Metrosexuali
Raspunsuri - Pagina 2
Oliv75 spune:
Eu vad barbatul preocupat de cu totul altceva decat epilare, pensare, manichiura, beauty shop, moda (ce in fond promoveaza spiritul de turma) etc.
Din pacate este o cale sigura de a impresiona fetele(doamnele) din ziua de azi, nici macar nu mai conteaza cine/ce e cu adevarat (poate o nulitatea dpdv intlectual).
Natasa spune:
Ce inseamna pina la urma aranjat "ca o femeie"? Sint niste conventii care spun ca femeile se epileaza si poarta cercei si barbatii au par pe piept si nu-si taie pielitile? Adica e mai barbat ala de pute dimineata in metrou de-ti muta nasul decit ala de se parfumeaza si se intereseaza ce pantofi se poarta anul asta? Cred ca in alte epoci ceea ce numim noi acum metrosexuali era ceva cit se poate de firesc. Daca un barbat se ingrijeste si nu duce asta la obsesie mi se pare ok. Altfel, si o femeie e la fel de stupida daca nu face altceva toata ziua decit sa-si aranjeze genele, sa umble prin magazine de ametita si sa se gindeasca disperata la celulita de pe fund...Mi se pare discriminare sa pui etichete negative pe fruntea unui barbat care are grija de aspectul sa, dar o femeie care face acelasi lucru sa fie perfect de inteles!
april spune:
De ce amestecam acum totul? Binenteles ca un barbat trebuie sa fie aranjat, aici intrand de la spalat la parfumat, la moda, etc....
Sigur ca trebuie sa-si taie unghiile si sa le intretina, dar nu imi place oja chiar incolora la un barbat. Sau epilatul...mi se pare oribil la un barbat. Si tot ce spun acum e parere personala, asa ca luati-o ca atare. Nu am nimic cu cele care prefera barbatii epilati si ojati.
fulguletzul meu
ruxij spune:
Si eu prefer barbatii aranjati, parfumati si bine imbracati. Nu stiu cu epilatul sau datul cu lac, n-am vazut prea multi epilati pe picioare, dar in rest e f.f. OK, cum a zis si Laura, pt mine sunt "hot" :))
Witchie spune:
Eu cred ca aceasta controversa s-a nascut dn cauza termenului inventat de un nene cu complexul lui Dumnezeu care s-a simtit dator sa numeasca o categorie care exista si pana acum.
Mie imi plac barbatii ingrijiti. Ingrijirea personala nu tine strict de sex sau de orientarea sexuala. Tine de cata grija are fiecare de propria persoana. Un barbat curat e o incantare. Decat sa stai cu unul care nu-si taie unghiile si se barbiereste rar ca-l ustura fata sau nu da doi bani pe cat de curate ii sunt hainele, mai bine unul cu unghiile date cu lac. Ingrijirea denota respect fata de sine si dupa mine chestia asta e absolut ok.
In Romania nu sunt prea multi metro d-astia. Barbatul roman considera ca e ok daca e nitel mai aratos decat dracul. Pentru ca asa i-a zis lui mama.
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by Oliv75
Eu vad barbatul preocupat de cu totul altceva decat epilare, pensare, manichiura, beauty shop, moda (ce in fond promoveaza spiritul de turma) etc.
Si anume care ar trebui sa fie interesele unui barbat? (ca sa nu ii mai lase timp sa vada de el insusi?)
quote:
Din pacate este o cale sigura de a impresiona fetele(doamnele) din ziua de azi, nici macar nu mai conteaza cine/ce e cu adevarat (poate o nulitatea dpdv intlectual).
Serioooos? Deci acelasi lucru se poate spune si despre femeile care se ingijesc?
E clar ca nu ii place oricui sa fie barbatul de langa ea mai ingrijit, placut mirositor, matreata-free decat ea...dar fetelor, va trebui sa tinem pasul..la razboi nu ii lasam, la bere cu baietii nu ii lasam, la femei nu ii lasam, pai suratelor, atunci sa ii luam la shopping!
Cred ca cine nu a vazut nici unul de sortul asta isi inchipuie un mameluc parfumat excesiv cu parfum cu miros de lacrimioare, complet epilat pe picioare, cu unghii roz-bombon, par pe bigudiuri,etc. DECI:aia NU sunt metrosexuali, sunt travestiti. Metreosexualii nu imita femeile, sunt doar niste masculi extrem de aratosi, nu asa
Nu stiu de ce se oripileaza lumea la cuvantul "epilat". Ca doar nu se epileaza pe picioare! Doar la subrat, la "organ", etc. Ce e rau in asta?
_www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=15" target="_blank">
Votul tau nu va schimba Presedintele !!!!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
Oliv75 spune:
Lauraa, nu inteleg care e problema ta si de ce ai o atitudine atat de agresiva vis-a-vis de mesajul meu. Mi-am expus opinia referitoare la acest subiect, e dreptul meu s-o fac, chiar trebuie sa precizez (umil!) de fiecare data, la sfarsitul fiecarui mesaj cuvintele “parerea mea” (cand e evident ca e a mea si nu a altuia!), ca sa scap de cei care-mi cer socoteala? Sau tu vrei sa ma justific fata de tine si restul cititorilor pentru modul in care gandesc??
Nu are rost sa mentionez ca ai interpretat gresit esenta a ceea ce am scris, nu combat ideea de aspect ingrijit, care nici pe departe nu este singurul lucru ce-l caracterizeaza pe metrosexual.
In concluzie, putin imi pasa de parerea ta vis-à-vis de mesajul meu. O zi buna.
alessia105 spune:
witchie
Stiti ce imi place mie ..ca nici cu astia nu suntem de accord ... pai vrem egaliatate intre sexe ...de ce sa nu fie si barbatii egali cu noi? de ce sa nu petreaca si barbatii ore la frizerie/saloane de infrumusetare/cabinete de operatii estetice etc daca le permite timpul si buzunaru ? Ce barbatii nu au probleme cu pielea ,ridurile, parul, unghii ,picioare,greutate ca si noi femeile ?!? si daca se dau cu lac ce? numai is barbati? iar din umilele mele cunostinte lacul se da ptr protectia unghiilor si unde mai pui ca sunt anumite lacuri care contin diversi componenti care ajuta la intarirea si refacerea unghiilor cu probleme de desfoliere spre ex ....pai,unde mai ii egalitatea intre sexe pe care noi doamnele o tot bagam la inaintare? gata le gasiram si barbatilor eleganti cusur ... desi bag mana in foc ca multeee dintre voi au pregatit partenerului de viata de Craciun cel putin o surpriza care tine de look-ul lui ..inainte ii spuneam gateala ..acu ne-am smecherit le spunem metrosexuali ... ..dar na trebuia romanul sa gaseasca si aici o eticheta ...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine