LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (273)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Alexa a primit multe carti si jocuri, Paul multe jucraii , masini de fite, decapotabile, .....si un trenulet mare. Daca vreti sa le vedeti, o puteti face pe pagina cu poze.

Acum plecam la munte pentru 2 zile.

La multi ani!
Un An Nou plin de impliniri, liniste, realizari si multa sanatate.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

a fost fain la tara la matusa. marco a dormit pe masina si in camera la caldura. a fugit prin curte dupa o mata si cam atat...am venit acasa ca se lasase ceata.
Maine cum ne trezim, ne echipam si sus la Balea cu noi.
Dupa ce culc copilul, merg cu vara-mea pana in Real, ca sa mai iau cate ceva pt. pitic.
am fost prin centru...e superb Sibiul impodobit de sarbatoare. P-ta mare e asa de frumoasa...ningea...ca in povesti.
Irina, Cristina as veni eu si la mare si la Buzau...cine stie...poate la anul tragem o tura prin tara.
Maraki esti in toiul party-ului?
Paula distractie faina la munte.

Anul Nou sa va aduca multa sanatate, fericire si intelegere!!!
si sa ne auzim cu bine in 2008!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Subiect aniversar pt. Alexandra de Crisu:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113521

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

'mneata!
Maraki, hai cu impresiile de la chef! Cum s-a distrat Angelinos, cum a fost tortul?
Eu am facut aseara o bunatate de piftie (mi-au murit laudatorii:D) si pe la 2 noaptea zice Cristi (ca nu aveam nici unul somn)"Hai sa ne uitam la un film, n-ai vreo comedie?" Tocmai adusesem "Mariaj intarziat" si era clasat ca super comedie..........dar era de fapt o porcarie de film de groaza (si unul prost pe deasupra)-cu tzepele de pe DC++ -"Bloody Mary" si am stat ca liliecii pana la 4 sa vedem tampenia asta

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Ce sa spun de tort, cel mai mult mi-au placut figurinele din zahar cumparate de mine Vaai, eu nu am pomenit tort din blat si frisca Pai ce tort e ala? A pus frisca si deasupra cateva cirese si asta a fost Mai bine cumparam eu unul yammi dar oricum la ei e ceva obisnuit un tort ca asta Cred ca Angelo a stiut ca e ziua lui, altfel se purta, tare fericit a fost dar tot la mine tragea si nu baga pe nimeni in seama cand il striga Maria a venit cu masuta + 2 scaunele si un cearceaf pt patut, socrosenia cu un jeans si un dres, a mai venit Litsa cu maica-sa si i-au dat 20 euroi si cam atat. Pacat de aparat ca nu am facut poze reusite Azi la 10.00 am avut o surpriza: socrosenii la usa Stai ca acum incepe sa povesteasca un film indian si nu am chef

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Maraki, si eu am mancat tort din ala la o vecina. Mie mi s-a parut tare nashpa, mai ales ca nu era decat f putin insiropat, dar sotului meu i s-a parut ok, ca nu era f dulce. Eu fac tort de Rev, ca pe 1 ianuarie asteptam musafiri, si il umplu cu crema de zahar ars, il insiropez cu siropul de la crema si pun intre straturi, peste crema, portocale, kiwi si banane, toate feliate, il invelesc in frisca....yammy

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

mmmmm ce bine suna Mi-ai dat o idee si il voi face si eu Noua ne-a ramas mancare multa de ieri, ma gandeam sa nu mai gatesc nimic maine dar Giorgos a umplut sacosele la ai lui Nu stiam eu de ce imi multumeste socrosenia cand a plecat pt. ca operatiunea se intamplase in timp ce-l hraneam pe Angelo in dormitor

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi.
Am mai intrat azi o data dar pe cand am terminat de citit nu am mai avut timp de scris. Noi suntem la Nasaud, am hotarat ca o sa facem aici Revelionul, impreuna cu parintii mei si nu mai mergem la nici un chef ca imi era dor de un rev facut in familie.
Maraki bine ca iti repara aparatul si nu au comentat, esti mortala cum povestesti de socrosenia ta tare ma distreaza de cate ori te citesc.
Giova vad ca s-a distrat tare frumos piticul tau, sa va simtitit si voi bine de revelion.
Ioana, nu inca exact cand plecam spre Cluj dar o sa trecem prin Bistrita si daac aveti si voi timp ne vedem o jumate de ora, poate e deschis centrul ala de joaca de la magura, nu stiu cum ii mai zice acum si se joaca si piticii, tare bine suna tortul tau o sa vreau si eu reteta, eu o sa fac maine unul cu crema de ciocolata si cocos.
Ce sa va mai zic de noi, Alain s-a cam purcelit ca toata lumea il baga in seama si tto timpul isi alege pe careva si il ia de mana si il duce sa se joace cu el, tipa dac nu i se face pe plac si toata lumea incerca sa nu supere "saracul copil" ca de e in vacanta Abia acum se joaca cu jucariile primite de craciun, preferatele lui sunt niste placute de lemn cu care incepe el sa construiasca tot felul si o tablita magnetica pe care aseaza animalele, in rest masinutele si omuletii nu prea il intereseaza si cu masina cu pedale nu vrea sa se dea deloc> Nu am putut sa descarc pozele de la Craciun ca nu am cablul la mine. Azi am bucatarit toata ziua, am facut si sarmale, maine ramane de facut ciorba de burta si curcanul ce sa va mai spun cate kg am ca e dezastru dar nu conteaza.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvi, distractie placuta de revelion De kg nu stiu ce sa spun, eu m-am speriat astazi cand am vazut inregistrarea video facuta cu vreo 4 zile in urma Neaparat trebuie sa ajung la endocrinolog pt ca am intrerupt Thiroxin-ul imediat dupa ce am nascut N-am cu cine sa seman grasa si m-am facut cat China Pupicei rafatatului Alain ai sa vezi ce cumintel va fi in Franta

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki nu stiu zau cum o sa fie in Franta ca acum e tare incantat ca e multa lume in jurul lui si ca e vedeta tuturor. Daca ai mai avut probleme sa mergi neaparat la endocrinolog ca nu e de glumit, eu stiu de unde mi se trage de la mancare si nu ma mir la cat am mancat in ultima vreme. Dupa Anul nou chiar ma apuc de slabit putin macar ca vin reducerile la sfarsit de ianuarie si iar nu am chef de cumparat haine daca nu slabesc putin. Cand sunt reduceri de iarna la voi in Germania? Am vrut sa vad pozele tale si nu merge pagina, nu se deschide nimic.
Giova am vazut si pozele voastre, tare draguti sunteti, Marco e un frumos ma termina ochisorii lui albastri.Am uita sa iti zic ca tare bine iti vine culoarea asta la par.
Paula, sa iti traiasca minunile, tare frumoase poze aveti, pupici de la noi.
In seara asta vreau sa il culc pe Alain singur in camera pentru prima data, sper sa reusesc ca prea si-a stricat programul cu sarbatorile astea se culca foarte tarziu, nici nu va zic la ce ore ca va sochez.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput