LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (273)
Raspunsuri - Pagina 19
maraki spune:
Acina - La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta Ai mai urcat o treapta pe scara vietii si iti dorim sa urci in continuare cat mai multe, insotita de urarile noastre de sanatate, bucurie sufleteasca
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
mirela10 spune:
LA MULTI ANI,SA AVETI UN AN NOU MULT MAI BUN,CU MULTA SANATATE SI MULTE IMPLINIRI!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (20+) si dani(21.12.2005)
dana_ene spune:
La multi ani, BIA!
Noi am avut un Revelion tare reusit.
Am fost la restaurant, cu un grup de 7 persoane. Muzica buna de petrecere, atmosfera super, gashca pusa pe distractie, chef de chef ! Ca atare, am dansat mult-mult-mult, am ras la fel de mult si am strans amintiri frumoase.
Fetele au facut Revelionul cu parintii mei, la ei acasa. S-au imbracat frumos, au facut poze, au vazut artificiile (FICII, cum spune Roxanica) si, desigur, au mancat si-au baut sampanie de copii (NU BUN, din pacate, nu le-a placut ).
Iar maine... la birou .
Giova spune:
La multi ani pt. noul an!!!!
Sper ca trecerea in Noul An a fost ok si fara probleme.
Noi azi am venit din Paltinis, a fost superb, cateva zile la munte, in companie buna, cabana misto, zapada la greu.....dar un copil rau...care ne-a mancat zilele.
am vrut sa plecam in ajun de Rev., cand am vazut ca nu se potoleste si distruge frumusete de cabana. Nu puteam sa-l bat de fata cu ceilalti, mergeam in camera si de nervi. cine m-a pus sa-l iau? ca doar mama a zis sa-l las cu ei.
A mai fost o fetita de 4 ani si 8 luni, turbata ca si el, cu care se la greu, un baietel de 2 ani si 3 luni, care vorbea ca si fetita de 5 ani si era mai inalt cu un cap aproape decat Marco. Stefan a fost un cuminte, Marco nu-l lasa cu jucariile lui si vroia sa-l pupe si sa-l muste la greu. saracul copil, cand il vedea pe marco fugea din calea lui.
Cand il apuca nebuneala, pe copilul nostru, ieseam cu el la zapada, e innebunit dupa "pada muta, muta".
eu mi-am dorit un asa copil, dar sincer nu mai vreau...vreau sa fie cuminte, unde-l pun acolo sa stea....oare cand se va cumintii?
bai nu statea o clipa, il schimbat de 4 ori pe zi, caci stergea toata gresia pe acolo, butona tot ce prindea, a spart ceva cani, a dat jos tencuiala de la intrarea din terasa.....nu stiu daca ne mai primesc oamenii aiai.
Aaaaa...pofta de mancare...ciu-ciu. Nici lapte, nici mancare nu a prea servit. doar supa la plic, cremvusti, lapte putin si prin somn.
acum vad ca a papat si ciorbitza si tocana de pui cu galuste.
revin dupa ce mancam.....
Acina , multa fericire, sarcina usoara si o bebita sanatoasa!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Hello inca o data,
Am fost in oras si mi.am luat palton E din blana,negru, lung si elegant( nu este blana naturala ) Am mai luat din banii de la colind ai lui Angelo, un jeans pt. el si doua tricouri grosute. E un frig afaraaaaaaaaaa, imi venea sa ma imbrac cu paltonul nou dar nu a vrut Giorgos sa ies din magazin asa Revin mai pe seara, am fost si am mancat afara si trebuie sa ne facem siesta de dupa-amiaza
Giova stai! Marcolino are doar 2 ani, vezi tu mai incolo pe la 3-4 ani
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
T_Ioana spune:
La multi ani dragelor!
Maraki, imi pare tare rau ca nu a avut succes tortul, noua ne place tare mult si sper ca si musafirilor care tocami au plecat le-a placut. Sunt extrem de entuziasmata ca ne-au vizitat Silvia cu Alain si Jean. Mi-am dorit atat de mult sa-i cunosc si am fost tare impresionata de ei. Sunt o familie foarte frumoasa, oameni calzi si calmi, iar Alain este o minunatie de copilas! Este inalt bine pe langa Razvan, mi s-a parut mai slabut decat ma asteptam(dupa cum l-am vazut in poze) si este tare DULCE. Exact asta e cuvantul care-ti vine in minte cand il vezi! Nu s-au jucat impreuna (bineinteles) dar nici nu a iesit cu scantei. Tare mult ne-a palcut de ei. Iar Cristi a fost extrem de incantat de Alain, imi tot spune si acum ce copil frumos i se pare. Silvia este chiar mai finuta si mai draguta decat in poze iar Jean mult mai deschis si mai volubil decat mi-l imaginam! Sa sintetizez, mie mi se par o familie extrem de reusita.
Din punctul meu de vedere a fost o intalnire frumoasa(cam scurta, dar aveau oamenii si alte vizite de facut) si m-am bucurat tare mult ca am reusit sa ne vedem, de mult timp imi doream asta! Din pacate acum am vazut ca am vreo 3 poze mari si late cu spiridusii, sper ca are Silvia mai multe.....
Giova si Dana, ma bucur mult ca ati petrecut bine de Revelion.
Mirela.....ce face ficiorul mic?
Anca iubita, la multi ani, cu intarziere! Sa fiti sanatoase si tu si bblina de la purtator si sper sa va fi distrat super!
Maraki, sa porti sanatoasa paltonul. Am pus poze in drop cu tortul..dar se pare ca tardiv
Va pup pe toate, toate!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"
Denisam spune:
Acina- La multzi ani!
Eu va multumesc ca ati fost anul asta un partener placut de conversatie, ca mi-ati permis sa ne dragalim , pupacim , ciufulim , sfatuim , ciondanim , sa plangem si sa radem impreuna, sa numaram dintii, pasii, gramele de mancare .. sa mirosim pampersii !
VA PUP!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Giova spune:
Denisa ce frumos ai scris....
maraki imi pare rau ca nu a fost bun tortul, dar cum ai descris continutul...cred si eu. si eu vroiam sa vad motorul.
irina mersi ca ai fost pe faza cu subiectele pt. sarbatoriti.
Ioana parca ziceai ca nu te pricepi la poezii. Ma bucur ca v-ati intalnit cu Silvia si Alain.
Silvia lasa ca asa e si marco, dar la noi e demult probl. asta, nu numai acum ca e centrul atentiei si rasfatatul tuturor.
Ali ma bucur ca ai scris. va pupam si ai grija de burtic. tare frumoasa esti. cate kg ai pus, ca te-ai rotunjit la fatza.
Maraki poate se va cuminti la 3-4 ani...sper sa nu innebunesc pana atunci. Oricum sunt cu cartea lui Supernanny la pat, tare imi place, sper sa ne fie de folos sfaturile ei.
Dana ma bucur ca v-ati simtit bine de Rev. si fetele la bunici.
Irina noroc cu maraki, caci am crezut ca ti-a zis mediumul sa continui cu antibioticul. Cum e mario?
Any imi pare rau ca te-ai certat cu ai tai din cauza tatalui Ioanei. sper sa fi intrat cu bine in noul an si sa rasara si pe strada ta soarele.
Bombo imi pare rau ca s-au stricat planurile de Rev. Sper ca e bine prietena ta si nu sunt complicatii in urma operatiei.
janina ce mai faceti voi?
Moni eu inca sper sa revi la noi.
Maraki sa porti sanatoasa paltonul. eu stiu ca reducerile incep dupa 15 ianuarie, sau cand? ca vrem sa tragem un drum de Austria. sa ma anunti, please cand afli. Oricum cred ca intreb si fetele din Austria sa fiu mai sigura.
Cristina sper ca e totul ok. frumosului.
Bee sper sa nu raceasca si piticul. Insanatosire grabnica Anei.
Bianca, Pufu, Mirela, Ursu, paula si celelalate va .
s-a trezit piticul, caci a dormit putin pe masina si l-am culcat la ora 17.30.
plecam la cumnata putin...si cred ca il plasez pe marco la mama, sa mai respiram putin.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova, sant reduceri in Austria din 26 Decembrie Ajung pana la 70% la unele magazine.
la mine au venit socrosenii sa-l aduca pe Angelo, merg sa-i pregatesc papa...
aaa....mutumesc mult fetelor ( apropos de paltonul cel nou )
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3