LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (273)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
Aaa, pai nici eu nu mai am din 95. Robert are ambele bunici in Bucuresti, mama lui Giorgos nu e decat mama lui Giorgos Cum ei nu il considera nepot, nici Robert nu are de ce sa se agite.Adevarul e ca nici nu trebuie ca oricum nu am avut pretentii de la inceput Vai ce puturoasa sant! Am scos aspiratorul, e pe hol, mi-e lene sa incep Ca dovada ca l-am lasat acolo si am venit la computer
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
asteryaro spune:
Cu intarziere, LA MULTI ANI Stefanilor de ieri!
http://www.elfyourself.com/?id=1331694396
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Giova spune:
am un somn in mine...ca vorbiti de bunic...noi am fost la masa la bunicii mei unde am mancat mititei.
Marco a ramas cu mama, ca el a papat de-a lui mancare si a adormit doar la ora 14 cand am venit noi.
E bine sa mai ai bunici in viata. A murit doar bunicul din partea lui tata, cand eram in 7 luni. restul sunt inca in viata, as vrea sa fie cat mai mult, dar....batranetea asta....
Marco nu bea lapte dim., dar macar mananca mancare.
Noi am profitta azi si l-am lasat cu mama si noi ca 2 copii prin oras, fara griji. ce bine e sa ai si zile dintr-astea.
am fost la gradi unde cica inchiriaza pt. zile onomastice. sunt 2 tobogane mici si un balansoar. Pun ei baloane, dar tot nu merita 3 mil. pt. 3 ore + tort, mancare, bautura pt. adulti, aduse de acasa.
Irina ma bucur ca Mario e mai bine. sa sti ca si aici in Alba sunt multi cu dureri de gat. e clar ca e ceva virus.
si Marco l-a primit pe Winnie, care face baloane. azi i-am luat baterii, sa vedem distractie diseara, caci e la soacra jucaria.
Toanca mergeti numai voi 3 la munte? singurei de Rev? se face acolo masa, sau cum e?
Maraki bine ca v-a dat cadourile si ca te ajuta cu meniul pt. ziua lui Angelos. Lasa firma pantalonilor, gestul conteaza.
Platiti reparatia aparatului?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
marchplayer spune:
Imi pare tare rau ca noul an gaseste grupul de spiridusi separat. probabil ca ati discutat destul pe tema asta si ati epuizat deja subiectul dar pentru mine care citesc mai rar este o surpriza neplacuta! pacat, este vacanta si ar fi trebuit sa ne bucuram si sa avem mai mult timp si disponibilitate sa stam la o sueta ca intre prieteni. In schimb ce gasesc aici, plictiseala! Mare plictiseala!
Nu inteleg multe lucruri din cele scrise de unele dintre voi. Sincer in conditiile actuale nici nu stiu ce as mai putea povesti. Am o oarecare jena in a mai povesti despre Ioana. Eu am numai cuvinte de lauda despre spiridusa mea si as vorbi despre asta atat de mult incat unii ar considera ca am cazut in derizoriu. Bine ca n-am timp Cu toate astea n-as avea o parere proasta despre alt copil, doar ca pentru mine al meu este cel mai cel! Dar atata rationament mi-a mai ramas incat sa pot aprecia evolutia sau aptitudinile unui anumit kinder in comparatie cu noi. Zau asa, ce era atat de rau ca povestea Moni toata ziua despre Diana??? Era obligatoriu sa cititi?? Mai spunea cineva ca va obliga sa va uitati la filmele cu Diana?? Doamne fereste! Hellllloooo!!
Mai spunea cineva ca n-ar trebui sa existe competitie! probabil! Eu nu sunt in competitie cu nimeni insa am comparat mereu, asta ar fi o parte a interesului meu fata de subiect, pe langa ce mai mancam, cum mai dormim, etc, etc. Este importanta pentru mine educatia, si cum n-am nici o scoala la baza in acest domeniu nu mi-a ramas decat cititul si experienta altor mamici de la care sa fur idei cat mai practice si cu aplicabilitate in functie de necesitati! N-as vrea sa supar pe nimeni, ca asta-i felul meu si incerc sa fiu cat mai "calda" in exprimare dar dragele mele: daca unii dintre copii au fost mai precoce si deja vorbesc vrute si nevrute si daca fac lucruri sau gandesc ceva mai avansat pentru varsta lor ar trebui sa le fie rusine mamicilor cu ei?? sa nu mai povesteasca nimic de frica sa nu jigneasca pe altcineva??? Nu inteleg de ce ar trebui sa se simta jignit cineva dar asta-i o alta poveste.
Regret ca la un subiect despre spiridusi este interzis sa vorbim despre evolutia lor.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
maraki spune:
Giova nu platim nimic, e in garantie 2 ani dar e nasol ca dureaza 4 sapt. pana il aduce acasa.
March, la multi ani si voua!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
toanca spune:
Giova, da mergem numai noi 3 de Revelion.
Din pacate, prietenii nostri merg unii la Busteni (la o matusa care are casa acolo) iar altii la tara (unde sta copilul lor).
Dar, nu imi fac griji din acest punct de vedere.
Mancare avem demipensiune si masa de Revelion si mai mult ca sigur in acea vila vor mai fi si alte cupluri.
Oricum, o sa avem ce face: mergem pe partie (la sanuita), in plibare, o sa bagam cat mai mult somn.....
Fetele, eu va urez din suflet un an cat mai bun si sa ne auzim cu bine la anulToanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Maraki bine ca nu platiti nimic. e nasol ca dureaza asa de mult.
Toanca ce sa va zic...odihna placuta, sanius mult si La multi ani!!! sa ne auzim cu bine in 2008, iar noul an sa va aduca ce nu a adus 2007.
March eu chiar nu mai deschid subiectul asta. de la o observatie s-a ajuns la cu totul altceva - ce cred ca nimeni nu a vrut. Sincer imi pare rau.
am vazut pozele spiridusilor. La filmulete nu m-am uitat, ca trebuiesc montate castile, si chiar nu ma pricep. mai doarme si marco aici....
pe mai tarziu.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Si acum chiar sunt acasa si dormita vreo doua ore.
Danielo nu ai citit in urma nimic.Asa am facut si eu ca tine. Dar dc citesti ai sa vezi ca nimic din ce ai scris nu se mai potriveste. Odata pentru totdeauna aratati-mi si mie unde a jignit cineva pe Diana , unde a scris ca nu o vrea sau mai bine de atat cine a exilat-o?. Ma gandesc ca am sarit eu pasajul.
In fine , ma doare gatul dar nu e ceva nou . Mario e vesel nu stiu unde sa il mai duc ca sa nu se plictiseasca.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
bebeianfeb spune:
Subiect aniversar pt. Angelos:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113477
putin in anticipo, dar maine intru tarziu, din Sibiu
oricum e irina pe baricade si insanatosire grabnica.
Giova spune:
si noapte buna.
pe maine.
_