LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (273)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu ascult antena1 dar se intrerupe, nu am imagine.Mai am si realitatea tv deschis dar si acolo tot la fel Astept sa vina Giorgos cu Angelo, noi santem cu 1 ora in urma.
Ioana, am strans la sirop cu servetelele de mi se terminase pachetul Se scurgea din blat si nu se mai oprea. Am scos tortul pe balcon ca deja o luase la vale o felie de kiwi. Vedem pana maine ce a iesit.
Fetelor distractie placuta de Revelion Ne asteapta 2008 Sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine in noul an

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Noul an, 2008, se asterne inaintea noastra ca un volum nescris de 365 de pagini goale.
Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

La multi ani pentru 2008, dragi mamici si pitici! Sa fim sanatosi, ca restul... le ducem noi cumva.
Eu vreau sa va multumesc ca existati, ca suntem aici, ca m-ati ajutat cand am avut nevoie, ca ati ras/plans alaturi de mine.
Noi am petrecut acasa, a fost chiar dragut, nici nu speram, ca 2 porumbei , dupa ce cu o zi inainte am avut niste discutii mai aprinse cu Vio... eh, bine ca a trecut cu bine.
Detalii... mai tarziu.
Va pupam pe toti.

http://www.elfyourself.com/?id=1331694396

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani 2008!

Avem poze de la munte...
Va pupam dulce si va dorim tot ce este mai bun pentru voi, sanatate, implinire si multa dragoste...

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sa aveti parte de noroc, sanatate, iubire, intelepciune si numai realizari
minunate in Anul in care am intrat!

La multzi Ani!

Dulcineea,Piscotzel si D&D

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI! Va dorim un nou an minunat!
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si azi in mod special LA MULTI ANI DIANA SI ANASTASIA!
Noi am petrecut relativ ok. Ieri o zi intreaga in bucatarie. LA 12 noaptea in piata la artificii, apoi la copii la somn. Copiii agitati zilele astea. Sper sa ne revenim cumva. Ana iar racita si evident (nu vreau sa cobesc) va urma Razvan. Sper sa fie macar forme usoare.

PS: MOni, hai si ne povesteste cum ati petrecut. Lasa si tu tacerea ca nu face bine!
Bee,

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

LA MULTI ANI!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI DIANA SI ANASTASIA!!!!!!!!!! sA CRESTETI MARI SI SA VA BUCURATI PARINTII.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Buna dimineata si la multi ani!

Cu intarziere si scuzele de rigoare: LA MULTI ANI, ANCA!

Ma bag la poze, ca am restante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Care Anca?
Pe mine m-a prins Anul Nou dormind m-au trezit rachetele la 00.01 Am stat vreo 30 min. si ne-am uitat pe geam, atat de frumos se vedeaaauuuu...este prima data cand le vad cum se sparg la nivel ca pana acum ne uitam de jos in sus Am incercat eu sa rezist fara sa ma i.a somnul dar trezita de la ora 5.00, mers la sv. dupa care bucatareala....asta e....Angelo nu s.a trezit deloc din cauza zgomotului, el adormise pe la 23.00 si era obosit. Ieri au venit bineinteles socrosenii la noi, au vrut sa vada capodopera mea de arta(tortul)a fost mancabil dar mie tot mi se parea fara gust Robert am vazut dimineata la el in camera ca doar a gustat deci nu i-a placut
Acum ma pregatesc de iesit in oras, sant reduceri si trebuie sa caut palton pt. mine.
haideti fetelor, bagati aici cum ati petrecut

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput