LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (273)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Any tatal tau s-a dus in club??

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

nuuu...tatal Ioanei a plecat in club!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

LA MULTI ANI 2008 ! Sa aveti un an mai bun cu multa sanatate ,fericire si impliniri !

Any hai nu mai fi suparata ,nu intra in anul nou cu sufletul mahnit , asa sunt barbatii uneori , mai bau cu batzul in balta, dar uita-te la printesa ta si vezi ca ai pentru ce fi fericita

Si la noi s-au schimbat planurile trebuia sa mergem la niste prieteni sa facem revelionul , o gasca de 30 de persoane , totul pregatit , platouri cu mancare , prajituri , tot ce trebuie dar gazda, o prietena tare draga mie a ajuns in spital de azi noapte cu febra mare a nascut de curand si ma gandesc sa nu fie ceva complicatii in urma operatiei de cezariana . Acum nu mai conteaza decat sa se faca ea bine cat mai repede iar noi vom petrece acasa cred ...

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu sunt prin bucatarie, am intrat sa va urez si eu La Multi Ani !!!!!!!! si tot ce va doriti, eu muncesc de zor la curcan, Irina pun poze, mai putin cu rezultatul daca nu e notabil
Alain e mai bine, a facut 37,8 dar e ok dupa Panadol.
Am terminat supa de gaina si ciorba de burta, aperitivele si salata de peste, mai bag curcanul la cuptor si gata.
Pupici la toata lumea, o sa intru is mai tarziu.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani!

In curand decolam si noi la niste prieteni
ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Ne dorim si va dorim ca 2008 sa vina cu sanatate, fericire, bucurii si impliniri si sa fie un an mai bun decat precedentul!

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Aducānd cu el stralucire si belsug,
ecou de colinda si vesel glas de clopotel,
farmecul sarbatorilor strabate veacurile
si ne poarta, an de an,
pe aceleasi minunate aripi de vis.
Fie ca noiane de fericire si noroc
sa va īnsoteasca pasii pe drumurile
pe care le veti strabate in noul an, iar
visele sa va fie īncununate cu bucuria īmplinirii!
LA MULTI ANI 2008!

Eu am terminat ciorba de burta, friptura o pun mai tarziu la foc, am ornat tortul si mai am de spalat pe jos si baile si GATA.......doar sa mai fac si eu baie

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvia, tare harnicuta! Pupici lui Alain, sa treaca febra si sa nu mai faca!

Maraki, hai spune cum a iesit tortul! L-ai mai facut pana l aurma?

Bombon

Any, da-l in suparare de tantalau, merita sa-ti strici tu Revu pentru asa un gagauta? Vorba Oanei, uita-te la minuea de langa tine, la sufletelul micut si nevinovat si o sa-ti treaca supararea.

Ana, Janina, Ioana si restul fetelor sa va distrati fain si sa treceti in noul an cu sufletul plin de veselie!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Acum am intrat pe net special sa citesc daca trebuie sa pun crema si pe ultima parte din blat Cred ca am insiropat cam mult pt. ca e cam rupt blatul din mijloc Asa se vede pe margini Tot acum am vazut ca puteam sa pun frisca si peste fructele din interior Stati sa vedem ce iese, Ioana fa poze la tort sa facem comparatie cand avem timp
Angelo e la socrosenie pt. vreo 2 ore, Robert isi face dus si pleaca, eu la tort, petarde si rachete intr-o veselie afara.....revin....
Anymony nu te certa aiurea cu ai tai, au si ei dreptate in felul lor dar nici sa-ti reproseze nu trebuie. Hai intra in 2008 senina
Bombo ce gazda buuuna!!! Pai lauza cu bebe mic facea balamuc in casa? Hai distractie placuta oriunde va prinde noul an

revin gagici

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

DA chiar ce sens ared sa imi stric eu Revul ...am fost cu ioana cu uratul prin bloc - la 2 familii...una e de tineri si o sa merg cu ei la artificii in piata-o las pe Iona cu ai mei, si asa doarme...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput