LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (273)
Raspunsuri - Pagina 16
d_melli spune:
Mai da nu va mai inghesuiti sa scrieti ca nu mai tin pasul
.Se vede cine e de servici si cine e acasa si face papa bun sau e la coafor.
Eu plec intr-o ora asa ca va urez de pe acum un an nou plin de impliniri , feiricire , bucurie si mai mult decat toate multa sanatate.
Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecou al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2008 asa cum ni-l dorim!
La multi ani!
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
maraki spune:
Buna dimineata si de la noi,
Irina la prima citire am inteles ca umbli pe la medium-uri
Ai omis c-ul de la medic ![]()
Ioana, vezi ca e o porcarie filmul care ti l-am recomandat
Este cu Will Smith dar nu merita vazut. Tocmai l-am trimis pe Giorgos sa cumpere tot ce-i necesar pt. reteta ta de tort
Vreau sa-l fac astazi dar nu mai stiu cate oua se pun la 1 litru de lapte.Deasupra cum il ornezi? pui crema de zahar ars si peste fructe si ceva frisca?
Cine stie sa faca crema de zahar ars? plssss
Silvi parca, parca imi spune ceva filmul de care zici. Il caut pe DC++ si ma lamuresc.
Bombo bine ca il ceasul al 12-lea merge totusi netul
Intru in drop sa vad daca ai pus poze 
Bianca la multi ani, un an mai bun cu sanatate si fericire tie si celor dragi 
Pana vine Giorgos ( aici se inchide totul la 14.30 astazi ) intru la passionup.com sa trimit felicitari ![]()
Pana la urma, cele care am scris zilele astea, facem Revelionul acasa ?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
LA MULTI ANI
!
Si pentru ca nu mi-am luat ramas bun,o fac acum, cu un citat din Octavian Paler.Lung citatul.Sa nu stric linia.
AVEM TIMP
"Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa cititm si sa scriem, sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris.
Avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam.
Avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.
Avem timp pentru ambitii si boli, sa invinovatim destinul si amanuntele, avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare.
Avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile. Avem timp sa sfarmam un vis si sa-l reinventam.
Avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta, murim.
Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua!!
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca. Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita. Restul…depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie, altora s-ar putea sa nu le pese.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi.
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata ci PE CINE ai.
Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute, dar dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva.
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca ci cu ceea ce poti tu sa faci.
Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva.
Am invatat ca oricum ai taia orice lucru are doua fete.
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde, s-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi.
Am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat, dar nu am dreptul sa fiu si rau.
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta, iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata.
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu, nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.
Am invatat ca, indiferent cat de bun iti este un prieten, oricum te va rani din cand in cand iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.
Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii, cate odata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti.
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea, dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii.
Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc. Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.
Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc si nu faptele sale.
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit.
Am invatat ca, indiferent de consecinte, cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata.
Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore de catre oameni care nu te cunosc.
Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat, cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta.
Am invatat ca scrisul, ca si vorbitul, poate linisti durerile sufletesti.
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult iti sunt luati prea repede…
Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a rani oamenii si a-ti sustine parerile.
Am invatat sa iubesc ca sa pot sa fiu iubit."
"Avem timp", O. Paler
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
d_melli spune:
Maraki spor la facu tort. De unde atatea mediumuri?
Noi facem la un restaurant revelionul , deci nu stam acasa.
Moni ma bucur ca ti-ai luat ramas bun pentru anul asta. Deci e clar ca la anul vei aparea aici. Asa ca te asteptam la anul.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Denisam spune:
Va dorim sa aveti un an 2008 plin de lucruri frumoase si oameni interesanti. Sa aveti numai surprize placute si zambete pe fata.
La multi ani 2008!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
irinatunza spune:
La multi ani !!!! Va dorim multa sanatate, mai multa intelepciune si mai multa intelegere pentru anul care vine, sa fiti tot anul vesele si frumoase impreuna cu copilasii vostri !
Si cu scuzele de rigoare, le urez cu intirziere La multi ani si copilasilor care si-au serbat ziua de nastere in ultimele zile, Jasmine, Angelos, Maria si Alexandra. Sa fiti sanatosi puiutilor si sa aveti un an minunat !
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
maraki spune:
vaaai, uite ca nu a intrat Ioana si la mine aproape e gata crema de zahar ars
Dupa ce se raceste cum pun pe blat? ca asta nu se taie cu cutitul
frisca cand se pune? oare ce mi-o iesi?
Ioanaaaaaaaaaaaa, ai bagat curcanul la cuptor???? baga un ochi si pe aici ![]()
iar e balamuc de la petarde la mine in zona 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
T_Ioana spune:
Maraki, hai ca incerc eu sa te ajut cu reteta mea:
Crema de zahar ars:
8 oua
1 l lapte
200 gr zahar
1 plic zahar vanilinat
150 gr zahar pt caramel.
Se caramelizeaza intr-o cratita 150 gr zahar, se roteste cratita pana se inveleste cat mai mult din interior in caramel si se pune undeva la rece sa se intareasca. Ouale intregi se amesteca cu zaharul+zaharul vanilinat (poti pune esenta de vanilie din flaconas) pana se topeste zaharul(eu bat cu mixerul ca e mai rapid si mai bine. Se adauga laptele rece si se amesteca in continuare pana se omogenizeaza bine. Se pune toata compozitia in cratita in care cramelul incepe sa crape (suna tare, sa nu te sperii......de fapt ai antrenament de la petarde[D:]).
Se pune cratita intr-o alta cratit/tava cu apa rece si se da la cuptor. Grija ta e sa nu clocoteasca deloc apa din primul vas ca atunci crema se branzeste. Deci cum vazi ca are tendinta sa clocoteasca mai adaugi apa rece in vas. Eu tin crema la foc fff mic cam 2 ore, poate si mai mult. Dar la final este dementiala, omogena, intreaga, compacta. Adica nu are bule dinalea de aer prin ea.
Bon, acum tortul.
Tai blatul in 3 parti, insiropez fiecare parte cu siropul caramel care ramane in vasul cremei de zahar ars, pun cate un strat de crema (aici depinde cum reusestei sa o scoti din vas, eu am o cratita pt crema mai inalta asa ca nu pot sa o rastorn pe platou si o scot cu lingura si o farmitez bine inainte sa o pun pe tort), fructe feliate(kiwi, banane, portocale, bucati mici de ananans din compot) si daca vrei poti pune frisca in strat subtire peste fructe.Pe ultimul strat de blat, desupra, eu mai pun niste crema de zahar ars bine stoarsa de zeama ca asta nu mai sugativeaza asa bine, invelesc tortul in frisca si decorez cu fructe!!!!
Fug sa fac baie baiatului, revin dupa!
Daca mai ai intrebari sunt prin zona![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"
anymony spune:
LA MULTI ANI 2008!!!
UN AN NOU MAI BUN CA CEL CE SE INCHEIE, SANATATE SI BUCURII!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Petrecere frumoasa de Revelion! noi suntem acasa cu bunicii-parintii mei , fara tata , care a hotarit ca e mai bine in club decit cu noi acasa- ma rog!
nasol e ca a iesit scandal cu ai mei, si acu nu am chef de nik...astept ora 12 sa deschidem sampania si sa ma culc! cred ca e cel mai naspa Revelion de cind is
Asa ca...naspa petrecere!
Ma bag sa mai citesc din urma un pik!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina