai 2 fluturasi ai?Io as fi zis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu Wendy, la shopping doar niste rahatisuri, desi sunt reduceri mari, uite ca n-am apucat.
Mai merg maine dimineata - dar mai mult de 2-3 ore n-o sa avem timp.
Desi maseurul e foarte incantat ca nu am facut shopping, si asa o sa facem amandoi la Viena.

Aida, stii sa patinezi cu piruete? Triplu tulup? (sau cum s-o zice?) wooooow

Wendy, la ce ora pleci maine? Da' de fapt poti sa dormi si in masina, ca nu conduci tu

Eu de rev n-am sa beau, ca eu o sa fiu sofer la intoarcere. Da' nu-i bai, eu oricum sunt paralela cu alcoolul. Complensez cu de-astea:

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Al meu tot ma striga la culcare.Dar eu m-am culcat mereu pe la 3,4.Cum pz.m. sa dorm acuma.Cica tre' sa ne sculam devreme maine.
La 9 vrea sa fim in masina.Multe vrea el,parca vad ca plecam pe la 10,daca are noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Aida, nu fii fraiera cu vopsitul, iti cumperi peruci. Stiu ca sunt si la noi, da' eu n-am incercat pana acum (decat niste meshe care nu mi s-au parut cine stie ce).

Aum am o peruca bruneta cu breton, sora-mea are una rosie (si mai lunga decat cea bruneta, care e lunguta si ea). Sunt super. Am sa-mi iau si eu toate variantele cand ajung acasa, sa nu dau banii pe vopsea aiurea si sa mi le schimb zilnic.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Faine botinele astea din dreapta.Cine stie cat costa?!Asa ceva sa-ti iei.
Mai bine rade-te ca sa alunece perucile mai usor.Adevarul e ca nu strica sa ai 1,2 peruci.

Mergi la inceput