LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (273)
Raspunsuri - Pagina 12
luizza spune:
Buna fetelor........
Nu stiu daca va mai amintiti de mine....... sunt mamica de Maria si mai nou de CareenNu am intrat eu sa scriu prea mult dar sa stiti ca eu sunt omul din umbra citesc aproape tot,ce scrieti voi despre frumosii vostri si ma uit la filmulete ce sa zic sunt cu totii niste frumosi...
Noi suntem bine,probabil stiti ca am fost insarcinata si am nascut cu minune de fetitza foarte foarte usor ...fara epidurala...i-am facut o surioara Mariei pe care o iubeste foarte mult,acum doua zile bebele plangea in leagan si dintr-o data a tacut cand colo Maria era cu ea in brate ,in mom ala era sa lesinin sec aia nu am mai fost om,
A\cum sa va zic de Maria
Astazi a fost ziua ei ,cu ocazia asta va multumesc din suflet pt urari si ca nu ne--ati uitat chiar am fost surprinsa (placut)
I-am facut un tort au fost copilasi la ea a primit multe c\adouri iar noi i-am cumparat un motor din acela mare ,pe baterie(care se incarca)
a fost foare fericita astazi ...si noi alaturi de ea
Este un copil foarte cuminte ,si foarte destept(stiti vorba aia cu cioara)intelege perfect 3 limbi araba,romana,engleza,dar de vorbit nu vorbeste foarte foarte multe cuvinte ,dar cuvintele pe c\are le vb se zice in cele trei limbi
Singura problema este cam.....nu stiu cum sa va zic ..se sperie din orice...de exemplu i-am adus Mos Crciun acum de craciun...s-a speriat foarte tare...saca vede un barbat cu barba(necunos\cut)se sperie,daca cineva tipa se sperie......nici nu stiu ce sa ami fac....am intrebat doc daca e nevoie de un pshiholog dar a zis ca e normal........eu ma intreb Oare?
Inca mai face la pampers,noaptea...si fetelor mananca cam multe dulciuri:( nu stiu ce sa ami fac .....adica acum de sarbatori...stiti aici in orice casa intri sau cine vine la tine adu\ce ciocolata asa ca Maria mea e cea mai incantat de acest obicei.......
ooo m-am lungit cat o zi de post
Hai ca aic\i inchei
Va doresc\ SANATATE FERICIRE multa,multa DAGOSTE alturi de copii si fam vostre
d_melli spune:
Luizza ma bucuri ca ai mai scris si acum inteleg de ce scrii rar. Felicitari pentru a doua printesa. Poze unde vedem ?
Iar la faza cu sperietura nu stiu ce sa spun. Presupun ca sunt firi si firi .Nic Mario nu e un exemplu de curaj si are si perioade cand e reticent de tot ce e nou. Sper sa fie doar o perioada si atat.Iar cu dulciurile...aici nu categoric...nu multe...cat mai putine...dc ar fi dupa mine..."mai" deloc.
Pupici si te mai asteptam cand te mai lasa printesele. Inca od aa la multi ani Mariei! Si un nou an fericit si plin de impliniri!
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
asteryaro spune:
Luizza, felicitari, nu stiam ca mai aveti o fetita, sa fie sanatoasa si sa creasca mare! Trebuie sa te simti tare implinita...
Da' chiar ca-i liniste pe aici...
http://www.elfyourself.com/?id=1331694396
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Giova spune:
noi suntem in Sibiu, ar fi trebuit sa urcam sus la paltinis, dar ne-am schimbat planurile si mergem la Cartisoara la o matusa si urcam sus la Balea Lac. maine cred ca ajungem la paltinis.
Luizza ma buicur ca ai scris, ce nume frumos are noua membra a familiei. ti-am mai scris pe mess., nu cred ca ai vazut.
Lasa ca nu e singura care se sperie de mos Craciun, multi copilasi s-au speriat. cred ca e incantata de motor. Nu sunteti in tara, nu?acolo ai nascut?
Astery, Irina .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
T_Ioana spune:
Maraki, sa te bucuri mereu de comoara ta si sa aveti o petrecere super!
Giova, distractie faina la munte, sa nu ramaneti inzapeziti!
Luizza sa fiti sanatosi toti 4, felicitari pentru a doua printesica, sa-ti umple amandoua inima de fericire! Mai scrie cand poti!
Cristina, cum e Razvanel? Sunteti in continuare pe antibiotic? Pupici multi de la tiz, sa se faca bine!
Irina, tu cu gatul? Ce face MArio, a scapat de injectii? Fata, ma gandeam dimineata la voi, ati terminat tratamentul cu Rybomunil (sau cum se scrie?!!)? Ca am inteles ca dupa tratamentele astea de imunizare cam asa se intampla, adica racesc f repede si des o perioada de timp. Noi in 2 ianuarie incepem a doua serie de 10 zile de Broncho-Vaxom. Sanatate multa!
March, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de comori!
Eu fac piftie pt Rev, sper sa o si mancam, ca sarmalele si ciorba de perisoare de la Craciun nu s-au prea consumat, am mancat pizza si alte tampenii.
Pupici si spor la treaba...pt cine are!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
maraki spune:
Ce mesaje frumoase ati lasat pt. Angelinos Multumim tare mult sant impresionante
Irina, mi-ai facut o mare surpriza Pe bune ca ma gandeam dimineata ( la sv bineinteles ) ca poate totusi apare o poezie si pt. Agelos
Giova ai avut dreptate, e altceva cu subiect deschis separat
Luizza sa va traiasca minunile, sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii Cum credeai ca te-am uitat? Oricum ai un nume mai deosebit si personal te tin minte Am o prietena foarte buna Luiza vad ca spiridusii nostrii au primit acelasi cadou Trebuie sa avem mare grija ca este periculos sa se urce nesupravegheati Mi se pare ca le.am luat cam devreme motoarele, nu trebuie sa le lipseasca castile de protectie( eu inca nu am cumparat )
Socrosenia a venit sa aduca niste cumparaturi mai devreme, eu curatam cartofii pt. salata si am pus-o pe ea sa o faca Dupa aia a plecat acasa sa se apuce de snitzele si chiftelute Merg sa-i dau sa manance lui Angelo, musafirii vin dupa somnul de dupa-amiaza.
pupici tuturor si
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Ioana nu ramanem inzapeziti, drumurile sunt curate.
lasa ca si noi am mancat pizza ca ma saturasem de supa si sarmale si fripturi.
maraki spor la treaba si distractie faina.
ai vazut ca e bine cu subiect separat? Se pricepe si irina la poezii, tot mai multe poete apar..
noi iar am schimbat planul: mergem la Cartisoara la neamuri, diseara venim la vara-mea in Sibiu, maine dim. mergem sus la balea lac si seara la paltinis.
asa ca ne mai auzim, nu va fac urarile.
, pe diseara.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Maraki din pacate eu nu am talent la compus asa ca poezia e copiata...insa sa stii ca eram sigura ca os a te bucure chiar dc nu e personalizata!
Giova nu schimbati planul si enti si la mare?Ca doar nu e departe?
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
asteryaro spune:
Maraki, petrecere frumoasa!
Ioana, da, tot cu antibiotic, este mai bine, macar tusea dispare incet-incet, SN mai avem dar cu BB le mai dam de cap... si Doamne ce urla!
Acum doarme, inca.
Eu imi fac planuri pt. zilele astea. Bine, nu planuri ca Giova , mult mai modesta sunt, calcat, curatenie, papa... de-astea de oameni casnici.
Gio, si la Buzau cand veniti?
Mai, vreau si eu poze cu motoarele alea ale copiilor, cum is?
Pa, merg sa planuiesc in liniste .
http://www.elfyourself.com/?id=1331694396
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
maraki spune:
Uite ca ma simt ca in Ro acum! Se cunoaste ca m-am mutat in alt cartier! Se trage frate cu petarde de nu se poate! Normal nu au voie pana in 31 dec. seara dar vad ca turcaletii nu tin cont Angelo inca doarme, sper sa nu-l trezeasca astia....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3