Metrosexuali

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

pai atunci sa si nasca barbatii ca asta le mai lipsea....

fulguletzul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

hello ... vorbeam de egalitatile umane,sociale, ..nu de cele naturale ..mereu vorbim de egalitatea intre barbat si femeie ..sanse egale ...drepturi egale ..ce e al lor e si al nostru bla bla bla ...dar din cate ziceti voi coaforu'&co e numai ptr femei ..pai unde e egalitatea ?!?

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Habar nu aveam ca se numesc astfel.

Pe mine drept sa zic nu ma intereseaza decat ca barbatii din jur sa fie curati, iar celelalte aspecte (parfumat, imbracat intr-un anume stil etc) ma intereseaza strict la sotul meu. Adica putin imi pasa daca nenea din taxi e epilat sau nu, ideea e sa fie curat. Pe cand sotului meu (dar si mie) ii place sa se epileze in anumite zone si mi se pare absolut normal sa isi faca manichiura si pedichiura dar nici eu nu suport sa se dea cu lac si nici lui nu ii place.
Prin urmare, barbatilor carora le place sa fie ingrijiti, care sunt in pas cu moda si asa mai departe, bravo lor, desi mie mi-ar placea ca acest lucru sa fie considerat normal, nu iesit din comun si nici nu cred ca ar trebui sa poarte o denumire acesti barbati.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Eu am un coleg metrosexual, e super-cool, un baiat denota 10, superingrijit si ...nu, nu e deloc efeminat.
E dragut desi nu mi-ar placea sa fie barbata-miu

Desi si mie imi place sa-i pilesc unghiile sotului (ca sa le dau forma) si sa-i imping cuticulele cu un creion cu ulei ...

Mergi la inceput